Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Arif napisal/-a:Za mene je ta tek bil slabo organiziran. Najmanj 10 krat sem se zaletel v sprehajalce, prehiteval sem po cesti kjer so se vozili avtomobili, vmes pa veliko kopalcev, ki so na progi veselo debatirali. Na postajah z vodo so gospodje uživali, tekači so se ustavljali in sami jemali vodo z miz, ko si hotel priti do vode si se mogel skozi gužvo prebiti do mize.

No, vidiš...in kljub vsemu ti je uspelo... 5.mesto v skupni razvrstitvi....čestitam
Uporabniški avatar
 Arif
lonely napisal/-a:
Arif napisal/-a:Za mene je ta tek bil slabo organiziran. Najmanj 10 krat sem se zaletel v sprehajalce, prehiteval sem po cesti kjer so se vozili avtomobili, vmes pa veliko kopalcev, ki so na progi veselo debatirali. Na postajah z vodo so gospodje uživali, tekači so se ustavljali in sami jemali vodo z miz, ko si hotel priti do vode si se mogel skozi gužvo prebiti do mize.

No, vidiš...in kljub vsemu ti je uspelo... 5.mesto v skupni razvrstitvi....čestitam

Hvala Lonely :) Ti si legenda. :clap:
Vedno dobre volje in z nasmehom. Ne vem kje si se zgubil po teku, lahko bi spila kako pivo :drink
Na Bledu je vedno lepo...če pa je v tem kontekstu še kakšna tekaška prireditev...toliko bolj.

Proga ni bila preveč zahtevna...je pa manjkala kakšna okrepčevalnica,posebej na "sončni"
strani...kajti vročina in sopara sta marsikaterega tekača prisilila k odstopu...ostale pa dodobra zdelala.
Večjih pomanjkljivosti pri sami organizaciji nisem zaznal (razen vode).
Skratka...lepo organizirana tekaška prireditev.

Na cene "izvenpansionske" ponudbe se ne bi oziral...so pa "navite"...tako v drugih TOP-destinacijah (Portorož,Kranjska Gora...).

Čestitam vsem ki so se spopadli s težkimi pogoji ...in uresničili svoja pričakovanja.

Zahvaljujem tistim ki so me vzpodbujali.
Rezultati so tule: http://www.timingljubljana.si/default.asp?id=2&id1=2010

Kar se tiče simobilove vrečke, potrebno jo je bilo iskat do njihove stojnice ob ciljni ravnini, kar ni bilo jasno določeno, saj sta bili na spletni strani dve obvestili, eno, da bo vrečka v darilni vrečki, eno pa, da jo bomo dobili na stojnici. Bi bilo pa za opozorit dekleta na dvigu številk, da bi nas opozorile, naj gremo še na to stojnico po vrečko. Pa so bile čisto zbegane...

Strinjam se, da je bilo premalo okrepčevalnic, lani je bilo s te strani bolje.
Vreme je bilo pa letos spet peklensko, lani vroče in soparno, letos pa noro vroče.

Darilna vrečka je bila letos vsaj nekoliko boljša kot lani, tisti, ki smo dobili :D še L'occitanovo majico se skoraj ne moremo pritoževati, da štartina ni bila pokrita. Za tiste, ki so bili brez te majice, pa je zadeva seveda drugačna. :( Organizacija bo z leti pridobivala, treba je organizatorje opozorit na te forume, da bodo lahko popravili napake. Sedaj bo kot lani spet trajalo vsaj tri dni, da bodo objavili na svoji spletni strani link na rezultate in na fotke. :!: :?:

Koncert v zdraviliškem parku Omarja Naberja je bil pa super, fant je vokalno zares sposoben. :clap:
Sam sem se teka udeležil že drugič. Proga glede na konfiguracijo in temperaturo ne omogoča dobrih časov. Tek v vročini in slaba forma sta bili odločilni kombinacijo da sem se na tek podal malce zadržano, tekel v svojem tempu in počasi prehiteval tekmovalce pred seboj.

Glede organizacije nimam pripomb. Na tekme prihajam zaradi teka in ne zaradi darilnih vrečk, majic in podobnega. Bled je v teh dneh poln turistov in prav je tako, prometni zastoji so bili pričakovani in najavljeni. Se pa strinajm da je kultura sprehajalcev na tekmovanju slaba - dokler ne bodo tekli nas ne bodo razumeli.

Zakijev tek: če ne bi videl na lastne oči ne bi verjel kaj vse počnejo starši (ženski spol) da triletnega otroka na silo vlečejo po tleh, ga nosijo samo zato da ga spravijo na zmagavalni oder. Res dober zgled nerazuljivega pohlepa nekaterih odraslih oseb. Svašta.

Slika
Uporabniški avatar
 Bali
jpotoc napisal/-a:

Zakijev tek: če ne bi videl na lastne oči ne bi verjel kaj vse počnejo starši (ženski spol) da triletnega otroka na silo vlečejo po tleh, ga nosijo samo zato da ga spravijo na zmagavalni oder. Res dober zgled nerazuljivega pohlepa nekaterih odraslih oseb. Svašta.

Tudi sama sem s hčerko tekla v tej skupini in bila tudi popolnoma zgrožena. Kaj bo s temi otroki? Meni se smilijo že zdaj.

Sem pa danes ko gledam nazaj na sobotno popoldne vesela da sem bila tam, v soboto mi je bilo pa kar malo težko. Vroče, vroče, vroče, pa predvsem mi je manjkala kakšna vzpodbuda kopalcev in sprehajalcev. Ampak je vseeno šlo, bolečin ni nobenih, težave mi delata le dva nohta, ki upam, da me ne zapustita. :( Pa tudi če me bosta, bosta zrasla nova. :)

Glede okrepčevalnic: imela sem občutek, da so bile vse okrepčevalnice postavljene ravno pred rahlim vzponom, da ti je potem po tistem kratkem postanku še toliko težje nadaljevati.
Uporabniški avatar
 Loni
Bali napisal/-a:
jpotoc napisal/-a:

Tudi sama sem s hčerko tekla v tej skupini in bila tudi popolnoma zgrožena. Kaj bo s temi otroki? Meni se smilijo že zdaj.

In potem sicer malo večji otrok v solzah izjavi, da ne bo šel tečt, ker ne bo zmagal, ampak bo zadnji, to pa ne bi bil rad. Vse to ob poslušanju razlag bojnih taktik odraslih svojim potomcem. Je bilo treba veliko pregovarjanja, da se je na koncu postavil nazaj v startno vrsto. In to ob dejstvu, da je zadnjih 24 ur dobesedno dihal za sobotno "dirko".
Moje mnenje pa je, z vsem spoštovanjem do vseh, ki ste v tej temi odgovorili, da če tečete zaradi "vrečke", potem raje v prvo trgovino porabit predvideno štartnino, tečt pa tja, kjer vam je fajn....
ALLEGRETTA napisal/-a:Moje mnenje pa je, z vsem spoštovanjem do vseh, ki ste v tej temi odgovorili, da če tečete zaradi "vrečke", potem raje v prvo trgovino porabit predvideno štartnino, tečt pa tja, kjer vam je fajn....

Ja, naš(a) nov(a) član(ica), saj nisi edin(a) s takim mnenjem.

Ma, samo zaradi dveh, ki sta v tej temi omenila vsebino vrečke, se ti pa res ni blo treba prijavljat, ej, tudi štrom, ko si na kompu, stane... bo zmanjkalo za v trgovino..
 007
ZZtopka, lep sprejem nove članice! Bravo. Pa izvedenka za turizem si tudi. Bom pristojnim predlagal, naj te povabijo k oblikovanju cen za prihodnjo sezono. Saj ne boš nič zaračunala, a ne? Na Bledu nujno potrebujemo ravno take goste kot si ti (Vi).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA