Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

:laola Res to je neverjetno. Iz amaterjev med profije...SANJSKO.Po moje se to redko dogaja.
Fino bi bilo na teh straneh objaviti izčrpno poročilo o tem maratonu in o teh fantih in punci. :laola
Zanimivo 1385 ogledov teme in od tega celo neverjetnih 20 pohval za ljudi, ki so se odločili garati čez svoje meje.
Lahko samo rečem, da smo pa res ena pozitivna druščina, a ne? :D
Bravo tekaški forum :laola :laola :laola
kovit napisal/-a:Zanimivo 1385 ogledov teme in od tega celo neverjetnih 20 pohval za ljudi, ki so se odločili garati čez svoje meje.

Ampak res no...čestitke še od enega kateri bo nekoč morda zmogel to v času 4:59:59...in garal čez svoje meje!

LP
Matjaž
In po pravici povedano, bom verjetno takrat navijala zate precej glasneje kot pa za kakega spidvejista. Čeprav je bilo Primožev zapis prav fletno prebrati.
No, saj jaz tudi imam v svoji zgodovini kak tak rezultat, sicer s pol krajše razdalje :wink:

Dobri so oni in dobri smo mi.
Bravo, vse čestitke!!
Je kazalo, da bo po Kejžarjevem koncu kariere zavladala nekakšna praznina, sedaj jo pa kar sam pomaga nadomestiti. Odlično!

Držim pesti, da kmalu uspe še ostalim, ki jim tokrat ni uspelo.

primus
Classix napisal/-a:
kovit napisal/-a:Zanimivo 1385 ogledov teme in od tega celo neverjetnih 20 pohval za ljudi, ki so se odločili garati čez svoje meje.

Ampak res no...čestitke še od enega kateri bo nekoč morda zmogel to v času 4:59:59...in garal čez svoje meje!

LP
Matjaž

:) :)
ko boš kdaj pridno garal boš to nekoč zmogel še urco hitreje...
Primož Kobe je resnično neverjeten. Toliko energije, motivacije, pozitivizma premore. Dolenjci smo veseli, da lahko tečemo z njim in se učimo od njega. Vsak trening z njim je posebno darilo, če ga znaš sprejet. Ah, da ne bom zapadla v ...
Hvala Primož. S tabo smo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA