Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Oj,
moje srednje-kratko poročilo, dokler se še kaj spomnim.. 8)
paaa, že pred odhodom sem bil "jezen" :twisted: na prehlad, ki me je "ujel" na Arehu prejšnjo soboto.. in ne, ni me spustil, cel teden.. in v sredo, ko sem potem "zmogel" le moj standardni 8,6km regeneracijski krog sem že vedel, da bo v nedeljo pestro :roll: .. ko sem pri pakiranju v petek zgledal sam sebi kot cota sem že mislil ostati doma.. a seveda ne gre.. vzdušje te sicer dvigne, do cilja je pa vseeno daleč :shock: .. v petek zvečer na letalu me je glava bolela za znoret :--( .. z apirini+lekadoli sem jo sicer potučkal, nahod je ostal.. kakorkoli, že mi je zgledalo, da bo v nedeljo ok: ekipa odlična, vzdušje na vrhuncu, vse je "štimalo", kot mora.. da ne omenim vremena - ob vsej "pestrosti" v dneh pred maratonom je v nedeljo sledil preobrat: sonček, jasno vreme, temperatura optimalna, le veter je tam okrog Amstel reke bil moteč - in ja, vedno je pihal v prsa.. Zdravc je na podlagi svojih več-tisoč-km izkušenj preračunal, da smo na račun vetra pridobili cca 15-20 s pribitka v cilju :!: .. štart na stadionu je nekaj posebnega, organizacija štima.. sicer so imeli zanimivo "foro" za vstop v štartne bokse - tiste živobarvne mizuno zapestne trakove s km časi, ki so bili kao karta za vstop v pravi boks.. ko smo jih ob dvigu številk zagledali v naših vrečkah smo jih seveda z veseljem zmetali proč - mislili smo pač, da je le še ena reklama več - itak jih na vseh maratonih dobiš na vsakem štantu.. a se je dalo s tetko na vratih zmenit, da sem ga "lost in space" :wink: .. neverjetno, pri čakanju na štart skoraj nihče ni skakal čez ograje v "pravilne" bokse.. štart "tekoč", navijači tudi.. prvi krog bolj po centru, nato proti jugu.. meni je šlo po planu, polovička 1.35, pulz 160.. sicer že čutil težje noge a sem mislil, da pač tokrat, zaradi bolezenskega tedna, sodi zraven.. do nekje 25km, ko sem nekoliko padel v tempu, se kao boril z vetrom ipd. do 28km, kjer me je zasekal krč v levo nogo.. opa, to je pa nekaj novega.. to pa ni več dobro.. vedel sem, da je tokratne zgodbe konec.. če ne bi bil na čisto drugem koncu mesta bi se itak takoj vsedel na robnik.. tako pa.. ja nič, jogg do cilja, kaj pa drugega.. itak, da je vse letelo mimo mene.. vsake toliko sem se koga prijel, a le za kratko, do naslednjega krča.. skratka, do cilja sem le še jedel banane in pil vodo.. v cilju srečanje s sotekači, čestitke in pozdravi, sveže cote in nato navijanje za naše, ki so se lovili na polovički.. ob našem glasnem navijanju so tegobe tega dne postajale preteklost..
Lep je amsterdamski maraton, lepa trasa, dobra organizacija, expo ravno dovolj velik, da se ne moreš zgubiti, če zadaneš še vreme je popolni zadetek zagotovljen.. :mrgreen:
S TAO-vci smo bili super klapa, še kdaj!
:laola
Čestitke vsem za doseženo!! :clap:
lp
m
nana napisal/-a: @ZdravkoC: saj ne boš pozabil traso pogledat z mojimi očmi (mene zanima le, če je ravnina :roll: )

Se opravičujem Nana, za pozno pročilo, pa še tega sem umestil v temo TAO
:arrow: viewtopic.php?p=236860#p236860

Sem imel tudi tvoje oči zraven in prav si se odločila, ko si v neki temi napisala, da si se že odločila.

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA