Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Moj prvi polmaraton sploh je bil v Palmanovi. Po angini, ki me je položila, da nisem tekel na ljubljanskem, sem se odločil, da letos moram dat čez prvo polmaratonsko preizkušnjo in mi ni žal.

Palmanova je super, vreme je bilo res naklonjeno, čas pa kar soliden, malce zmede pri štartu, nisem vedel na katero stran štartat, nisem naštimal muzike in Runnkeeperja, pa sem štartal par minut za vsemi ... a po moji uri odtekel v 1:46:52 ... po organizatorjevi pa bruto 1:49:36 - neto časa še ni, vprašanje če sploh bo!

Super je bilo, komaj čakam naslednjega. ;)
Uporabniški avatar
 RoKo
1962 262 99 3074 DAVORIN PAULICA SLO TEAM CF 01:49:36 01:49:36

Po pogledu sodeč si štartal iz prve vrste, le tako imaš lahko isti bruto in neto. Če pogledaš malo pri ostalih se časa razlikujeta razlikujeta...

1587 1412 542 2483 KOPRIVC ROMAN ILIRSKA BISTRICA TEAM DM 01:44:52 01:44:29

razen pri zmagovalcu in naslednjih treh.....
1 1 1 15 KREVS MITJA AD KLADIVAR BM 01:06:58 01:06:58 :laola

Čestitke za dobro opravljeno delo. :clap:
RoKo napisal/-a:Čestitke za dobro opravljeno delo. :clap:

Hvala za čestitke, samo temu ni tako. Vsaj 2.5 minuti sem zamudil (nisem bil v prvi vrsti, ampak čisto zadnji), ker sem si (kot sem že prej omenil) pozabil nastaviti RunKeeperja in muziko pred tekom. Ah ja, uradon 1:49, v srcu 1:46 :)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com