Evo, še moje kratko poročilo z mojega 2. nastopa na nočni 10 - tki, ki se mi je izšel veliko bolje, kot sem pričakoval, saj sem razmišljal o času 37 - 38 minut predvsem zaradi nekaj klancev...

, drugače sem se pa na samem prizorišču znašel že okoli pol sedme ure, ker sem imel neke plane, da bi se pred tekom še malo "umil"

v jezeru, vendar sem se premislil, saj ni bilo več sonca...

, sem pa srečal nekaj TF-jcev in smo si čas krajšali z boljšim ali slabšim skrivanjem tekmovalne taktite na pijači...
Ker sem želel začeti tek iz prvih vrst sem se kmalu odpravil na štart...

in se nekako prerinil do 3. oz. 4. vrste iz katere sem lahko hitro štartal...v temi najprej nisem opazil nobenega znanega...tako, da je trajalo kar nekaj časa, da sem najprej dohitel nekaj vitezov in potem tudi konkurenta zupy-ja...

, ki je držal zelo dober tempo, potem sem ujel še enega Stankota in sicer Mačka in potem smo se skupaj nekaj časa...

, in držali tempo en drugemu...v drugem krogu je zupy malo zaostal, jaz sem se še nekaj časa držal Mačka, potem sem tudi jaz imel "majhno" krizo in mi je Maček malo ušel...potem me je na 7. - 8. km "ujela" Neža nad čimer moj moški ego ni bil ravno navdušen in sem takoj precej pospešil, tako da sem prehitel še dva tekača in praktično v ciljni ravnini ujel Mačka...

in s časom 36.25 min dosegel moj nov PB na 10 km...
Po teku sem se takoj lotil kremšnite....

in po preoblačenju kar dolgo ostal na podelitvi in koncertu v dobri družbi

Drugače pa je bila prireditev res organizirana na visokem nivoju, vsaj jaz nisem opazil nobene pomanjkljivosti...

...

, tako, da drugo leto se zopet vidimo...
Čestitke tudi vsem za odlične rezultate...
Lp!

The real reason to run a race is to test the limits of the human heart.