Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

spikl
aadler napisal/-a:spikl; A zaradi vas so mene tolk preganjali,da sem skora pregorel :idea: , hiter spust pa je nam prinesel medaljo,za katerega pa je zaslužna naša JANA :clap:

lp-fredi

ja sem vidu,da so enga moškega v mešani trojki gnal prot cilju,jest sem probu pa ni šlo ampak po klancu navzdol po tistih kockah ste pa zletel,je zgledal kr mal nevarno
spela* napisal/-a:Ne zgodi se vsak dan, da bi bila na kakšnem teku (10 km ali več) v cilju le tri minute za Taetom (no ja, enkrat sem ga na eni tekmi, kjer se je TUDI teklo, celo prehitela :mrgreen:) in dobri dve minuti za Avijem. :D

Priznam, da sta ga punci kar žgali. Nisem zares pričakovala rezultata pod 1:10 (neto seveda, kar sicer za nekatere ne šteje, tudi pri uvrstitvi na stopničke ne, zame pa), ampak nam je uspelo. Mogoče bi šlo še kakšna sekunda hitreje, če bi vedela, da je cilj tam kot start in da ni treba še čez Tromostovje do Prešernovega trga.
Analiza je pa tudi uspela, čeprav smo bili bolj maloštevilni.

Hm ... izziv, prehiteti zunanjega ministra, še vedno ostaja ... je pa naša ženska trojka za 5 minut nažgala sodelavčevo moško

Špela, hvala za družbo na mojih prvih trojkah. Jaz sem se imela lepo, tempo ni bil hud, tudi po spolzkih kockah se nisem prevrnila, domov sem odšla le malo hripava od navijanja za 28kmtraše (no ene smo zamudili, ker so bili tako hitri :laola )
Drugo leto pa na ta dolge :wink: ?
mušnica napisal/-a:
domov sem odšla le malo hripava od navijanja za 28kmtraše (no ene smo zamudili, ker so bili tako hitri :laola )

Mi smo že vedeli, da ne smemo prehitro...tudi zato smo si privoščili dodatne ovinke po golovških stranpoteh... :wink:
Še enkrat hvala za navijanje!

LP, vencelj
Sem še malo high, ker so trojke sicer vsako leto, le enkrat pa lahko popraviš svoj PB izpred točno 30 let. Za pet minut, proga seveda ni enaka, kvečjemu daljša in težja. Zaslužen je najprej Pyxy s vojo idejo o prerazporejanju tradicionalnih trojk in umnim opažanjem, da bom lahko zadnjič štartal v kategoriji veteranov do 50. Za rezultat sta seveda poleg mojim pljuč, srca in nog ter tudi sivih celic zaslužna tudi oba zajca, super smo se ujeli, čeprav še nikoli tekli skupaj, en velik hvala Dušanu in Robiju, za vaju je bilo na izi, zame pa 3:25 svojevrsten rekord, 17 minut bolje kot lani. Ob vsem skupja pa sem tradicionalno užival!

Čestitke vsem, predvsem mojim kolegom iz firme (Pyxy in Zdravko: sem vesel tudi za vaju, PB!), pa tudi TFjevcem za odlične rezultate.

Pa da bi tale tekma, kolikor že izgleda malo nenavadno, prav zaradi tega ostala taka, v kakršno se je razvila!

Zdaj pa trišproti, pa Berlin....

Runcajz
Uporabniški avatar
 roky1
Letos sem se prvič udeležil Teka trojk. Povabila me je sodelavka Darja Kokalj in takega povabila enostavno ne moreš zavrniti. Preostali član je bil vrhunski Robert Kotnik in cilji so bili že v štaru postavljeni zelo visoko - boj za prva tri mesta.
Pred tekmo me je kar malo zvijalo zaradi visoko postavljenega cilja, vendar je bila tekma kasneje en velik užitek. Tekli smo sproščeno, lahkotno in ni nam dosti manjkalo, do ekipe Daneje Grandovec. Nekajkat smo se čisto približali - pa zaostali. Na koncu smo bili zelo zadovoljni z drugim mestom in v cilj pritekli čisto sproščeni in zelo veseli.
Vsaka čast Robertu, ki je tekom celotne trase samo bremzal in miril tempo in ni nikoli niti malo forsiral tempo ali priganjal.
Lepo je bilo!
Uporabniški avatar
 Laufer
Super je bilo, cilj dosežen in to več kot 3 minute hitreje kot smo planirali.
Najmlajša v ekipi se je super odrezala in svoj prvi tek na doljših progah odtekla brez večjih problemov.
Na progi sem po dolgem času videl veslača Aleša, ki še ni pozabil teči.
Na koncu smo tako šprintali, da nisem videl TO-LE-ta, ki smo ga prehiteli samo za nekaj sekund.

Še pridemo :laola

SLIKE
 Pyxy
Najprej čestitke vsem TF-jevcem, ki ste sodelovali na teku trojk :laola

Posebej sem vesel za runcajza, ki je uspel izpolniti svoje sanje in potrdil, da nič ni nemogoče: tudi popraviti svoj čas izpred 30 let. Bravo! :clap: :clap:
Ideja je sicer bila Darkova in jaz sem mu samo pritegnil . Zahvala gre njemu in Dušanu, ki je bil pripravljen iti enkrat bolj na izi in mislim, da je užival. :D

Sicer sva pa ostala dva člana naše tradicionalne trojke uspešno opravila s progo. :) Kljub vsem oviram na poti (dež, blato), smo popravili skupni čas že 5-ič zaporedoma (tokrat za 4 minute).

Tudi "analiza" v Zlati ladjici je bila zelo uspešna in utrdila našo povezanost pri teku trojk.
Tek trojk je tradicija in zakon za vse, ki ga enkrat izkusijo. :laola

Še enkrat čestitam tudi MatjažuV in pa miciM (oziroma Nataši) za drugo mesto. Škoda, ker nismo imeli časa za daljšo debato v Zlati ladjici. Bomo pa na kakšnem od tekov Dolenjskega pokala. :D

Se vidimo TF-jevci :D
Uporabniški avatar
 Darja
Tek trojk je kot eden redkih ekipnih tekov res nekaj posebnega in zaradi "pokrivanja" s 24. urami Primoža sem že skoraj pozabila, kako je na trojkah luštno.
Za nasmejano - ali bolje krečeno nakrohotano zgodnje jutro je poskrbel Glumac, ki je v žaru prihajajoče tekme zlomil ključ v kopalničinih vratih. Za popolnejšo sliko njegove jutranje travme :--( naj povem, da je bil on še v pižamici na notranji strani vrat. Sledilo je iskanje ključa Titan št. 6 in kot sva se z Andrejem ravno odpravljala na reševalno akcijo je javil, da ga je že rešila žena (itak), ki je morala na pomoč pridirjat iz službe.
Ampak, konec dober - vse dobro, tek je bil en sam užitek in zadovoljni smo tudi z doseženim časom. Z analizo pa še bolj :D
Uporabniški avatar
 UršaR
Naša trojka je zastopala Polžjo sekcijo TF. Jaz sem uživala, za druga dva pa upam, da tudi. Štartali smo popolnoma zadaj in s tem sami sebi prihranili, da bi nas ves čas ostali prehitevali. :) No, mi se s prehitevanjem nismo pretirano ukvarjali, ampak smo vztrajali v svojem tempu. Klanec smo v glavnem prehodili, da smo lažje dihali. Zadnji km je mene malo pobiralo, ampak smo kljub temu prišibali v cilj z nasmehom na obrazu. Bilo je fajn!

LP, Urša

PS: Hvala Pajo in Alenka, bila sta fajn družba.
Uporabniški avatar
 pajo
UršaR napisal/-a:Naša trojka je zastopala Polžjo sekcijo TF. Jaz sem uživala, za druga dva pa upam, da tudi. Štartali smo popolnoma zadaj in s tem sami sebi prihranili, da bi nas ves čas ostali prehitevali. :) No, mi se s prehitevanjem nismo pretirano ukvarjali, ampak smo vztrajali v svojem tempu. Klanec smo v glavnem prehodili, da smo lažje dihali. Zadnji km je mene malo pobiralo, ampak smo kljub temu prišibali v cilj z nasmehom na obrazu. Bilo je fajn!

LP, Urša

PS: Hvala Pajo in Alenka, bila sta fajn družba.

Če bi še za zadnje talali medalje... Bilo nam je lepo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA