Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

daca10
Tretjič na trojkah, drugič na ta dolgi trasi, ki mi je res všeč! :laola
Super vzdušje, pozitivna energija, pravo doživetje! :clap: :clap: :clap:
Tudi nam je manjkala kakšna okrepčevalnica, sploh, ker je že na prvi zmanjkalo vode :( .
Žal se nam je poškodoval Miro :-(( , je pa prijazno vskočila Marjana :lauf: , ki se ji zahvaljujem za družbo in dobro voljo!
Drugo leto spet!
LP
Tudi naša tradicionalna trojka je tradicionalno opravila s tradicionalno dolgo progo s tempom, ki ga je zmogel tradicionalno najšibkejši člen - moja malenkost.
Bilo je enkratno, dal sem (skoraj) vse od sebe, pohvale organizatorjem, pogrešal sem le vodo, ker jo je zmanjkalo in do 15 km ni bilo nič.
Hvala Ornažnemu_slonu in MojciZ za odlično družbo in temeljito analizo po tekmi. Tokrat nisem bil preveč družaben na progi, a sem stvar nadoknadil na analizi.
Nasledni dan sva z Oranžnim mahnila še na Ptuj, kjer sva odpravila mlečno kislino iz nog z nastopom v sprint triatlonu.
 nana
raziskovalec napisal/-a:Tudi naša tradicionalna trojka je tradicionalno opravila s tradicionalno dolgo progo ...

MojciZ sem čestitala že na FB, vama dvema bom pa tukaj. Neverjetni ste :clap:
nana napisal/-a:
raziskovalec napisal/-a:Tudi naša tradicionalna trojka je tradicionalno opravila s tradicionalno dolgo progo ...

MojciZ sem čestitala že na FB, vama dvema bom pa tukaj. Neverjetni ste :clap:

Hvala Nana , je pa včasih res uspeh že nastopiti :wink: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA