Hvala Zdravku za spremljanje dogajanja.
Öestitke vsem fantom.
In legendi Mirotu, ki je po nočnih vzponih prišel drsat še asfalt.
Osebno sem krenil zjutraj ob pol sestih iz Maribora s kolesom. Seveda zaspal.
Ko sem se pred bivaliscem postavil na kolo sta stopili dve veseli Mariborčanki iz TAXIja po celononočni čagi. Zjutraj je Maribor kar vrel od ljudi, ki so se vračali iz nočnih veseljačenj.
Na Dravskem mostu mi je kolesarsko stezo zastavljala skupina treh opotekojočih mlajših - študentje. Dva fanta ter dekle. Enega fanta ta drugi kolega oprime pod roko in čeprav vidno okajen vljudno pomaga ( meni

) da umakne kolega iz steze. Ko grem mimo tako sproščene poti prepoznam v opotekojači osebi sošolca, študenta iz Španije, ki je na študiju v SLO. "Ohhh my friend where are you going?" "To Austria!"
Potem mi s pojočim glasom odvrne v mešanici južnoslovanskih jezikov

: "Ti luudo". Če bi mu povedal da grem 12ur drsat asfalt po eni Avsrijski vasi , kaj bi moral šele takrat izreči

.
Na poti do meje se mi ja praznilo zadnje kolo. Pa ravno predvčerajšnim menjaval zračnice - bad karma

. Tako da sem mrzlično koristil nekaj odcepov na poti proti Šentilju za polnenje s priročno talčilko. Ko sem prišel v Spilefeldt pa kulturni šok. Kolesarska pot ob Muri polna zelenja, ptički, jutranji rolkarji...pa Vogau na dosegu roke.
V Vogau običajno kot vsa prejšna leta. Edino kar sem zapazil letos, da niso vrteli reklam lokalnih sponzorjev na eni od tistih glasbenih toč. Tisti, ki ste ostali na proglasitvi me prav zanima kako ste dobitli vtis. Namreč če je model s tistim darovanjem velikanskih čekov v roke lokalnemu organizatorju Didiju še vedno enak. Mimogrede enkrat je Didi tako mimogrede povedal, da hodi v Maribor redno na plavanje in plavalni trening v Pristan.
Kar se teka tiče se moram samo nasmejati. Dopoldanski del sem izkoristil za trening
asan "čučavac" (

reference By M. Črnigoj) na tistih WCjih. Popoldan sem se zbral pa popravil malo svoj vtis o sebi heheh. Muzike je pa bilo, mar ne?
Fantje se se pdlično odrezali. Verjamem pa sedaj ko vidimo, kakšne pogoje imaš, da se da na tej progi podirati kakšne osebne rekorde

.
Po prireditvi sem letos pohitel domov. V sredo sem si izprosil novo za prihodnje dogodoivščine po KorAlpah, Pohorju in Kozjaku - tako da sem moral izamoritizirati sedanjega nesrečnika. Ja pa bal sem se kontrole dopinga. Spil sem namreč toliko Cole, da se bom cel teden se treznil od črne pijače.
Prijetno regeneracijo vsem tekačem še posebej Mirotu.