Res ste dobri.
MiroR - 10 hitrih krogov na Sv. Primožu. Vožnja domov.
Skoraj nič spanja. Potem pa še 87 km po asfaltu.
Kakšen trening za Spartathlon.

) da umakne kolega iz steze. Ko grem mimo tako sproščene poti  prepoznam v opotekojači osebi sošolca, študenta iz Španije, ki je na študiju v SLO. "Ohhh my friend where are you going?" "To Austria!"
 ) da umakne kolega iz steze. Ko grem mimo tako sproščene poti  prepoznam v opotekojači osebi sošolca, študenta iz Španije, ki je na študiju v SLO. "Ohhh my friend where are you going?" "To Austria!" : "Ti luudo". Če bi mu povedal da grem 12ur drsat asfalt po eni Avsrijski vasi , kaj bi moral šele takrat izreči
 : "Ti luudo". Če bi mu povedal da grem 12ur drsat asfalt po eni Avsrijski vasi , kaj bi moral šele takrat izreči  .
.  . Tako da sem mrzlično koristil nekaj odcepov na poti proti Šentilju za polnenje s priročno talčilko. Ko sem prišel v Spilefeldt pa kulturni šok. Kolesarska pot ob Muri polna zelenja, ptički, jutranji rolkarji...pa Vogau na dosegu roke.
. Tako da sem mrzlično koristil nekaj odcepov na poti proti Šentilju za polnenje s priročno talčilko. Ko sem prišel v Spilefeldt pa kulturni šok. Kolesarska pot ob Muri polna zelenja, ptički, jutranji rolkarji...pa Vogau na dosegu roke. reference By M. Črnigoj) na tistih WCjih. Popoldan sem se zbral pa popravil malo svoj vtis o sebi heheh. Muzike je pa bilo, mar ne?
 reference By M. Črnigoj) na tistih WCjih. Popoldan sem se zbral pa popravil malo svoj vtis o sebi heheh. Muzike je pa bilo, mar ne?  .
.
Vreme napisal/-a: mi nekaj pravi, da bo naslednje leto tam kar invazija...
INOT napisal/-a:Takoj po štartu so ostali pobegnili naprej in me pustili ure in ure samega
 .
 . 
 Za 40 evrov startnine dobiš res bogato okrepčevalnico, odlično vzdušje na progi, glasbe na treh točkah v izobilju in pa dve vrsti piva, ki ga nisem uspel niti poskusiti

.Mislim, da sem tukaj odkril svoje ultra talente. Če pa je že treba biti še nestuširan potem, pa je boljše podaljšati traso na tak ali drugačen način do prveg tuša.
 .Mislim, da sem tukaj odkril svoje ultra talente. Če pa je že treba biti še nestuširan potem, pa je boljše podaljšati traso na tak ali drugačen način do prveg tuša. 
tek_v_snegu napisal/-a:Imam nek vtis, če ga izdal šarm ne bi včeraj zlahka dosegel 130km. No dobra popotnica za naslednje leto.

NAŠI ULTRAŠI
 NAŠI ULTRAŠI 

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA