- 15 Maj 2010, 21:44
Najprej čestitke vsem tekačicam in tekačem za svoje nastope!!
Pa seveda organizatorjem in pa prostovoljcem, ki so nam pripravili super prireditev!
Radenci 2010, moj 1. maraton v Radencih (skupaj 3.).
Čeprav je bil napovedan dež se glede vremena nisem sekiral (tudi ponavadi se ne).
Med vožnjo v Radence sem zjutraj malo pred Radencem srečal 2 kolesarja (s svojimi spremljevalnimi ekipami), ki sta nastopala na DOS-u... fajn motivacija tudi zame že pred samim štartom!
Na prizorišču veliko znanih TF obrazev, kar nekaj sovaščanov... Ogled padalcev, ogrevanje, pozen (in malo zaspan) prihod na štart...
Štart iz ozadja, nato pa počasno prebijanje naprej... vse do cilja.
Sicer pa... vreme odlično za tek (če spregledamo veter), odlični (so)tekmovalci, navijači, organizacija...
Tudi z rezultatom sem povsem zadovoljen! Verjetno je bil to moj zadnji klasični maraton (do jeseni)...
Še enkrat... čestitke vsem!!

Radenci 2010, moj 1. maraton v Radencih (skupaj 3.).
Čeprav je bil napovedan dež se glede vremena nisem sekiral (tudi ponavadi se ne).

Na prizorišču veliko znanih TF obrazev, kar nekaj sovaščanov... Ogled padalcev, ogrevanje, pozen (in malo zaspan) prihod na štart...

Štart iz ozadja, nato pa počasno prebijanje naprej... vse do cilja.

Sicer pa... vreme odlično za tek (če spregledamo veter), odlični (so)tekmovalci, navijači, organizacija...

Tudi z rezultatom sem povsem zadovoljen! Verjetno je bil to moj zadnji klasični maraton (do jeseni)...

Še enkrat... čestitke vsem!!