Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Živjo. Lojze je po tretjem dnevu na drugem mestu. Prvi je Peter Stein, ki je očitno premočan, saj vsak dan naredi po nekaj minut prednosti. Za drugo mesto pa bo potekala borba med Lojzetam in Italijanim Bonifiglom Marcom. Lojze ima trenutno minuto prednosti. Sta pa z Italijanom včeraj in danes tekla skupaj. Marco je probal z nekaj pospeševanji presenetiti Lojzeta, pa se ta ne da. Je pa jutri še en dan. Bomo videli. Lojze se počuti dobro, kolikor je to mogoče za že po tretji dan s pretečenim vsaj maratonom. Vse tri je pretekel dobro pod tremi urami. Vreme je dokaj dobro. Sicer sončno a ne prevroče. Sedaj pa malo počitka, hrana, počitek, jutri še 52 km, potem pa domov.
Pa smo preživeli prvi dan. Vroče je bilo. Pa saj sem celo zimo treniral za to tekmo, ampak da bi šel v savno tečt pa res nisem pomislil :lol:

Začetek v Badesconyu je bil kar prehiter. Misel na jutrišnji tek mi je preklopila šele okoli 17 km, kjer je bil tudi tisti limit, ko si moral v slabih dveh urah priti skozi. Je šlo z lahkoto. Potem pa se je začela ta vročina. Sem samo pogledal sotekmovalce pa sem videl,da imajo vsi podobne težave. Tako smo vsako okrepčevalnico komaj čakali. Okrepčevalnice pa za čisto petico. Tudi tisti, ko smo bili bolj zadaj, nismo čutili pomanjkanja, celo nasprotno, do zadnje okrepčevalnice je bila vsa pijača hlada, mize pa polno založene, če samo pomislim na lansko Logarsko... Če nebi bilo vročine , ki me je dajala, bi lahko rekel, da sem celotno pot pretekel brez problemov. Tudi sedaj je počutje odlično, nekih posebnih težav nimam, torej jutri gremo dalje. Čaka nas zadnja etapa od Balatonfüred - Siófok v dolžini 51,7 km. :shock:

GPS zapis poti

Še nekaj FOTK
Danes sem trpel. No, sej zdaj ni tako hudo :D
Predvsem me je mučila tetiva, vročina me ni tako motila, čeprav je bilo res vroče. Pomagale so zelo zelo dobre okrepčevalnice (voda, izotonik, cola, sadje, čokoladice,...vse lepo hladno). Hrana v hotelu je odlična, pivo je tudi pomagalo pri regeneraciji.
Proga je bila zanimiva, veliko tekačev, na progi nisi nikdar sam.
Čestitke vsem, tekačem in spremljevalcem :laola
Danes sem užival :D
Prišli smo v cilj, uspelo nam je. Z Vreme-nom sva skupaj štartala in skupaj pretekla prvih 18km. Potem sem rahlo pospešil in proti koncu, ko sem videl, da mi bo uspelo v limitu popustil in vključil hojo. Cilj sem videl in nisem imel nobene želje pretiravati. Rajkova žena in hči sta naju budno nadzorovali in nudili pomoč (hvala! Hvala tudi za prevoz iz Siofoka v Balatonfured).
Za razliko od včeraj vročine ni bilo, saj je veter ponorel, zadnji del v Siofoku smo se soočali s pravo burjo. Cilj sicer manj razkošen kot včeraj v Balatonfuredu, ampak zato toliko bolj skladek. Okrepčevalnice spet popolne, organizacija popolna.
Končnih rezultatov nimam, bodo že objavljevni na uradni strani. Podrobnejše poročilo sledi, ko se vrnem v Slovenijo.
Lep pozdrav iz Budimpešte
Evo pa smo že doma. :( Tadej je že povedal skorajda vse, sam naj samo dodam,da je tudi meni šlo danes mnogo bolje kot včeraj. Verjetno je svoje naredilo (V)vreme :lol: , saj ni bilo takšne vročine kot včeraj, veter nas je sproti kar lepo hladil, zadnjih nekaj km pa nas je skorajda odneslo zaradi vetra, ampak se nismo dali :mrgreen:

GTA je ostal v skupni razvrstitvi drugi :clap: , midva s Tadejom sva tudi v prvi dvajsetorici :lol: , žal pa je včeraj med tretjo etapo odstopil Matjaž. :( . V celoti gledano smo bili torej odlični.

Bolj podrobno poročilo pa v naslednjih dneh.
Nazadnje spremenil Vreme, dne 18 Mar 2012, 21:55, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA