Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

bojč
V ciljnem prostoru sem izgubil oddajni pašček znamke Suunto, če ga je kdo našel naj mi prosim sporoči na zs...hvala lp
 spela*
javor-18 napisal/-a:
spela* napisal/-a:
Pred tekom spila kapučino (napaka?),

Še zdaj pa ne bi vedela, kaj me je zvilo, ker se ne spomnim, da bi kaj takega pojedla. Tri marelice menda ne bi naredile takega hudiča ...

Mešanica sadja in mleka v kavi zna biti sila neudobna, sploh, če pred "tekmo" prakticiraš nove prehranjevalne navade :)

Ne, sadje je bilo na sporedu nekaj ur prej. Glede na to, da še danes nisem ok, je moralo biti kaj drugega.
Uporabniški avatar
 mojchka
Moram na tem mestu še pohvaliti Enkina otroka in mojo tavečjo, ki so iz protesta, ker jih po pretečenem teku na 800 metrov nismo več pustili, da bi se kopali v blejskem jezeru, tekli svoj tek trojk na rekreativnem teku.
KO dobim Enkino dovoljenje, prilepim še fotko naših junakov :laola
Uporabniški avatar
 Bali
Tudi jaz lahko samo pohvalim tek; manjkala mi je samo kakšna banana v cilju.
Rezultat slabih 14 sek slabši od lani, ampak glede na temperaturo in nekam slabo počutje zadnje dni, mislim, da sem spavila max iz sebe.

Zadnjih 200m me je v višjo brzino spravil bosi tekač TF, si pa žal njegovega imena nisem zapomnila (je bil pa dolg ;-)). Super je vspodbujal navijače in tekače.

Vitezi - naslednje leto se vidimo!
Uporabniški avatar
 Wega
Vitezi, hvala!

PS. edino to mi ne gre v glavo, zakaj je lubilejna 5. nočna desetka. A ni bila četrta?
 nana
Wega napisal/-a:PS. edino to mi ne gre v glavo, zakaj je lubilejna 5. nočna desetka. A ni bila četrta?

Jaz imam tudi med rezultati napisano - 14.7.2007, 1. nočna 10ka :D
Drugo leto, ko bo jubilejna, pa bo padel rekord. Letos sva za lanskim rezultatom zaostala za 16 sek. Glede na to, da se mi je proga zdela bistveno težja in po klancu navzdol zaostanka iz hribolazenja nisva uspela izničiti, pa sva kar zadovoljna. Sploh na to, da je bilo tekanja v zadnjem mesecu in pol bolj malo :(

Organizacija vrhunska, kot se za Viteze spodobi, se pa strinjam s Špelino pripombo, da je 2.000 tekačev na takšni progi res nekoliko preveč. Mogoče bi o tem veljalo razmisliti. Kdor se bo Nočne10ke želel udeležiti, se bo že pravočasno prijavil. Drugo leto grem na jubilejno, 5. :D
Uporabniški avatar
 lonely
Ja,bila je to ena res...lepo organizirana prireditev.
Ma kaj prireditev...dogodek...ki ga ne pozabiš kar tako.

Vitezi...čestitam na brezhibni organizaciji in popolni kontroli slehernega trenutka prireditve...kajti poskrbeti za takšno množico tekačev...v relativno majhnem kraju...nič drugega kot...."kapo dol".

Zdaj pa...eni so vzeli ta tek kot "highlight" sezone in se temu primerno pripravili in razvrstili v štartnem prostoru...drugi kot tek z morebitnim izboljšanjem PB-ja...tretji pa kot tek v kontekstu rekreacije,druženja,zabave...

Jaz pa...štartal v ozadju...in odtekel celotno zadevo v fartlek-sistemu in tako delal na hitrostnem treningu...zadovoljen.
Zaradi te prireditve sem odpovedal vse druge prireditve (Faakersee,Sljeme)...in ni mi žal.

Skratka....imel sem se lepo....spoznal veliko novih "obrazov"...in bil del...Nočne 10-ke.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Super je bilo! Vitezi, res hvala za odlično prireditev!
:laola

Jaz sem štartal nekje iz sredine kar neverjetno velike množice tekačev in sem potem do cilja prehiteval. Res je bila kar gužva in sem dobil kar nekaj udarcev, ko sem lovil svoj tempo. Moram se opravičiti tekačici, ki me je ob prehitevanju "vsekala" po roki, zadela garmina, in mi nekaj jezno zakričala.
Mogoče bi bilo res fajn za naslednje leto razmisliti o boksih. Vsak ima nek svoj tempo, kjer se najbolje počuti in v takšni množici se je kar težko preriniti do "svoje grupe" oz. oceniti kje sploh je...

Seveda še mini poročilce tukaj
Uporabniški avatar
 muc
Moja druga Nočna 10-tka in še enkrat več fullllllllllllllll zadovoljen!!! :D
Organizacija enkratna, navijači super, da o kremšniti ne govorim hmmmm...
edino kar me je mal zmotilo je mogoče mal preveč tekačev oz. gužva,
predvsem na štartu je bil kr orng problem...štart potem pa panika in "lezenje"kar en čez drugega...skoraj "preskočil" par padlih po tleh in šele ne prvem ovinku se je vse skupej mal umiril...potem pa samo še uživancija :wink: ...čas v cilju pa itak presenečenje.. :clap:

Drugo leto se pa sigurno spet vidimo na Bledu!! :wink:
Uporabniški avatar
 Vlajko
Ta prireditev, gledano celovito :arrow: Čista desetka; pa še velik plus povrhu. :clap: :D :wink:
Uporabniški avatar
 markor
:D
..en veliki jaaaaaa... in... greš v naslednji krog.. :D
Vse je bilo boljše kot lani, le trasa je bila težja.. :mrgreen:
Bravo Vitezi!
:laola
Uporabniški avatar
 raziskovalec
Vse čestitke Vitezom, ki ste bili največji zmagovalci tega dogodka.
Z ekipo Sončka (letos je bila "le" najboljša navijačica, ker (še) ne teče tako dolgih razdalj :( :wink: ), Maj in moja malenkost smo že popoldan prispeli v lep turistični kraj, ki me spominja na mnoge tekme in tudi turistične užitke.
Sam ta tek jemljem predvsem kot družabno srečanje množice tekačev in šele potem tudi kot tekmo, kjer se nas zbere res veliko iz TF (mnoge sem letos videl prvič, nekatere le od daleč), tako da me množičnost sploh ne moti. Kandidati za medalje se lahko postavijo v prve vrste, res pa da se mnogi ne znajo-mo razvrstiti po svojih sposobnostih in dnevni formi. Tudi sam sem stal na štartu tam kjer Obivankenobi in Špela*, potem smo pa kmalu "vžgali" vsak svoj ritem. (v tem primeru se je Obivankenobi očitno postavil preveč zadaj)
Sam sem kljub vlečenju v prvem kilometru zaradi množice tekačev za manj kot deset sekund zaostal za svojim ciljnim časom (recimo, da jih je pobral nov klanec, ki smo ga pridobili na progi) :? :wink: :D res pa da sem si ciljni čas zelo realno (letošnja količina treninga, nasledjni dan nova tekma)postavil (49:59).
Družili smo se pred tekom, po tekmi pa se malo težje najdemo. (nekateri smo se pa le :D )
Skratka tole je tek, kjer bi mi bilo žal, če bi manjkal. Če ne bi tekel, bi vsaj navijal.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA