Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Lepo pozdravljeni!
Tudi jaz lahko pohvalim ta tek, čeprav je Zagorje sosednja občina, sem se ga udeležila prvič. (tečem šele 1 leto)
lenči napisal/-a:Vesela srečanja vseh znancev in lepo od Slavice, da se nam je predstavila :clap: :clap: :clap: .

Spoznala sem nekaj forumovcev; lep pozdrav Lenči...in ostalim. Morda se res vidimo v Domžalah. :P
Tek je bil dober ne pa odličen, izpolnila sem prvi cilj (tempo pod 5:00) :P , višjega, da tečem pod 50 minut pa ne :roll:
Zdej pa še bravo organizatorjem :clap: :clap: :clap: in zahvala navijačem v cilju :laola
Že lani sem se udeležil tega tekaškega dogodka ...in videl da je vse lepo organizirano.

Letos je bilo prav tako...odlično....pa še vreme je bilo "prijazno"... glede na soparo in vročino iz l.2009.
V Zagorje sem prispel "direkt" po končanem teku okrog Bohinjskega jezera...in ni mi žal...kajti enih stvari ne gre zamuditi .Tudi naslednjič pridem...če Bog da.

Čestitam vsem ki so se spopadli s to lepo progo...in pri tem uresničili lastna pričakovanja.
Nekateri v kontekstu hude tekmovalnosti...drugi pa v kontekstu druženja,miganja...

Dva teka v enem dnevu--izvedljivo....srečati stare prijatelje --neprecenljivo
Lp!

Pri pregledu rezultatov sem ugotovil napako, ki ima za posledico nepravilni vrstni red v posamezni kategoriji. Napaka bi morala biti ugotovljena že pri uradni razglasitvi rezultatov (razen če je bilo to že urejeno, rezultati pa so ostali taki kakršni so) vendar tega nisem zasledil.
Ali obstajata dva Draksler Vikija? Oba imata enak rezultat (čas) zato sklepam, da gre za eno osebo. Najbrž je to "mlajši" katerega poznam, za starejšega še nisem slišal.
Se opravičujem, če sem kaj "preslišal" in sem v zmoti. Če ne je treba to ustrezno urediti.

Drugače pa čudovita prireditev, ki sem se je pred leti že udeležil (lepo nas je pral dež) in upam, da mogoče še kdaj.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA