Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Bor
super tek,
super vzdušje,
super družba

vse enkratno
Dragi sotekači!

Res lep tek :-) Verjetno je to nagrada za pogum, ki nas je gnal v klance in dež. Je že tako, da bolj se matraš na začetku, večja je nagrada na koncu. Lepo se je družiti s tako fajn družbo, čeprav ne poznaš nikogar in nihče tebe....hmmm....kako skrivnostno!No, skratka, Ga-ga (a nisem hit not padla??!) še enkrat hvala za kapco, ki me je branila pred vetrom in sramežljivim deževjem. Aha, pa Pegazu, hvala za pozdravček ob mojem prvem javljanju na forumu. No, pa sem tekla v Dolskem, vidis, pa se vedel nisi - ha, ha....
Z Lunco sva sicer prisopihali ta zadnji - ampak zmaga je DVOJNA: prvic, klance in ostalo progo stoprocentno pretekli, kljub temu, da sva mnoge prekaljene mačke videli HODITI (he, he...) + sli v dez, čeprav bi se zjutraj raje skrili pod toplo odejo...Ampak gnali so naju tudi vaši nasmejani, a odločni obrazi, da GREMO! In če si že tam....
Super, skratka!!Le kdo pravi, da tek po dežju ni krasen (saj vem, da VI že ne!!).

papa, pa kmalu na svidenje na novem teku

Klara
Uporabniški avatar
 gorazd
Prav lepo, sem se res naklepetal po dolgem času. Ja domou sva šla z Alešem, ko je blo najbolj luštno, mogoče je to še boljše. Ja kdaj naslednjič?
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Pujsek je naš, nagrade so naše - skratka: PRIŠLI, TEKLI, ZMAGALI. :)
Po udeležbi TF, ki je bila množična, me nekako vodi misel k temu, da nas je pujsek motiviral in pripravil, da smo prišli v takšnem številu - torej en mali pujsek je "kriv", da smo se imeli tako lepo in odtekli svoje kilometre.
Ali ga ne bi pomilostili, kakor so predlagali že nekateri(Klaudi & Co.)? Lahko bi ga kdo vzel za hišnega ljubljenčka :oops: .
Skratka, hvala vsem za prijetno družbo ter vsem, ki so me bodrili ob progi.
Uporabniški avatar
 Matej
Jutranji pogled v deževno nebo :( mi ni vzbudil niti kančka dvoma v mojo udeležbo. Zame ima Dolsko še poseben pomen. Lansko leto je bila to sploh prva prireditev, ki sem se je udeležil in seveda prva pod okriljem TF. In to res ni majhna stvar, saj tudi jaz, kot mnogo vas, ugotavljam, da sta mi tek in pripadnost TF-ju, dodobra zaznamovala življenje. Lani sem bil sicer nekoliko bolj naspidiran, ampak nič zato; sedaj že vem, da je moj dosežek premosorazmeren s treningom. Užitki po teku pa s tem itak nimajo nič. V vsakem primeru, ne glede na rezultat, so vrhunski. :D

Je pa Dolsko res lepo organizirano. Vse teče kot namazano in kraj res živi s prireditvijo. Letos se mi je zdelo celo še bolje kot lani. Opazil sem nove kilometrske oznake, ki so res lične in tudi postavljene so bile po moje kar točno. Tudi to, da so prijave na 10,5 km in 14,7 km "odprte" glede na lastno odločitev se mi zdi veliko bolje. Sistem štartov obeh tekov je pa sploh posrečen, tako da se na progi vsi pomešajo med seboj in prihajajo skozi en cilj. Ne vem, kaj mislite ostali, ampak po moje se bi na vrhu klanca prilegla kakšna okrepčevalnica, saj je glede na letni čas, pripravljenost tekačev in dolžino, tek kar zahteven.

O analizi ne bom zgubljal besed. Vedno je super, čeprav moram za moje kriterije prezgodaj domov. Moji analitični potenciali so namreč veliko večji, kot jih lahko pokažem. :wink: Nič, sem pač v fazi življenja, ko je sinteza :shock: :D v prvem planu.

Spoznal sem nekatere nove člane TF in pustil sem se spoznati nekaterim novim članom TF, kar je dobro. :wink:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Ja vse je bilo res odlicno in vse cestitke tudi organizatorjem,ki so se zelo potrudili,kar pa je itak v Dolskem ze tradicija!Slikce bodo,sam ko bo mal vec casa! :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 GTA
Resnično vse čestitke organizatorjem, tudi vreme nam je kar prizaneslo, tako da smo imeli lepo tekaško nedeljo. Kljub malce zmanjšanem obsegu treninga in prekomernem žrtju (prednovoletne zabave), prehladu, za katerega ne vem če ni le "utrujenost" bi mi bilo zelo žal, če se te prireditve ne bi udeležil. Všeč mi je bila proga, ki je razgibana, navijači - domačini, ki so nas spodbujali pa so sploh svoja kategorija.
V glavnem ste vse že napisali, da ne dolgovezim: vsem skupaj želim veliko prijetnih tekaških doživetij in BREZ poškodb v 2005! :toast:
Uporabniški avatar
 mirc
Super vzdušje. Rekordna udeležba TF-jevcev 62/173: trikrat več kot
2003.
Razmere za tek so bile kljub deževnemu vremenu boljše kot lani.
Vzdušje je bilo izrazito prevladujoče forumovsko.
Izžrebane nagrade - piškotke smo pojedli ob čakanju na podelitev zmagovalcev in glavne nagrade: 'odojka v kuverti'.
Brez podrobnejše analize po teku ne gre, tokratna v Senožetih ob izjemnem Barbinem tiramisuju je bila ustrezno poglobljena s hidracijskimi sredstvi.

Nekaj slik mi je končno uspelo naložiti v galerijo.

Lepo se imejte in uživajte med božičnimi prazniki.

Lp Mirč
Uporabniški avatar
 MatjazV
Kljub kislemu vremenu je bila nedeljska udeležba TF-jevk in TF-jevcev v Dolskem zelo številčna. Organizacija in tekma na Vrhuncu (pardon , vrhuncu). Priborili smo si cel kup nagrad in marsikdo je odšel domov z ozimnico. Naše punce so, tako kot vedno, blestele. Odlično je bilo poskrbljeno tudi za sladkosnede - hvala Barb. Naše druženje smo končali na že kar zapovedani ana-lizi. Padlo je cel kup novih idej za organizacijo tekaških prireditev v naslednjem letu, celo zunaj naših meja. Tule je pa še nekaj slikovnega gradiva.

L.P.

MatjažV
Uporabniški avatar
 Kunec
Pozdravljeni.

Po jutranjem kislem vremenu, ko se človek pripravi na najhuje, ga preseneti "samo rahel dež" :lol: je to pravo olajšanje. Razmere za tek so bile odlične in se čudiš kako lahko na začetku zime skačeš v kratkih hlačah :shock: . Organizatorji se vsako leto bolj potrudijo, zato iskrene čestitke. Glede mojega teka pa sem kar zadovoljen, za kaj več pa bo potrebno podirati druge rekorde :P , ne pa rekorde telesne teže. No glede telesne teže, sem si dejal "dons začnem" :oops: . Tudi ob progi je bilo veliko navijačev, posebej hvala navijačem ki so navijali za božičke, saj se je proga tako zdela mnogo lažja :D . Skratka en lepših tekov. LP
Uporabniški avatar
 mihaperme
Res supr tekma :!: :!:
Res veliko navijačev ob progi, kar ti da še dodatna krila :shock: Še enkrat hvala navijačem, res so lahko zgled tudi ostalim navijačem na ostalih tekmah kjer si srečen če koga sploh srečaš ob progi :shock: Z svojim rezulatom sm ful zadovoljen ker ga nism pričakoval tako dobrega :arrow: seveda za moje sposobnosti.
Analiza je bila tudi zelo prijetna in mislim da tudi najdalša :shock: :!: :lol: Iz gostilne smo odšli šele ko smo zvedeli, da je gostilna že 15min uradno zaprta :lol: :lol: :arrow: kaj čmo če so padale nove ideje :D :D :D
Se vidmo ob naslednji priložnosti :!: :!: :wink:
Uporabniški avatar
 Dule
No pa sem še jaz prišel do besede :D Ja spet smo se mel lušten, mal smo zagrizel v klanček, dež nas je malo škrofil in hladil našo vročo kri :P

Tudi jaz moram omeniti moje (pardon naše) navijače ob progi :D . Najbolj so mi bli všeč na vrhu klanca, so tko navijal kot da bi bili na fuzbal tekmi in ravno dal goool - noro je odmeval po celi dolini :lol: .
In pa v Vinjah na balkonu, so mi obljubil da pridejo drug let spet - ni kar tako priti iz dnevne sobe na balkon :lol: :lol: in to nekateri kar v kratkih majicah - bogi upam da nimajo danes prehlad. Pa še enga ata moram omeniti, že vsa tri leta mi ploska pri kapelici - sva že kolega :wink:

Vidim da je za primat na vrhu uvrščenih TF-jevcev vedno večja gužva oziroma konkurenca - POHVALNO :!: V ozadju uvrščenih imamo še nekaj placa za nove TF-jevce :wink:

Ja virus TF-ja se nezadržno širi s nezadržno hitrostjo. Nič ga več ne ustavi 8)

Čestitam organizatorjem za trud organizacije in ekspresne rezultate, še posebej pa Jerneju, ki je poleg vseh organizacijskih obveznosti dosegel mimogrede še odličen rezultat :D :wink: .

Glede druženja TF-ja pa nimam kaj dodati - kot pravi Bor: super družba :D Najbolj mi je všeč da mi sploh ni treba govorit, samo ušesa in oči so me... :lol: :lol:

se vidmo, verjamem da kmalu..

PA PA :wink:
Uporabniški avatar
 lunca
Moja prva tekma pod okriljem TF-ja je za mano! Občutki so nepopisljivi! Še zdaj ne morem verjet, da mi je uspelo v takem vremenu privleči se na kraj prijave (zasluga za to gre samo Klari :wink: ), čeprav mi je vse telo vpilo po ležanju v postelji. Zjutraj sem z enim ušesom poslušala, če bom mogoče slišala kakšno škrebljanje dežja in mi ne bo treba vstati.

Spoznala sem nekaj forumovcev, spoznala sem tudi našega vrlega organizatorja Jerneja, ki se je zelo potrudil za nas, spoznala pa sem tudi "moje" domačine v drugačni luči kot sem jih poznala do sedaj. Njihovo navijanje nam je res dalo krila! Mogoče se to res ni videlo po času, ki sem ga dosegla, ampak meni je bilo pomembno odteči to tekmo ne glede na čas, ker sem bila prepričana, da je ne bom zmogla.

Hvala moji sestrici, ki je bila tako prijazna, da je vso pot tekla ob meni (in žrtvovala svoj rezultat!) in me spodbujala - brez nje bi veliko težje zmogla! :lol: Hvala njenemu Jaki, da me je pripeljal in odpeljal s kraja dogodka!

Zelo sem vesela, da sem prišla! In če se ne bi borili za pujska, bi mogoče tudi mene premamila toplina postelje....

Upam, da so vam moji prižrebani piškoti teknili (najbrž niste vedeli, čigavi so - no, zdaj veste!) :wink:

:D
Uporabniški avatar
 mihaperme
Včeri na analizi je nekdo pozabil črn bidon z belim nike znakom. Kdor ga pogreša naj se javi :!:
Uporabniški avatar
 Vlajko
marathon napisal/-a:....geslo " Vsi za enega vsi za pujseka "
.........

Tomaž :wink: , evo še moja priredba tvojega gesla, namenjena naslednjemu TF pikniku:
" Vsi za pujseka, pujsek za vse "

:wink: :wink: :laola :wink: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA