Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 maca
Ne morem si kaj, da ne bi pokomentirala: ali je še kdo opazil, da so neto in bruto časi enaki? jaz sem na cilju malo presenečeno opazovala "dečka" s štoperico, ko je narekoval ciljne čase. Halo. A nismo imeli čipov?

Sicer pa zadovoljna, čeprav zamudila podelitev. Po prvotnih rezultatih naj bi bila edina v kategoriji, na, pa sem le bila prva od treh. To je že boljši občutek.

Sicer pa najprej zahvale, Bojanu in Nani za celotno organizacijo, pa tudi šoferju, ki je po modrih Bojanovih navodilih ogreval avtobus, da smo se preoblačili lepo na toplem. Še eno udobje, ki ga ne ponuja avto. Ja, Luks, tik pred štartom je bila frka, menjava, dopolnitev, korekcija tekaških oblek....

Zahvala velja tudi Mateji, s katero sva tekli celih 30 km in neutrudno klepetali. Ja, tokrat je bila Mateja moja žrtev na progi. Proga, no, ta je bila letos po 21 km speljana po nekih kolovozih, da smo prišli vsi blatni nazaj, kot bi ne bilo dovolj vode že iz oblakov.

Kot je napisala Tilcara, težje je bilo sleči premočena oblačila in obleči suha (še posebej pa modrc, hm). Gate sem ožela .... Še nisem bila tako mokra na teku. Le od kod se je nabrala vsa tista mokrota, saj ni tako hudo deževalo.

Družba na busu in pri Hudičevcu tradicionalno, jubilejno odlična. Tudi to je razlog, da hodim na tekme.

Skratka, dolgi trening je uspel, čas kljub dežju izboljšala za 11 min glede na 2011 in za 4 min glede na 2010 (takrat me je Rossi 64 vlekel).
 avion
Hey,
Tudi jaz sem včeraj tekel v Medei. Na start sem prišel relativno pozno, vendar kljub temu še dobil številko in majico, kar je vsekakor pozitivna stvar, takih majhnih prireditev. To, da je deževalo, me niti ni motilo. Prav nasprotno: počutil sem se kot "riba v vodi". V cilj sem pritekel z izboljšanim rekordom. Vsekakor dobro. Zvečer me je malo zmotilo to, da so v rezultatih neto in bruto časi enaki. Po samem teku, sem se moral spremljevalki oddolžiti in sva popoldan preživela še v IKEI. Vsekakor lepo preživeta nedelja, sploh glede ne vreme.
Ali je kdo kaj slikal?
 Skipper
Jap bilo je precej mokro,....... pa kaj. Očitno so mi mokri teki usojeni :lol:

Najprej hvala bojanm in nana za organizacijo!!!!!

Čestitke vsem tekačicam in tekačem za dosežene čase. :clap: :clap: :clap:

Na start se sicer nisem podal z namenom da popravim PB, sem pa po prvih nekaj kilometrih in pogledih na uro ugotovil, da precej z lahkoto tečem tempo svojega PB-ja :D . S tempom sem nadaljeval in v cilju je bil, ne prav veliko, pa vendar PB popravljen za pol minutke :juhuhu: . No priznam, da me je proti koncu malce zdeloval nasprotni veter :? .

Družba je bila zopet nadrealistična, nagrada pa v Hudičevcu.

Z veseljem se bom pridružil še kdaj.
Uporabniški avatar
 oranžni
ZdravkoC napisal/-a:Vedel sem, da bo odlično vreme in ni me razočaralo.
Takšnega treninga ne moreš imeti vsak dan.

Enako velja za 8.pohorski vzpon :-- Sicer pa čestitke, tako t ti sem 100.mesto osvojil tudi jaz :laola
Uporabniški avatar
 5r002
No, pa se je le izkazalo da sem bil na seznamu – z modificiranim priimkom in 20 let starejši (tako sem se po celotedenskem prehladu dan pred tekmo tudi počutil :lol: ). Zvečer sem imel zaradi slabega počutja celo manjše pomisleke glede udeležbe...

Pa se je vse skupaj le uredilo. Počutje v nedeljo je bilo bistveno boljše kot v soboto.
Tako kot vedno se je bilo težko odločit kaj dat nase za tek (kot običajno, več izbire = več kompliciranja). Že med ogrevanjem je začelo deževat in pihat, vendar garderobe (na srečo) nisem spreminjal. 8)

Kmalu po štartu nam je kenijski tekač dal vedet za koga je rezervirano 1. mesto. Omenjeni tekač je bil razred zase – osamljen je tekel od štarta do cilja.
Sam sem skoraj celo tekmo sledil Mircu (30km), ki je tekel kot navit! Veter in dež sta naredila svoje, zato je zavetrje prišlo še kako prav. Na trenutke mi je še sledenje delalo težave... Mirc, še 1x hvala!!
V zadnjem km sem po spustu še malo pospešil... in se otresel enega italjana. 8)

Glede na trenutno formo, prehlad v zadnjem tednu in vremenske razmere sem z vsem lahko zadovoljen. Vprašanje pa kako bi bilo brez Micove pomoči...

Vsekakor me do maratona Treviso čaka še nekaj teka! :D

Analiza pri Hudičevcu pa kot vedno najboljša! 8)

Hvala vsem za super družbo! :laola

P.S: danes so noge precej boljše kot dan po Dražgošah 8)
Uporabniški avatar
 matej712
Po dolgem času sem se spet udeležil polmaratona. Rezultat je bil v okviru pričakovanj - v idealni razmerah (vreme) bi mogoče iztisnil še kakšno minuto in se tako približal svojim najboljšim rezultatom. Odlična družba, kot vedno! Mislim, da sem v cilju videl našo maratonsko olimpijko iz Londona, čeprav je v rezultatih ni.
Hvala Nana in Bojan za organizacijo.
Uporabniški avatar
 MatjazV
ZdravkoC napisal/-a:Ja, Matjaž pa res čaka z objavo fotk :wink:
Prosim :clap:

Bom objavil danes popoldan. Sej ne da ne bi hotel. Ampak niso ratale zaradi narobe nastavljenega ISO je vse skupaj en zmazek :(

Lp
Uporabniški avatar
 bernarda
ZdravkoC napisal/-a:Ja, Matjaž pa res čaka z objavo fotk :wink:
Prosim :clap:

Ne samo p........ :oops: še fotkanje sem zamudila.... :-- ...kaj pa iščem lopatke za peskovnik pod tušem , drugič :drink in gasss v cotice... :lol: ..brez špilarije v peskovniku :argue: :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,
evo fotke. Hvala Marjani za trud, jaz sem nekaj zamočil z nastavitvami zato tako visoka zrnatost :(

O teku ne bi zgubljal preveč besed. Porazno, skoraj 10 minut počasneje kot predlani. No, kaj čmo, bo pa naslednjič kaj hitreje. Še dobro, da me je Tae prehitel in sem potem imel koga loviti, sicer bi bilo vse skupaj še dosti slabše.
Ni mi všeč sprememba trase na 30 km, ko so nas za 3 km poslali s ceste v blato in luže, kar je bila z vetrom in dežjem "dobitna kombinacija".
Če bo ostala ta trasa, me na 30 km več ne vidijo.

Družba, analiza, kosilo in ostale spremljevalne dejavnosti pa, tako kot vedno, ODLIČNO. Hvala Nani in Bojanu za ves trud ter Maci za varen in udoben prevoz :clap: .

Se vidimo,

lp, Matjaž
Uporabniški avatar
 RoKo
V Medei sem tekel 3x na 30 km, vedno je bila različna proga. Tokrat res najslabša od vseh, najbolj idealna je bila 2011 ko smo se odcepili od tekačev na 21. Leta 2010 smo tekli isto v cilj in potem 4,5 km v eno smer in znazaj, vse po asfaltu. Naslednje leto je itak samo 21, ker nameravajo vsako drugo leto imeti dve razdalji. Do takrat bodo že našli 4 varianto. :--

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA