Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

MatjazV napisal/-a:Čestitke vsem za kolajne in odlične rezultate. Jaz sem uspel spremljati samo del sobotnih tekem. Tule so moje FOTKE s steze.

Lp, Matjaž

Petkovih...menda...
strani ni mogoče najti... :roll:
vencelj napisal/-a:
MatjazV napisal/-a:Čestitke vsem za kolajne in odlične rezultate. Jaz sem uspel spremljati samo del sobotnih tekem. Tule so moje FOTKE s steze.

Lp, Matjaž

Petkovih...menda...
strani ni mogoče najti... :roll:

Imaš prav, spremljal sem nekaj nastopov v petek (1500m).
ČESTITKE še z moje strani vsem za sodelovanje na BAVIJU in seveda osvajanje medalj :clap:
:clap: :clap:
Tudi meni je uspelo osvojti medaljo v zadnji moji disciplini teku na 200m - 3. mesto s časom 25:99....Super zadovoljen....Lepo se imejte :laola
Bravo in čestitke vsem, za super rezultate vsem, ki ste tekmovali od petka do nedelje v Domžalah na BAVI-ju! :clap:
Predvsem pa "kapo dol" za včerajšnji polmaraton v težkih razmerah( men je blo vroče pa sem samo navijal :wink: ) in na majčken zmedeni trasi...no vsaj tak občutek sem jest dobil ...ampak je bilo kjub vsemu lušten gledat nasmejane tekaške obraze :wink:

Lepo vas je bilo enkrat samo gledat in spodbujat ampak naslednjič se to ne bo zgodilo, ker ni lahko...tečt je lažje :wink: ...TF see ya :D

p.s.
Robi in Aleksandra bravo in čestitke za zmago!!! :clap:
mrzli napisal/-a:ČESTITKE še z moje strani vsem za sodelovanje na BAVIJU in seveda osvajanje medalj :clap:
:clap: :clap:
Tudi meni je uspelo osvojti medaljo v zadnji moji disciplini teku na 200m - 3. mesto s časom 25:99....Super zadovoljen....Lepo se imejte :laola

A bravoooooo. Kdaj bomo :drink ?
:laola
mrzli napisal/-a:Tudi meni je uspelo osvojti medaljo v zadnji moji disciplini teku na 200m - 3. mesto s časom 25:99....Super zadovoljen....Lepo se imejte :laola

Bravo, Mrzli, je le zdržala mišica :D :clap: :D
Ma, oštja, sem gledala rezultate, ej, saj je kmalu številk zmanjkalo, prej ko so ugotovili, da si ti hitrejši :P :lol: :!:
Hvala za čestitke Valentina....ja mišica je zdržala....šlo je pa za tisočinke, kar nisem mogel
verjeti, da se je izšlo meni v prid :laola

Čestitke tudi tebi in seveda vsem ostalim za nastope in osvojene medalje :clap: :laola

Se vidimo :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com