Še en Zagrebačko - Čazmanski debitant. Na tek sem šel brez posebnih pričakovanj, s ciljem da bom naslednji dan (danes) normalno funkcioniral.
Z Alenovskim in njegovo privat maserko Sabino krenemo ob 4:30, poberemo še Lonely-a in prva etapa se prične. Sneži kt pr' norcih, skoraj do Zg, sem najprej mislu, da me vreme farba na 1. april. Tam uredimo formalnosti in pičimo.
Začelo se je kar hitro, so me vsi po vrsti prehiteval, jaz sem šel svoj tempo tam okrog 4:55; Od 5km pa do 30km sem nato tekel z Maryet in Hrvatico Kolarjevo. Fajn ritem in kilometri so hitro minevali. Žal je Marjeta ostala malo zadaj, Hrvatica pa ni bila kaj preveč zgovorna

in sem šel počasi naprej. Kake krize ni bilo, čas na koncu pa 5:09.58, glede na kilometrino moj maskimum.
Meni osebno super proga (če odmislim nekaj tisoč 4-nožnih navijačev ob progi in cel kup smeti

), tako da se zihr vrnem v prihodnje. Na cilju lepa postrežba hrane in

in to za brezplačno štartnino!!! Res pohvale organizatorju za organizacijo. Cilj izpolnjen, musklfibra ni.
To je to, hvala vsem za dobro družbo in čestitke vsem, še posebej Zajcu, Matjažu in Perotu za nadzvočne brzine!