Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Že karta trase je kazala da bo lepa tekma, po vaših opisih pa vidim da je bilo res tako. Enkrat bom moral po njej, da vidim kje ste uživali.
matej-jethro napisal/-a:
ŽarkuM želim hitro celjenje poškodbe in obema s PetromM uspešno kroženje pod Mt.Blancom, v kar ne dvomim!

Matej, hvala za lepe želje. Žal pa trenutno kljub manjšemu izboljšanju ne kaže najbolje. Če bi se šlo na dveh kolesih, ni dvoma, na dveh nogah pa mi je trenutno že 200 višincev podvig. :(

A bo že in če je Mont Blanc tako dolgo čakal name, bo pa že imel toliko potrpljenja da bo, če bo treba, še kakšno leto.
No, mi 4je smo bili prvič sploh na trekingu, zato smo rekli, da gremo na 10km, primarno zaradi naju, ker nimava kondicije in sekundarno kako se zadeva obnese za psa, za njiju naju sicer glede kondicije ni skrbelo.

Kot je že Vlado zapisal, sva po 100m že skužila, da bi blo fino racat za Vladotom in Silvo, povprašala sva jih, če jima je ok in moram priznat, da so 4+ ure minile ful hitro, ker se je stalno nekaj dogajalo in družba je bila več kot prijetna (pa tista kavo takoj po 30 minutah je ful pasala) :)

Celo pot smo zabeležili z RunKeeper-jem => http://runkeeper.com/user/alessusnik/activity/14138052

Ter naredili nekaj fotk: http://www.flickr.com/photos/28487372@N ... 4567/show/

Izpostaviti velja usrano rit od Vladota, ker se je dričal po njej v jami:
Slika

In Vladotov podvig v vodi :)
Slika

Vlajko napisal/-a:
Skratka, s Silvo sva se podobno kot lani šla zgolj sprehajat po najkrajši varianti. Takoj na štartu se nama je pridužil prikupen mlad par (Vesna in Aleš), ki je pravilno domneval, da bi jaz utegnil biti dokaj dober vodič. 8) Tudi najin sprehajalni tempo, vključno z vmesno kavico v Tolminu, jima je zelo ustrezal, zato smo celotno pot prehodili skupaj. Seveda ne smem pozabiti še dveh članov naše naveze; prekrasni in zelo igrivi psički, ki sta bili več v vodi kot na suhem. :wink:

PS:
Fenomenalni organizator JohnK mi je takoj, ko me je zjutraj zgledal na štartu, zadal enako nalogo kot lani, ponovitev daljše variante trekinga v solo (lahko se mi tudi kdo pridruži :wink: ) varianti. Torej v kratkem sledi ponovni obisk Tmina, takrat bo šlo precej hitreje kot v soboto ... Bom poročal. :!: :wink:
Jutri zarana pa zopet v Tmin. :D
Pohodniško varianto bom nekoliko prikrojil po svoje (malo podaljšal) in sicer tako, da se bom z Vodil vrha spustil proti Planini Pretovč ter od Pl. Medrje naprej hodil po zadnjem delu Ultre (obvezno na levi breg Tolminke skozi Čadrg), od Dantejeve jame naprej pa zopet po Pohodniški. 8) Ura ne bo moj vladar. :wink:

PS:
Aleš, prekrasen fotomaterial. :cast1: Sem že med potjo opazil, da ti prav noben detail ne uide. :) :wink:
Včeraj sem v prekrasnem vremenu ponovno obiskal Tolmin ter prehodil nekakšno mešanico tolmiskega trekinga, katerega smo se udeležili prejšnjo soboto. Pravzaprav sem v skladu z najavo (moj prejšnji post) ta treking prikrojil po svoje (kombinacija Pohodniška in Ultra z vmesno povezavo "v lastni režiji" - zelo lepa varianta). :wink:

Mislim, da mi poti ni potrebno opisovati, saj je vse tukaj: :)
http://picasaweb.google.si/vlajkun/Solo ... om1282010#

Po sklenitvi kroga na Sotočju mi je "zapasalo" še malo kopanja v hladni Soči, nato pa sem obiskal še sirarja Gugalo v Zatolminu ter nabavil nekaj sira, ki bo v torek romal z nami v Vrsar. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA