Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
No, pa sem spravil pod streho moj prvi tek v tem mesecu (nikoli ni prepozno). Bilo je zanimivo in zabavno. Res se nas je zbralo veliko in mraz nam ni mogel do zivega. Druzenje smo po teku nadaljevali na stojnici SD KAVAL, kjer nam je Jani postregel z odlicnim cajem. Ta lacni pa smo skocili se na KEBAB (mljac). Nekaj od tega je zabelezeno na fotkahv moji galeriji.

L.P.

MatjažV
Zivjo, ekola - moje prvo javljanje :-) Sporocilce za forumce: Bravo, bravo, bravo VSEM, ki ste se spopadli z zaledenelim Roznikom. Tudi tisti, ki (še) ne tečemo z vami, držimo pesti za vas in vas spremljamo. Pa veckrat na dan obsedeno brskamo za novimi sporocili. Toliko v vednost! Se pa vidimo v Dolskem.
Dobro tekanje tudi po danasnjem soncku 8) !!

papa
Klara
 Nataša
kakšne fajn rdeče noske mate vsi...luštni božički :wink:
Uporabniški avatar
 matjaz
:D :D :D :D :D :D ziga, ero, in vsi ki ste se tako potrudili, hvala vam zares lep tek in druzenje. S SEBI sva bila zelo vesela. jasno hvala tudi vsem tekacem, hodacem, KUZKOM, IN JELENCKOM. ce nam bo novoletni tek pol tako uspel bo noro. :D :D :D :D :D :D :D :D
Uporabniški avatar
 runner
dpop napisal/-a:Nekaj utrinkov z včerajšnjega teka...

Me zanima, če je uradnega fotografa tudi tako zeblo kot mene...

1372 Darko

P.S. Smrzo sam se ko P***A PRESS :wink: :wink:

Zakletvo moja,

nikoli vec ne reci da je kdo drugi "uradni" fotograf. Ti si nas eden in edini ,uradni, glavni, master, official , <vstavi_se_kaj_da_se_dpopu_fajn_zdi> fotograf in ko drukcije kaze ... klevece i laze...

Hej kaksni smo Bozicki ... za crknt' :-))
Res da je bilo bolj temno ampak slikce so MRAAAAK!

:-)
 Primož
Zelo prijeten športni večer in zahvala organizatorjem za nepozaben tek in druženje!
Jaka in Primož
Uporabniški avatar
 klaudi
Živijo miškoti!
Javljam se s slabo vestjo, ker sva na včerajšnjem teku z Janiko zavile v prvi bife, ki ni bil niti ob poti. Jaz sem bila celo tako predrzna, da sem si pripela še štartno številko 8) . Razlog je bil, da Janika ni imela varstva za svojega sinka. Bilo pa vas je prav lepo videti v kapicah.
Naj ob tej priložnosti omenim še dejstvo, ki se nam zdi že kar samo po sebi umevno, da so nekateri naši člani prevzeli organizacijo raznih dogodkov ( Barb, Nataša..) in mogoče sploh ne uzkazujemo potrebne hvaležnosi. Zato želim povedati, da zelo cenimo vaš trud, pa tudi za kakšno pomoč sem na razpolago.
Uporabniški avatar
 janika
klaudi,

nekateri pač ukazujemo:) Ker je mene kljub "rahlemu" teku pošteno zeblo, je moralo mojega 19 mesečnega Jana v vozičku še bolj.

Tako kot si napisala. Ukazala sem, da greva na toplo, pa še zraven predrzno jedla hot dog. :drink

Se bom v nedeljo v Dolskem oddolžila in pretekla 10,... km do cilja, potem pa navali na pujska. :P

lp
Janika
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja v Doskem bom pa zagotovo, ko bom prišel skozi cilj dal takoj božičkovo kapico gor, kot neke vrste simbol.S katerim želim poudariti to da se imamo radi tako ali tako vsi skupaj.
To naj bi bil znak dobre volje in pozitivnega mišljenja, veselja in nobene škodoželjnosti v naslednjem letu.
A ja vsem ki ste tekli na tem Božičkovem teku pa iskreno čestitam za opravljeno nalogo, ki ste si jo zadali.
Premagali ste vse ljudi, kateri so vas začudeno gledali ko ste tekli.
Čestitam MatjažV za ponovno oživitev samega sebe in da je zbral voljo za ponovni zagon, po taki težki zadevi ki jo je imel pred kratkim.
Skratka se vidimo v Dolskem če bo vse posreči.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Tuareg
matjazv napisal/-a: Ta lacni pa smo skocili se na KEBAB (mljac). Nekaj od tega je zabelezeno na fotkahv moji galeriji.

L.P.

MatjažV

Pravzaprav smo šli samo še na priprave in trening za aktivnosti po teku v Dolskem :lol:
klara napisal/-a:Zivjo, ekola - moje prvo javljanje :-) Sporocilce za forumce: Bravo, bravo, bravo VSEM, ki ste se spopadli z zaledenelim Roznikom. Tudi tisti, ki (še) ne tečemo z vami, držimo pesti za vas in vas spremljamo. Pa veckrat na dan obsedeno brskamo za novimi sporocili. Toliko v vednost! Se pa vidimo v Dolskem.
Dobro tekanje tudi po danasnjem soncku 8) !!

papa
Klara

Dobrodošla, Klara! Nas veseli, da si se ojunačila in tudi sama kaj napisala. Še bolj pa nas bo, če prideš tečt z nami - Dolsko bo kar v redu prilika!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 andrej_nov
Še moj komentar božičkovega teka:
Definitivno eden najbolj zabavnih tekov letos. Čestitke organizatorjem za idejo in izvedbo! Pa da bi kdaj kaj podobnega ponovili.
lp, a
Uporabniški avatar
 Bor
bilo je super,
ampak pr meni majo vsi večerni teki eno napako....
manjka jim analiza :cry:

hehe
Uporabniški avatar
 GaGa
Je blo luštn, samo fuuuulll mraz! Jaz sem bla že pred štartom pošteno prezebla :shock:, zato sem jo tud pol tko hitr domov pobrisala :wink:.

Pa moji kompanjoni so mal zahinavli :lol: , ker so zavili po ta kratki...
 eggy
se od mene (sem tudi bolj nova) cestitke orgaanizatorjem....
se zanesljivo udelezim tudi drugo leto

sem kar presenecena nad sabo.....cisto brez tezav sem cel in to menda ta dolg krog pretekla

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA