Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

ToneH
Tudi jaz sem prišel v Zali log samo obrnit. Vendar popolnoma razumem odločitev organizatorjev. Razmere so bile primerne za prvih 15 "marincev", za ostale rekreativce pa ravno ne. In ena sama resnejša poškodba bi presegla vso "štalo", ki je nastala z odpovedjo tekme. Želim vam ugodnejše razmere na naslednji dirki, morda še na letošnji ponovitvi, ali pa prihodnje leto.
 tekac 007
Mislim da bi organizator po vsem tem lahko razmislil da tekmo organiziral v dopoldanskem času. Razmere so bolj stabilne kar se tiče neurij in tudi vročine še ne bi bilo. Saj smo tu tekli tudi pri 30 in več stopinjah.
Uporabniški avatar
 Dari1
Vsaka čast organizatorjem tekov kot so: Zali log, Visoko, Mošnje in podobni. Tudi sam sem se pred leti večkrat loteval organizacije športnih prireditev in vem kaj to pomeni! O usodi včerajšnje tekme so se pač morali odločiti in siguren sem, da so ravnali prav.Vsem prostovoljcem želim samo eno in sicer, da ne obupate! Srečno.
 cevo
davor.pintar napisal/-a:tako je.Organizator si je pa a ta račun pridobil kup negativnih točk.

Izkušeni tekači si verjetno želijo, da bi Davor Pintar prestopil med "organizatorje", saj ne bi odpadla nobena tekma več :roll:
Prepričan sem, da Pintar še nikoli ni nič organiziral.

P.S. ne poznam ne enih ne drugih, vem pa kako se kaj organizira.
Uporabniški avatar
 gasperd
Vsa čast organizatorju, da je imel toliko ''jajc'' da je odpovedal tekmo, ki bi bila sicer preveč nevarna, ker je pač proga takšna kot je in na taki progi se ne da mutiti. Dokler se nič ne zgodi so lahko vsi pametni, ko pa se kdo resneje poškoduje so pa organizatorji krivi vsega. Takšna so dejstva, mi je pa zelo žal, da se je tako zgodilo. Vreme pač...

Se vidimo na Visoškem teku v soboto 21. maja ob 10:00! :D

Gašper
Uporabniški avatar
 miro
Čeprav nisem bil v Zalem Logu,podpiram organizatorja,pri odločitvi, verjemite, ni bila lahka!
Imam,pa tudi nekaj izkušenj z organizacijo prireditev,tako,da vem, kako je,ko nekaj odpoveš,za kar si se trudil in vložil kar precej energije in dela "zastonj"!
Miro
Uporabniški avatar
 jpotoc
gasperd napisal/-a:Vsa čast organizatorju, da je imel toliko ''jajc'' da je odpovedal tekmo, ki bi bila sicer preveč nevarna, ker je pač proga takšna kot je in na taki progi se ne da mutiti. Dokler se nič ne zgodi so lahko vsi pametni, ko pa se kdo resneje poškoduje so pa organizatorji krivi vsega. Takšna so dejstva, mi je pa zelo žal, da se je tako zgodilo. Vreme pač...

Se vidimo na Visoškem teku v soboto 21. maja ob 10:00! :D

Gašper

Nekaj dejstev: organizaror v razpisu navaja KORISTNE INFORMACIJE: * Tek bo v vsakem vremenu!. In napoved vremena je bila točna taka kot je vreme bil. Na Suši smo že tekli na razmočeni progi. Vedno obstaja neko tveganje da bo šlo kaj narobe. Organizirati tekmo brez odgovornosti ni mogoče. Odločitev organizatorja sem sprejel. Se pa strinajam, da je termin v popoldanskem času dosti slabši od jutranje svežine dneva.
 glumac
tekac 007 napisal/-a:Mislim da bi organizator po vsem tem lahko razmislil da tekmo organiziral v dopoldanskem času. Razmere so bolj stabilne kar se tiče neurij in tudi vročine še ne bi bilo. Saj smo tu tekli tudi pri 30 in več stopinjah.

Kamnčan morjo pa zmeraj godrnjat!!!!
Uporabniški avatar
 firbec
milan napisal/-a:No vsaj otroški tek bi pa lahko speljali.

Milan! Kva so se ti pa otroc zamerli, da bi jih v neurje poslal :P :shock:

Drugač pa: bravo z organizatorje! Edino pravilno!
Lp
Uporabniški avatar
 valena
firbec napisal/-a:
milan napisal/-a:No vsaj otroški tek bi pa lahko speljali.

Milan! Kva so se ti pa otroc zamerli, da bi jih v neurje poslal :P :shock:

Drugač pa: bravo z organizatorje! Edino pravilno!
Lp

Smo lahko družinsko v živo doživeli točo.To pa tudi ni vsak dan. In upali do zadnjega, da tek vseeno bo.
Organizatorji že vedo kaj delajo,saj imajo izkušnje iz prejšnjih let.Bog ne daj da bi se komu kaj zgodilo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA