Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 IRA
Očitno sem zgubila Garmina, ko sem se preoblačila ... :cry: :cry: :cry:
Če ga je mogoče kdo našel ali ve za koga, da ga je bi bila res zelo vesela!!!

Hvala!
 tanjab
Prvič na Formaratonu in moram reč, da je bilo fantastično. Družba fantastična, organizacija tudi, vreme idealno :D
Malo me je skrbelao kako bo s kroženjem. Kroženje je šlo :wink: , nekje na 30km pa so se klančki dvignili :lol: Ne vem kako :lol: :lol: :lol:
Čestitam vsem za pretečene kilometre in prijeten dan :laola

LETEČE TACE stvar ponovimo :juhuhu:
Uporabniški avatar
 IRA
spela* napisal/-a:Ira, poglej poročilo še1PR. :wink:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :laola :laola :laola :laola :laola
JAAAAAAA!!!!!!!! :clap: :clap: :clap: :clap:

JUHUHU!!! :mrgreen:
 žabc
Čestitke vsem udeležencem Formaratona!

Čestitke Boštjanu za izjemen rezultat...in seveda Tekaškemu forumu - Ultra, ki so ponovno dokazali, da izkušnje in srčnost štejejo :laola

Čestitke Ekipi NEVER GIVE UP na katero sem strašno ponosen!!! Letos nam je sreča obrnila hrbet, a drugo leto bo naše :wink:
HVALA Nataši, Tini, Urošu, Venclju, Grbu, Primožu, Štefanu, Zvonkotu, Snežinki, Barbari,Markotu,..

Smo pa starinam iz TF - ULTRA nagnali letos straha v kosti :--

Žabc
 gozdni
bilo je fajn,cilj smo dosegli,zdaj pa lahko mirno grem v penzijo-tekaško.rad bi se zahvalil celi ekipi za borbenost in nepopustljivost.organizatorju pa čestitke -edino spikerja bi bilo treba naprosit za bolj ažurno poročanje o rezultatih ekip,pa tudi kakšna uspodbudna beseda bi lahko padla.pa lep pozdrav vsem tekačem in tekačicam.
Uporabniški avatar
 lonely
:clap: Iskrene čestitke vsem..ki ste se udeležili FORMAratona...in pri tem dosegli respektabilne kilometrine...premagali sebe in razdaljo...in v kontekstu druženja..preživeli nepozaben dan :clap:

Čestitke tistim,ki so posegli po najvišjih uvrstitvah :clap:

In, seveda,...čestitke moji ekipi LETEČE TACE :laola
:D "Zakon" smo....a je sploh kdo podvomil ? :D
Najprej moj poklon starim mačkom, ki so že tretjič zapored sneli glavni pokal. Mašine, ki jih nič ne ustavi, bravo Ultraši :laola

Čestitke tudi obema zmagovalcema, Nataliji in Boštjanu, kar me še posebej veseli, pa je, da sta oba Viteza Dobrega Teka. Car in carica!! :cast1: :cast1:

Čestitke tudi vsem ostalim, borcem in borkam, s katerimi smo se srečevali na različnih koncih ovala. Če še kakšen tek lahko tako združi tekmovanje in druženje v enem, je to krožni tek. Še pridemo! :D

Hvala vsem navijačem, fotografom, organizatorjem in vremenarjem. Dobro ste tole zrihtali.

Par fotk tudi tule...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA