Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Alja pravi, da ji internet ven meče, zato SMS:

Alja via SMS je napisal/-a:Na 63. km čakam Aleka in Zdravca. Alek mu je šel naproti, ker je pri preoblačenju na 56. km v hlačah pozabil čip. Vmes so šli mimo Miro, leon, Snežni, še en SLO mladinec.. Tu nekje je tudi Robert, le malo zadaj Natalija. Tudi Fifty je že na progi v spremljavi Sama na kolesu.

Sonce, sonce, sonce, piha, piha piha!

Hvala, Alja!!!

Držte se :D
zdravo! mobitel ima boljše veze tukaj pri naših sosedih......ravnokar fifty na 71 km mimo pičil na kolesu in sedaj čakam Samota in kmalu za tem še Boštjana. Skratka civilizacija je že zelo prisotna in vreme se je tudi uneslo, ker se je umiril veter in se obeta čudovit sončen zahod......skratka mi se tukaj veselo martinčakmo in......
ero napisal/-a:hoj, a tole pomeni, da je Zajc v Balatonboglarju v vodstvu?

Malo me begajo ti rezultati. Balantonboglar je nekje na polovici poti in je krepko za Keszthelyem. Če pogledate čase so časi v Balantonboglarju kar se tiče Zajca 9 ur in trideset minut, v Keszthelyu pa nekaj manj kot 12 ur :shock: , nekaj tu ne gre skupaj.

Vsekakor pa nebi bil presenečen če Zajec v resnici vodi :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA