- 06 Nov 2011, 19:41
Meni je blo ful lušten. Je že res, da se ponavadi s časi (in na Sladkih6 z razdaljo) ne obremenjujem, je pa tudi res, da se vsakega svojega uspeha, napredka, dobrega časa razveselim. In res je tudi to, da si za motivacijo vseeno "nekaj dam v glavo". Tokrat sem želela preizkusiti, če še lahko pretečem maratonsko razdaljo v kosu ( ne glede na čas) potem ko po dunajskem maratonu daljših tekov nisem več prakticirala.
Je šlo lepo in prav prvih 10 (preveč lepo!). Je bilo zabavno opazovati, kako muc preganja zajca in obratno
Pri polmaratonski razdalji sem pomislila na Dunaj.Na Dunaju sem bila po 21km še popolnoma sveža, tukaj pa sem že utruuujenaaaaa zavidala tistim, ki so hodili (kar je bil moj načrt po pretečenih 42). Do 27 sem se še vlekla, potem pa se vsedla na klopco s krutim spoznanjem, da nisem jaz Wega, ki maraton preteče brez treninga
Med raztegovanjem sem še malo pojamrala in...se še bolj sladkala
Ampak na Sladkih6 je težko ne biti v pogonu. Kaj kmalu sem se vrnila na progo, v družbo, klepetat, uživat...če se ne da doseči cilja, bomo pač le uživali. S kombinacijo teka in hoje. En del proge sem vedno pretekla-mimo Rossija in njegove troble. Tam se pa ni dalo hodit. V vsakem krogu navijanje, ki te dobesedno ponese v naslednji krog. V zadnji uri se je špalir navijačev povečeval, mi je bilo kar žal, da se bo treba tudi ustavit. Sem potem tudi neki obžalovala, da sem pustila zadnjih 7 minut, saj bi se dalo stisnit še en krog (kaj pa tistih x izgubljenih v prejšnjih urah
).
Konec prireditve si bom zapomnila po najboljšem "makaron flajšu", o pozitivni energiji in o tem, da je to najboljša prireditev, ki je ne gre zamuditi tudi prihodnje leto, je bilo pa prelitega že dovolj črnila
Da so Vremenovi ful face in da si zaslužijo eno veliko pohvalo
, bom pa vseeno še jaz zapisala.
Je šlo lepo in prav prvih 10 (preveč lepo!). Je bilo zabavno opazovati, kako muc preganja zajca in obratno
Med raztegovanjem sem še malo pojamrala in...se še bolj sladkala Ampak na Sladkih6 je težko ne biti v pogonu. Kaj kmalu sem se vrnila na progo, v družbo, klepetat, uživat...če se ne da doseči cilja, bomo pač le uživali. S kombinacijo teka in hoje. En del proge sem vedno pretekla-mimo Rossija in njegove troble. Tam se pa ni dalo hodit. V vsakem krogu navijanje, ki te dobesedno ponese v naslednji krog. V zadnji uri se je špalir navijačev povečeval, mi je bilo kar žal, da se bo treba tudi ustavit. Sem potem tudi neki obžalovala, da sem pustila zadnjih 7 minut, saj bi se dalo stisnit še en krog (kaj pa tistih x izgubljenih v prejšnjih urah
Konec prireditve si bom zapomnila po najboljšem "makaron flajšu", o pozitivni energiji in o tem, da je to najboljša prireditev, ki je ne gre zamuditi tudi prihodnje leto, je bilo pa prelitega že dovolj črnila
Da so Vremenovi ful face in da si zaslužijo eno veliko pohvalo
, bom pa vseeno še jaz zapisala.