Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

HEJ HO! :D

Pa sem se prikopal do računalnika, hehehe, prav ste uganili Škofjeloškemu trekingu sem se izognil prav zaradi tega teka, da sem prišparal malo moči :)......no, pa je bilo prav fino, kar nekaj časa sem pretekel skupaj s Perotom, potlej sem pa raje začel tect v svojem tempu, ker Pero je bil.......huh......HITER!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Vmes sem si privoščil tudi manjši postanek, za "manjši treking" v lastni režiji, saj me je želodček poklical tja, kamor še cesar gre sam :twisted: ..................
Lep tek, super družba, fino vreme, zadovoljen v vseh pogledih!!!!

Čestitke vsem soborcem na progi, še posebej pa tistim, ki so si prilavfali stopničke!
Pa pa :wink:
Še en Zagrebačko - Čazmanski debitant. Na tek sem šel brez posebnih pričakovanj, s ciljem da bom naslednji dan (danes) normalno funkcioniral. :lol:
Z Alenovskim in njegovo privat maserko Sabino krenemo ob 4:30, poberemo še Lonely-a in prva etapa se prične. Sneži kt pr' norcih, skoraj do Zg, sem najprej mislu, da me vreme farba na 1. april. Tam uredimo formalnosti in pičimo. :wink:
Začelo se je kar hitro, so me vsi po vrsti prehiteval, jaz sem šel svoj tempo tam okrog 4:55; Od 5km pa do 30km sem nato tekel z Maryet in Hrvatico Kolarjevo. Fajn ritem in kilometri so hitro minevali. Žal je Marjeta ostala malo zadaj, Hrvatica pa ni bila kaj preveč zgovorna :roll: in sem šel počasi naprej. Kake krize ni bilo, čas na koncu pa 5:09.58, glede na kilometrino moj maskimum.

Meni osebno super proga (če odmislim nekaj tisoč 4-nožnih navijačev ob progi in cel kup smeti :x ), tako da se zihr vrnem v prihodnje. Na cilju lepa postrežba hrane in :drink in to za brezplačno štartnino!!! Res pohvale organizatorju za organizacijo. Cilj izpolnjen, musklfibra ni.

To je to, hvala vsem za dobro družbo in čestitke vsem, še posebej Zajcu, Matjažu in Perotu za nadzvočne brzine! :lol: :lol:
ugor napisal/-a:Bilo je SUPER. Drugo leto pridem spet. Čestitke vsem sodelujočim. :clap:

A res???????
No ja verjetno res, tej progi sem letos nekj dolžan. Vsaj 19 km še. Ugor res si dobro pičil. 1X se vse trdo delo obrestuje. :clap: :clap:
Čestitke vsem, čestitke tudi vsem, ki so kakorkoli sodelovali v organizaciji te prireditve. Kljub težavam, ki sem jih pričakoval in so se uresničile, mi ni žal da sem klub temu poizkusil.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA