Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 zvone
ursad napisal/-a:Bravo Janez in Zvone! Kapo dol :laola
Ko bom velika, se vama bom pridružila :D

Hvala Urška!

Ta ti je "dobra"!

Ko se spomnim, kako si zdrvela mimo mene na Istri, potem bo K-24 za tebe "le čudovit trening"!

Zelo ti priporočam!

lp. zvone
Uporabniški avatar
 zvone
janezs napisal/-a:Lp.
Zvone, izbrala sva pravi čas, sedaj je sneg debelo pobelil vrhove. Bo pa tudi hitro skopnel in bo čas, še za kakšen krog. Lp.

Kdo ve - ve:

Zdaj lahko počivava, in ko sonce spet posije in "pobere novozapadli sneg" - spet sledi AKCIJA!

lp. zvone
No, zraven takšnih legend bi pa z veseljem porabila svojih 24 ur življenja.
Čestitke za 51. izvedbo
Uporabniški avatar
 zvone
ZdravkoC napisal/-a:No, zraven takšnih legend bi pa z veseljem porabila svojih 24 ur življenja.
Čestitke za 51. izvedbo

Hvala ZdravC!m
Naslednjič se pridruži. Začnem kar iz Maribora!
Lp. zvone
 ursad
Ojla Zvone, iskrena hvala za kompliment... Če ga izreče taka Legenda kot si ti, mi res veliko pomeni...
O K24 že nekaj let "sanjam" in če bo vse OK se ti morda še letos pridružim, pa tud pridno že treniram :D
Uporabniški avatar
 zvone
Slika

ursad napisal/-a:Ojla Zvone, iskrena hvala za kompliment... Če ga izreče taka Legenda kot si ti, mi res veliko pomeni...
O K24 že nekaj let "sanjam" in če bo vse OK se ti morda še letos pridružim, pa tud pridno že treniram :D

Super!

K-24 bom letos delal še najmanj dvakrat, tako, da priložnosti da se pridružiš pri meni (in pri drugih) sigurno bo. V veselje mi bo, če boš zraven. Za kakšno posebno pripravljenost pa tebi ni treba skrbeti.

Drži se in lp. zvone
zvone napisal/-a: ... Naslednjič se pridruži. Začnem kar iz Maribora!
Lp. zvone

Veš da, iz Maribora grem jaz na Pohorje, ne pa na K24 :rol:
Uporabniški avatar
 zvone
ZdravkoC napisal/-a:
zvone napisal/-a: ... Naslednjič se pridruži. Začnem kar iz Maribora!
Lp. zvone

Veš da, iz Maribora grem jaz na Pohorje, ne pa na K24 :rol:

Drži ZdravC!

Ampak, če ni prevoza na Koroško potem pa ni druge, kot pa peš kar iz Maribora!

lp. zvone

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA