Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 gorazd
Ja če pa Alešu in družbi kaj zavidam je pa ta maraton ki jih čaka naslednje dni, samo mislim da 42 vrčkov piva enakomerno razporejenih nebi smel biti problem :D :D :D

Aja čas od Aleša je pa napovedan in mislim da tle ni presenečenj. Se vidi, da gre za izkušenega maratonca :lol: V vseh pogledih :!:

Vse čestitke tudi tebi Matjaž.

Ampak ste mel pa dober suport, to ne smete zanemarit, upam da jo kej crkljate :wink:
Uporabniški avatar
 Matej
Tudi z moje strani vse čestitke.

Rezultati so res fascinantni in vsem nam dokazujejo, da se da.

Dobro se imejte, zapijte pa se le do te mere, da boste kaj spominov ohranili še za nas. :P
Uporabniški avatar
 Barb
Prejeto ob 17:17
"Prevozil prvih 50milj-zdajle šele prvi gines. V newgrangu ogledali grobnico, se prijavili za zimski ogled...."
Uporabniški avatar
 Lena
Ja, res so bili dobri! Veseli me, da je Alešu uspel rezultat, ki si ga je želel. Sedaj se pa sprašujem, kaj mu je tako koristilo - irski zrak, pivo, novo spremstvo...

"After" so pa tudi dobro prestali. Pa hecali so tekače iz Amerike, Kanade, Irske..., da pridejo pogledat na SAM, pa v Logarsko.

Lena
Uporabniški avatar
 lojzeP
Ma, jaz že skozi govorim, da je Aleš mojster prepričevanja. :idea:

Bo drugo leto tolko Ircev prišlo v Slovenijo, da nam bodo vse pivo popili - pol se pa ve, kdo bo krivec - na analizah pa jok in stok. :roll:

2x NLP

P.S. sem samo hotel čestitat vsem "Otočanom" za izvrstne rezultate :clap:
Uporabniški avatar
 Filipid
lojzeP napisal/-a:Bo drugo leto tolko Ircev prišlo v Slovenijo, da nam bodo vse pivo popili

Jim bomo Uniona podtaknil, pol naj ga pa kr vsega popijejo, mi bomo pa Zlatoroga pil :wink: :hehe: .
Uporabniški avatar
 Barb
Ob 22:51:
"Prvi miren večer v idilični vaškigostilni ob shanonu.Gines dobr k v Dublinu,ljudje prijazni,zanimiv."
Uporabniški avatar
 Lena
Še malo o uvrstitvah:

Od 8512 tekačev, ki so prišli do cilja, so bili naši:

Aleš 901. (3:23:47)
Tone 1682. (3:40:52)
Matjaž 2477. (3:51:06).

Zdajle so pa Limericku.

LP,
Lena
Uporabniški avatar
 5rca
od Aleša: 27.10.04 0b 17.53

ravno smo z Moherskih pečin, menda piha 80 milj/uro, drgač pa divje lepo

eh ...

:lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 Barb
Prejeto ob 14:35:
"Sam še Rock of Cashel,pol pa v Dublinu ubodemo en pub,kjer bomo počakal do pete zjutraj,ko gremo na letališče."

Poslano:
"Pa prej še kakšen gines,a ne?Pozdravček in miren let!"

Prejeto:
"Gines-hrana,ja na to delujejo naša telesa zadnje dni, sem jedel včeraj ene piškote,pa mi je bilo takoj slabo;no more cookies"
Uporabniški avatar
 Lena
Včeraj so poleg piva uživali tudi ob rakovi juhi in ribji plošči. Do Corka pa niso prišli, ker so najeli le avto, ne pa tudi čolna, ki je bilo tam včerajšnje prevozno sredstvo.

Lena
Uporabniški avatar
 tini
Lena napisal/-a: Do Corka pa niso prišli, ker so najeli le avto, ne pa tudi čolna, ki je bilo tam včerajšnje prevozno sredstvo.

Torej ne bo nic z ogledom Beamish brewery-a! :)

lptini
Uporabniški avatar
 Staša
Po zadnji komunikaciji, kdaj pripravim kofe jutri, ko se vračajo, prejet še tale sms, ki me je zaskrbel :wink: :
Mi pa sam še 9 ur do avijona; zdajle v pravdi, pol Perzijc - ja, pubi bodo naše prenočišče nocoj. :)
Uporabniški avatar
 obi
Dober da imamo forum, da vemo kaj se nam je zgodilo. Koncno nasli cas za net.
Zdajle se trezni. Caka nas se hrana potem pa samo se tekoca. Pol forumovcev ima dvojnike v Dublinu. Tini dela v pubu, Dule pretekel maraton tukaj, Bajsi nas pricakal na letaliscu, Matjaz na zmenku v italjanski restavraciji... Od ostalih se poslovimo cez tri runde.
Sanjamo samo o joti in domacih njokih v Storjah.

MAST
Uporabniški avatar
 Staša
Evo, še eno javljanje s poti, tokrat iz Logatca, kjer so se naši Dublinersi, po enotedenski dieti z guinessom, okrepčali s kavo.
Bili nekoliko nezgovorni, odgovarjali samo na konkretna vprašanja s podvprašanji, pa še na ta niso znali odgovoriti. So nas (prišli so seveda še Barb, Tini in MatjažV, ki je, mimogrede, edini izrazil zanimajo za turo po mojem novem stanovanju) poslali TF brat, ker se sami ne spomnijo. Menda zato, ker že 36 ur niso spali, pa ker guiness sicer pozitivno deluje na regeneracijo, menda nekoliko manj pozitivno pa na spomin.

Simi je tudi OK. Pravi, da so bili fantje kar v redu, da so kar skrbeli zanjo, kar me nadvse veseli. Tko, zdej grem pa luftat (sosemoglisezutPRESS) :wink: .

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA