Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 milan
Iztok,

Pozabil si povedat kolk si shujšal?
Kakor si mi pravil so bili obroki na teku zlo zlo pičli.
Gostiln pa trgovin pa nikjer, teža prtljage pa omejena :?

A si že nadoknadil zgubljeno?
 Lučko
Hudo dobre fotke :cast: , meni je še posebno tale hudo všeč :lol: :wink:
Nazadnje spremenil Lučko, dne 05 Mar 2005, 09:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mislim to pa meji že na fatamorgano ni kej.Tako pusto povsod naokoli, a vendar tako ospuljivo lepo.To je pa neverjetno kaj ta svet premore.Ko tečeš čez puščavo pa povsod sam pesek, pesek.
Moram prov mal premislit tako sem fasciniran kaj bom še napisal!
ČAO!
Uporabniški avatar
 firbec
Hoj!
Iztoku je organizator končno poslal CD s fotografijami.
Nekaj sem jih objavil za zrajcat.
 Lučko
Ob gledanju fotk imam kurjo polt 8) ...to je pa res "hudo nora" dirka :lol: .
Bravo Iztok :cast:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Mislim, da me je to tako prevzelo.Ta divjina okoli in praktično ti sam, razen ostalih sotekačev, sotrpinov. :cast: :cast:
Priznam da že študiram na katero pododbno dirko se bom odpravil.Da preizkusim na svoji lastni koži kako ta stvar deluje :lol: :wink: .Mislim, kako izgleda, ko imaš mogoče :roll: kako fatamorgano.Ko misliš, da nikjer ne bo nikoli konca.
Ko pred sabo vidiš kot na planetu Mars samo ravnino.Ko misliš da je tam nekje daleč hrib pa je le majhna vzpetina, ki te navidezno prevara.
Iztok mogoče bova pa na naslednjo dirko še kje skupaj dirkala :lol: :wink: .
Hja jaz bi takole rekel, kot je rekel Katanec nekoč:
"Nikoli, ne reci nikoli!"
Zdej pa spat ne bom bom mogel :lol: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 MatjazV
Iztok, BRAVO! Iskrene čestitke za uspešno opravljen podvig. Jaz zaenkrat še nisem zbral toliko poguma, da bi se lotil takšne avanture. Predlagam, da nam ob priložnosti predstaviš tekmo in tvoje izkušnje.

L.P.

MatjazV
 Iztok-SAM
Vsem, ki jih zanima moja izkušnja teka po Sahari, to rad povem. Ko se bodo začeli treningi okoli Brda, bom po teku z veseljem pokazal še ostale fotografije in Alešu vrnil gamaše, katere mi je posodil. Organizator mi je sicer dolžen še DVD z video posnetki, vendar ga prav kmalu ne pričakujem :twisted: .
Iztok
Uporabniški avatar
 miro
Iztok , temu" predavanju" se bom z veseljem odzval. Mogoče bomo drugo leto skupaj spravili ekipo, ki se bo skupaj "bojevala" s progo- pobožna želja? , upam , da ne!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Barb
Iztok, a ne bi ti kr že zdej en dan predlagal-bože nezna kdaj bo pomlad-pa se dobimo v Brunarci in narediš predavanje.
Mislim,da bi kr nekaj TF-jevc prišlo :idea: :roll:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ni slaba ajdija mis šefla.Samo stvar je v tem kako bo Iztok imel kaj časa na razpolago.
Vsaka taka izkušnja nas lahko samo še potegne v to da jo sami isprobamo na lastni koži kako in kaj :lol: :wink: .
ČAO!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA