Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 ero
Spoštovane forumovke, spoštovani forumovci, dragi ljubitelji teka in gibanja!

Velika in iskrena hvala za vso dobro voljo in pomoč, ki ste jo pokazali in nesebično nudili na jesenskem dobrodelnem teku TF. Še posebej hvala v imenu otrok iz Doma Malči Belič. Otroci so bili navdušeni!

Tudi jaz sem bil in sem še navdušen. Delati z vami je pravi užitek. In če ob tem narediš še kaj koristnega in prijetnega, ni noben napor pretežak in nobena ovira previsoka. Prepričan sem, da je pred nami še mnogo takih in podobnih prireditev, ki bodo spet izkazale pozitivno energijo, ki se pretaka med nami.

Zahvaljujem se vsem, ki ste sodelovali pri organizaciji in izvedbi. Hvala vsem, ki ste prispevali za otroke, hvala vsem, ki ste tekli. Z vašo skupno pomočjo je bilo središče Ljubljane za en večer spet polno smeha in dobre volje. Dobre volje, ki jo rojeva in poganja veselje do življenja in gibanja. Ta je najbolj dragocena.

Hvala vsem, ki ste podprli prireditev (Mestna občina Ljubljana, Zavod za šport Slovenije, OKS, odbor športa za vse, Timing Ljubljana, Hervis, Nike Slovenija, Adria Airways, Masel, AGP Računalništvo, Sokol Info).
Nazadnje spremenil ero, dne 23 Sep 2004, 15:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ero
Komisija je preštela vaše prispevke, ki smo jih skupaj zbirali med jesenskim dobrodelnim tekom TF. zbrali smo 119.500,00 SIT. čestitke in zahvale vsem, ki ste prispevali za športno opremo Mladinskega doma Malči Belič!

predlagam, da tisti, ki niste sodelovali pri teku, pa bi želeli prispevati sredstva, to storite med sobotnim piknikom. tako zaokroženo vsoto bomo prihodnji teden predali gospe Olgi, ravnateljici doma.

še enkrat vsem najlepša hvala!
Uporabniški avatar
 Staša
Tudi meni se zdi, da je tek lepo uspel. Če priznam, sem si mislila, da bo udeležba manjša, saj nisem čisto dobro spremljala, kaj se dogaja, koliko je oglaševanja... Na začetku sem bila prav presenečena, ko sem zagledala profesionalno pripravo z ograjami, timingom... Je rekel Žiga, da želimo, da bo tek tradicionalen. Seveda, malce več vložka za prvič, sem si mislila, pa bo drugo leto več ljudi. No, pa jih je bilo že letos prav veliko. Drugo leto stavim na številko 200!!! :D

Analiza pa... meni je bila ena najbolj norih. Tako sem se spet nasmejala, da me je prav bolel trebuh.

Ja, odločitev za Jordanijo je pa resno padla! Sam še mal moram našparat.

Drugače pa, Nta in Simon, spomnila sem se še nekaj imen na B za vajino deklico :roll: :roll: Bojana, Breda, Brina, Bojka... sam verjetno vama nobeno ne bo všeč...

Nič, komaj čakam jutri, da nadaljujemo. Bo pa definitivno manjkal Tini, on me je spravil v smeh do solz!
Uporabniški avatar
 tini
Staša napisal/-a:
Analiza pa... meni je bila ena najbolj norih. Tako sem se spet nasmejala, da me je prav bolel trebuh.

Nič, komaj čakam jutri, da nadaljujemo. Bo pa definitivno manjkal Tini, on me je spravil v smeh do solz!

:)
Sicer pa, ko sem bil po vcerajsnem teku(ZOO-Tivoli-ZOO) v Piramidi (calzone rulz :) ) so bile prve besede konobarice: upam, da vas dons ne bo spet tolk! :)

LpTini
Uporabniški avatar
 5rca
tini napisal/-a:Sicer pa, ko sem bil po vcerajsnem teku(ZOO-Tivoli-ZOO) v Piramidi (calzone rulz :) ) so bile prve besede konobarice: upam, da vas dons ne bo spet tolk! :)
LpTini

a to ti je rekla :roll: :shock: nam šiškarcam si pa ni upala :)
Uporabniški avatar
 tini
5rca napisal/-a:
tini napisal/-a:Sicer pa, ko sem bil po vcerajsnem teku(ZOO-Tivoli-ZOO) v Piramidi (calzone rulz :) ) so bile prve besede konobarice: upam, da vas dons ne bo spet tolk! :)
LpTini

a to ti je rekla :roll: :shock: nam šiškarcam si pa ni upala :)

Sem jo ze jaz pomiril, se pred vasim prihodom. :)
Kaksno netrzno razmislanje.

Lptini
Uporabniški avatar
 mojcej77
Men je blo tko fino videt,
vse te zagnane
vesele
pridne ljudi,
pa njihove družine,
pa prjatle, znance,
kk so vse lepo prpravli,
poprijeli kjer je blo treba,
tudi mene parkrat
z iskrco v očeh,
rahlo zaskrbljeno
povprašali... "kako gre, kako si?"
In me potem,
še vedno z iskrco v očeh,
le za spoznanje bolj nagajivo,
brcnili v ta zadnjo - "sej, naslednjič boš pa tud mal tekla, kenede, punca??? :wink: "
...bom, seveda bom!!!
...in zbrali skupaj kar nekaj sredstev,
ljudi z radovednostjo v očeh,
pozitivne energije,
nasmehov,

in speljali vse skupaj več kot odlično...

m
Uporabniški avatar
 tool
prav fletno je bilo videti osebe, ki sem jih prej poznal le kot slikice iz njihovih avatarjev. načeloma se na tem teku sploh ne bi smel pojaviti. imel sem dogovorjene tri zmenke, pa so mi vsi padli v vodo (verjetno kriv moj prafum) :/
tako sem se nič-hudega-sluteč vrinil med množico pri mostu, kjer pa me je neutrudljiva mojcej77 predstavljala vsakomur, ki ji je padel na pamet, vključno s tistimi, ki jih ni poznala ali pa celo niso bili iz TF-ja, kaj pa šele, da bi se udeležili teka.

ana-liza.. je pa bila nekaj mnogo bolj prijaznega.šajni hepi pipl, sedeli za mizo, pili pivo itd itd. it was nice.

btw, barb, upam, da si se nasmejala kameri nad gostilno, ki te je snemala, medtem, ko si se preoblačila po teku :s
Uporabniški avatar
 Barb
tool napisal/-a:btw, barb, upam, da si se nasmejala kameri nad gostilno, ki te je snemala, medtem, ko si se preoblačila po teku :s

Ja pa kaj še,če vrjameš :?
Če pa že slučajno res,imajo pa zdej posneto naj ritko TF iz 2.piknika :P
Uporabniški avatar
 tool
Barb napisal/-a:
tool napisal/-a:btw, barb, upam, da si se nasmejala kameri nad gostilno, ki te je snemala, medtem, ko si se preoblačila po teku :s

Ja pa kaj še,če vrjameš :?
Če pa že slučajno res,imajo pa zdej posneto naj ritko TF iz 2.piknika :P
nerad sem picajzlast.. ampak v LJ me neizmerno moti velika količina kamer, ki bi naj "kontrolirale" kaj se dogaja v bližnji okolici :/ ti si se ujela v eno (ki je bila nameščena skrajno desno s snemalnim kotom proti vhodu.. se pravi proti tebi :) ). ako boš imela srečo, te bo spoznal ves svet (severina style, le malo manj kontraverzno), v najslabšem primeru pa boš končala kot videoposnetek, s katerim boš zadovoljila prepotentnega starčka, ki sedi za monitorji teh kamer ;)
Uporabniški avatar
 ero
tool napisal/-a:ako boš imela srečo, te bo spoznal ves svet (severina style, le malo manj kontraverzno), v najslabšem primeru pa boš končala kot videoposnetek, s katerim boš zadovoljila prepotentnega starčka, ki sedi za monitorji teh kamer ;)

nč bat. veliko kamer je slepih, le škatla in nič not. če je pa že prava kamera, snema v slabi ločljivosti in na disk, ki se prepisuje. posnetkov itak nihče ne gleda, če ni nujno potrebno.
Uporabniški avatar
 tool
ero napisal/-a:nč bat. veliko kamer je slepih, le škatla in nič not. če je pa že prava kamera, snema v slabi ločljivosti in na disk, ki se prepisuje. posnetkov itak nihče ne gleda, če ni nujno potrebno.
eh zdej pa ne bo nič cvikala, ko si jo ti potolažil :/
Uporabniški avatar
 Barb
Dragi tool
Nekaj takega:
ero napisal/-a:nč bat. veliko kamer je slepih, le škatla in nič not. če je pa že prava kamera, snema v slabi ločljivosti in na disk, ki se prepisuje. posnetkov itak nihče ne gleda, če ni nujno potrebno.

napišejo prijatelji,

nekaj takega:
tool napisal/-a:ako boš imela srečo, te bo spoznal ves svet (severina style, le malo manj kontraverzno), v najslabšem primeru pa boš končala kot videoposnetek, s katerim boš zadovoljila prepotentnega starčka, ki sedi za monitorji teh kamer

pa tisti,ki so nevoščljivi,ali pa imajo kakršnekoli komplekse sami s sabo.
Uporabniški avatar
 tool
Barb napisal/-a:pa tisti,ki so nevoščljivi,ali pa imajo kakršnekoli komplekse sami s sabo.
ee ja pa se dejmo mal bolj spoznat pa bomo pr'jatli :twisted:

pa preden še kaj podobnega napišeš, spoznaj osebo (preden jo označiš) in poskušaj razumeti, da gre včasih le za vic, ki ga mogoče (še) nisi pogruntala ;)

pa lep večer še naprej, p.
Uporabniški avatar
 mojcej77
DEJTE GMH! :nono:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA