mušnica napisal/-a:2MUCH4ME napisal/-a:Organizacijsko uspešno izpeljana prireditev, razen nekaj napak pri rezultatih je bilo vse na nivoju. Mi smo uživali. Mogoče samo namig glede zapore ceste: smiselno bi bilo, da bi zapora ceste trajala vsaj 1 uro in 15 minut glede na to, da je v času letošnje zapore ene ure v cilj prišlo šele 17 tekačev...
Še par slikic:
http://picasaweb.google.si/ajva64/Vrsic_25062010#
Fenomenalne fotke, hvala ti
Se pa strinjam glede zapore, eni smo dihali na škrge in na polno - ko si zajel polna pljuča izpušnih plinov, ni bilo najbolj prijetno

Najprej čestitke vsem!!!
in pa seveda opravičilo za manjše razočaranje glede majčk, a pošto bomo seveda dali golobom čim jih dobimo, upam, da čimprej!!!
Se popolnoma strinjam glede zapore ceste saj vem kako je na škrge dihati.. pred tabo pa kak star dizel a žal vas moram razočarati saj se zapore uradno ne da podaljšati oz se ceste čez Vršič ne da zapreti za več kot eno uro. Iz povsem preprostega razloga, v bližini namreč ni obvoza (Predil je žal predaleč), predpisov se moramo pa držati skoraj do milimetra. Priznam, da nam gredo policisti večkrat zelo na roke, a tistega jokerja za podaljšanje zapore raje potegnemo iz rokava na kolesarskem “Jurišu na Vršič“, kjer se na vrhu gnete tisoč in več kolesarjev.. in tudi tam jih večina pride na cilj s časom med uro in uro in pol. Prepričan sem, da nas organizatorje glede tega razumete.
Pohvale, graje, mnenja in predlogi za izboljšanje so vedno dobrodošli!!! bodite pa brez skrbi, da se prihodnje leto ponovno vidimo.
Hvala še enkrat vsem za udeležbo in hvala za posredovane slike!!!
Samo