Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

spela* napisal/-a: Rezultat 49:01 pa moj novi uradni osebni rekord. :mrgreen:

Špela, čestitke za nov osebni rekord... :laola :clap: :cast:, le tako naprej... :wink:
Fešta, fešta, fešta!!!!

Čujte pa ta 10ka je vsako leto večja fešta :lol: :laola .

Valjda, sva si zadevo z Zdravcem že na začetku tako zastavila in pokazala kako znajo Špartanci uživat in se veselit na in ob teku :mrgreen:
Pridružila se je še Vera in triperesna deteljica je ob bojnih krikih in "Pisanih Halozah" mimo šefa vitezov zaštartala v desetko. Tečemo, uživamo ob pogledu na nočni Bled, tečemo, tečemo, madona, komaj 3km? Prav zanimivo, kako počasi minevajo km, ko prešaltaš kako prestavo dol, nabit adrenalin pa te kar razganja :mrgreen: . Super trening za štart kakšne ultre :wink: . V tunelu donijo kriki, pesmi, veselo vzdušje je nalezujoče.
Naenkrat ZdravC dobi info, da je zgubil zlat pečat - pomemben del naše opreme. Že se obrne in gre nazaj proti množici. Brutalno nevaren trenutek, ki pa se je srečno končal. Očitno so bili bogovi z Olimpa na naši strani in veselo vzdušje se je lahko nadaljevalo.
Ob progi je bilo kar nekaj ljudi, ki so nam dajali nove pozitivne energije. Odlično!
V drugi polovici smo začeli pospeševati in v glavnem prehitevali do konca. Olajševalna okoliščina za to početje je bila ideja rosno hladnega piva, ki ima vgravirana naša imena 8) .
Jeee! Cilj! Zavem se, da sem postavil svoj PB v teku s FiveFingercami, če bo šlo tako naprej se naslednje leto pridružim kategoriji bosih.
Presenečeno zagledam Aljo, ki je itak zakon, potem že prvi intervjuji :lol: :shock: :D
Zaslužen, osvežujoč skok v jezero in fešta se lahko nadaljuje - zdaj na plesišču.

Vitezi, hvala za še en odličen dogodek - CARJI STE!
:laola :laola :laola :laola :laola :laola
 Gregi
Super prireditev, super fešta, vse čestitke organizatorju...
Škoda le, da se je tako malo tekačev odločilo natakniti lučko, ki po mojem mnenju daje dodaten čar tej prireditvi. Sem takoj po štartu poslušal komentarje okoli sebe, da bi res bilo bolj pametno imeti lučko... So se nekatere tekačice kar limale okoli mene... :lol:
 AinE
Po nekaj letih spet na nočni 10-ki in po dolgem času spet na eni tekaški prireditvi.
Ker se nisem pozanimala, kje poteka nova trasa, mi je šel najbolj na živce tisti klanec proti Pristavi :wink: .

Oganizacija odlična. :cast:

Lepo vas je bilo videti, E.
Utrujeni a zadovoljni smo dali piko na i letošnji Nočni 10ki. Bila je najzahtevnejša, največja in najodmevnejša doslej. Pomembno je, da ste odhajali zadovoljni in veseli. Še pridite. Počaščeni bomo.

Uradni rezultati se najdejo tukaj:

http://www.timingljubljana.si/Rez_mdb.asp?db=1823

(v sodelovanju s Timingom bomo naredili še zadnje popravke)

Fotke pa tudi na teh straneh:

http://www.dnevnik.si/foto/1042458162

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 9968650707

..še precej pa jih prihaja in bodo objavljene danes in v naslednjih dneh. Šport TV pripravlja tudi reportažo s teka.

Odličen članek o tekmi najdete tudi tukaj:
http://www.siol.net/sportal/rekreacija/ ... spx?vote=1

Čestitke vsem, bili ste odlični! Hvala vsem prostovoljcem in sponzorjem, brez vas Nočna 10ka ne bi bila izvedljiva. Se vidimo :D

ps. sedaj pa lahko takoj začne deževati :wink:
Evo, še moje kratko poročilo z mojega 2. nastopa na nočni 10 - tki, ki se mi je izšel veliko bolje, kot sem pričakoval, saj sem razmišljal o času 37 - 38 minut predvsem zaradi nekaj klancev... :roll: :), drugače sem se pa na samem prizorišču znašel že okoli pol sedme ure, ker sem imel neke plane, da bi se pred tekom še malo "umil" 8) :shock: v jezeru, vendar sem se premislil, saj ni bilo več sonca... :(, sem pa srečal nekaj TF-jcev in smo si čas krajšali z boljšim ali slabšim skrivanjem tekmovalne taktite na pijači... 8) :)
Ker sem želel začeti tek iz prvih vrst sem se kmalu odpravil na štart... :) in se nekako prerinil do 3. oz. 4. vrste iz katere sem lahko hitro štartal...v temi najprej nisem opazil nobenega znanega...tako, da je trajalo kar nekaj časa, da sem najprej dohitel nekaj vitezov in potem tudi konkurenta zupy-ja... :clap:, ki je držal zelo dober tempo, potem sem ujel še enega Stankota in sicer Mačka in potem smo se skupaj nekaj časa... :lauf: :clap:, in držali tempo en drugemu...v drugem krogu je zupy malo zaostal, jaz sem se še nekaj časa držal Mačka, potem sem tudi jaz imel "majhno" krizo in mi je Maček malo ušel...potem me je na 7. - 8. km "ujela" Neža nad čimer moj moški ego ni bil ravno navdušen in sem takoj precej pospešil, tako da sem prehitel še dva tekača in praktično v ciljni ravnini ujel Mačka... 8) :D in s časom 36.25 min dosegel moj nov PB na 10 km... :mrgreen: 8)
Po teku sem se takoj lotil kremšnite.... 8) :clap: in po preoblačenju kar dolgo ostal na podelitvi in koncertu v dobri družbi :TF) :clap:
Drugače pa je bila prireditev res organizirana na visokem nivoju, vsaj jaz nisem opazil nobene pomanjkljivosti... :clap:... :laola :clap: :cast:, tako, da drugo leto se zopet vidimo... :wink:
Čestitke tudi vsem za odlične rezultate... :TF) :clap: :laola

Lp! :wink:
spela* napisal/-a:
Obivankenobi napisal/-a:in s časom 36.25 min dosegel moj nov PB na 10 km... :mrgreen: 8)

Tudi tebi čestitke za osebni rekord! :clap:
In tudi drugim za odlične rezultate!

Hvala za čestitke! :wink:
Uporabniški avatar
 mrzli
Čestitke vsem za tek in odlične rezultate, SUPER ste bili :clap:
Jaz sem letos bil prvič in mi je bilo super, pridem še :laola
Bravo Vitezi, lepo ste se izkazali :clap:
Obivankenobi....Bravo....super čas....sem dobil motivacijo, da še bolj treniram,
da te enkrat dohitim, hehe....

Lepo se imejte in uživajte v teku :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA