Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Barb
Aleš je poslal sms:
"SeDOBRdaSEMdanesTKOspraznilNAHRBTNIK-SEMprejleNAtlehNAŠELtomaževoVREČOzOBLEKO;ZDAJjePAkonecStekomZAdanes,samoŠEhoja.ohSAJkarGRE,SMžeNApol"
Uporabniški avatar
 Tuareg
Tomaž je že naprej od Nove vasi, Aleš pa v Lužarjih.

Obema gre dobro od nog...Tomaž pravi, da so hruške že mehkejše
od tistih na Štajerskem...
Uporabniški avatar
 Filipid
Tomaž mi je poslal sms, da je končal že ob 16 uri in da je potreboval vsega slabih 8 ur za današnjo etapo. Zdaj gre peš proti Markovcem. Za Aleša pravi da je nekje zadaj.
Uporabniški avatar
 Barb
Klical je Aleš in sporočil, da so zaključili današnjo etapo.
Nekje na sredini se mu je pridružil Zure. :clap:
Uporabniški avatar
 žure
Helou!
Ja, včeraj sem po službi res poklical Aleša, ker sem za Tomaža predvideval, da je z etapo končal. :wink: Okoli pol šeste sva se dobila v majhni vasici Metulje na bloški planoti. Obkrožen je bil z 77,78 % :!: vaške mladine (pod 18 let), ostala dva otroka pa iz neznanih razlogov :?: nista hotela priti, nabrž sta se udejstvovala na okoliških njivah :lol:
Po moledovanju vaških lepotičk za slikanje (ni uspelo, dekleta so bila zelo krepostna) sva se odpravila naprej v gozd, na momente res v "žbunje",
sva pa bila deležna začudenih pogledov gozdarjev, ki so najbrž veliko prej pričakovali kakega medveda, kot pa dva lauferja. Aleš ima dokazni material, da je tekel v območju medveda, seveda na lastno odgovornost.
Mu je pa 'domača oskrba' res pomagala in ni več utrujen in veselo zre čez Snežnik proti Strunjanu.
V urici sva prišla do gostišča Mlakar v Markovcu, kjer se nam je malce kasneje pridružil še JCerni.
Barb, pa ima Aleš res Sport Bili torbico, česa vse nima not :shock: .Kar sem prinesel s sabo je rekel, "Mam.".
Tik pred mojim odhodom, sta naročila večerjo in sicer ribe. Me prav zanima, a sta dobila morske ali kako ščuko iz našega jezera (da ne bi kdo kaj mislil, je zeloooo dobra), po vonju iz kuhinje nisem mogel pogruntat.
Pa še eno presenečenje smo doživeli v gostišču, vse potrebne stvari za analizo (Laško, Union...) je častila hiša, ker gre za dobrodelno zadevo.

Fanta, korajžno naprej
Uporabniški avatar
 Barb
Aleš je napisal:V Mašunu z jcernijem -mi mal zmanjkuje elektrike, zato sam sms;če bo po sreči še 3 ure do vrha.
Uporabniški avatar
 žure
Ja, že včeraj mu je utripala rdeča lučka na Eriksonu...
Uporabniški avatar
 tini
zure napisal/-a:Ja, že včeraj mu je utripala rdeča lučka na Eriksonu...

Ocitno nima polnilca v svoji Sport Billy torbici :) .

LpTini
Uporabniški avatar
 Filipid
Pravkar sem dobil sms od Tomaža, ki pravi da je pred 20 minutami prišel na vrh Snežnika in da je potreboval 4 ure in 10 minut. Le pogumno naprej :laola :cast:.
Uporabniški avatar
 Dule
Filipid napisal/-a:Pravkar sem dobil sms od Tomaža, ki pravi da je pred 20 minutami prišel na vrh Snežnika in da je potreboval 4 ure in 10 minut. Le pogumno naprej :laola :cast:.

To pomeni da je Tomaž že zaključil za danes :?: Ni kaj super so :laola
Uporabniški avatar
 Filipid
Dule napisal/-a:To pomeni da je Tomaž že zaključil za danes :?: Ni kaj super so :laola

Tega pa ne vem točno, mi ni javil, sam če je bil cilj Snežnik potem gotovo so.
Uporabniški avatar
 žure
Ocitno nima polnilca v svoji Sport Billy torbici .

LpTini

Začuda res :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
Ob 17:56 sem prejela naslednji sms od Aleša:
Jaz sem že na cilju ampak cilj je zaprt!pm,grrrr"
Uporabniški avatar
 Dule
Barb napisal/-a:Ob 17:56 sem prejela naslednji sms od Aleša:
Jaz sem že na cilju ampak cilj je zaprt!pm,grrrr"

Ena zasilna soba (na vrhu Snežnika) mora bit odprta, a ni tko?

A ima kdo nove podatke, kje so spal :?: :roll:
Uporabniški avatar
 Barb
Aleš je ob 9:45 napisal:
"Skoraj na Kozleku-kr dobr lije.Spali na Sviščakih-je bila koča na Snežniku ZAPRTA."

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA