nemogoče napisal/-a:Charlie, mislim da na tem tekaškem maratonu v Bratislavi, nisi bil edini Slovenec, jaz poznam še enega ki je bil, na tem maratonu...............pa malo pobrskaj-ne vem............Razen če ste bili po letih razdeljeni-ne vem. Vendar kot pravim je to nemogoče in to iz prve in preverjene roke povem-nisi bil edini Slovenec. 
Naj sama sebe citiram, pregledala sem tekače in ja nisem zasledila imena, razen enega in morda prav tvoje............tako da je mogoče ta En še Slovenec tekel pod zastavo Slovaške,
glede na to da je bil sponzor njegova firma. S tem ne mislim, da se je prodal tuji državi. Ampak kre ga trenutno hrani in mu daje službo prav ta država(ki je nekako podobna naši) in kljub temu imajo mladi prespektivo za uspeh in napredovanje.........si pravim jaz "zakaj pa ne"!!! Nimam nič proti naši deželici izpod Alp. Ampak se vprašam ima današnja mladina, končan faks in izkušnje, da lahko mirno je takoj za direktorjem in ima zdrave ideje in ne pri nas moraš biti tko-nič znati, pa tiho biti in delati, dokler ne psotaneš višek ali pa te obsodijo da si len, da te ne zanima in si na cesti.Halo, tko tud jz si poiščem službo na tujem, da me cenijo za znanje, kljub moji mladosti, čeprav je moj resume dolg KM.......vsak zase ve, kaj je najboljše in je prav tako!!! Torej to ni kritika, želim samo, da veliko pridnih gre ven in naša SLO počasi a vztrajno leze vedno bolj dol. Z vedno več starejšo populacijo. lp, vsem