Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Lena
Vesela sem, da sem bila zopet v vaši družbi, da sem spet torto jedla (Staša je bila celo tako dobra, da nam jo je dala še za domov), da sem se spet malo nasmejala. Ampak tam okoli enih me je pa že dobro spat tiščalo, pa če bi kako stavo izpustili, tudi ne bi bilo nič narobe.

Po prispevkih sodeč jih je do desetih, ko sem se pridružila, že veliko odšlo, pa Tjašo sem tudi pogrešala. Pa kdaj drugič, a ne, Tjaša.

Lp,
Lena
 Ninocka
Naj iskrice iz Joli&Mutula večera:

zelena želatine za konje, ki je hladila tetive in gležnje,
njami Barbarina torta,
Gagini metuljčki v laseh,
pokončanje zalog Laškega,
Lučkovo neprižiganje cigaret,
naši slavljenki Mutula in Klavdi,
prvič Primus v uradni odpravi,
rukula in
celotna sobica v Piramidi nabita s (po)tekaško energijo.

Tjaša je bila res pogrešana!
Lepo pa je bilo spoznati H20, pa plavalsko-tekaški podmladek: Aljo in Ano.

Pred tem pa smo tekli. Po dolgem času res prijalo preganjanje po Rožniku.
Uporabniški avatar
 Barb
Ninocka napisal/-a:Naj iskrice iz Joli&Mutula večera:
zelena želatine za konje, ki je hladila tetive in gležnje,

...in jo je MatajzV pozabil v Piramidi :? .Upam MatjazV, da si jo dobil nazaj :?:
Mogoče pa jo je odnesel kdo od članov :?: :arrow:
Uporabniški avatar
 klaudi
Živijo miškoti!
Prav fino je bilo v Piramidi, res pa je, da samo analiza brez teka ni isto.
Kako ste me presenetili z lepo čestitko in rožico! Ta rojstni dan mi bo res ostal v spominu.
Barbina torta je bila spet odlična, nisem opazila, da bi bila kaj grenka.
Fino, da sem spoznala tudi H2O, upam, da boš od sedaj naprej bolj redna gostja naših druženj.
Ninočka me je presenetila z božično rojstnodnevnim darilom, nike torbica za superge, res uporabna in lepa stvar.
Pa Fotra smo bili veseli, ga nismo videli že kar nekaj časa. Pa Lučkota tud.
Aja, pa Dpopa, večkrat vidmo njegovo mamo, ki nam prijazno maha z okna, ko tečemo po pst, kot pa njega.
Iz Piramide sva se z Ninočko izgubile v noč, ona novim dogodivščinam naproti, jaz pa na zasluženi počitek.
Uporabniški avatar
 Staša
Nekaj malega fotk v galeriji... nekaj malega pomembnih odločitev pa tule:
1. 12.3. ponovimo!
2. lokacija ali casa ali kakšen orto bar
3. jest nikol več ne spijem več kot enega pirčka, ker je škoda sobot!
basta fidel!
Uporabniški avatar
 Barb
Staša napisal/-a:1. 12.3. ponovimo!

Zakaj pa ravno takrat :?:
Naslednji dan je tek na Socerb :idea: :arrow: :?
Uporabniški avatar
 MihaPR
Sej je napisala, da ne spije več kot enga :D Torej Socerb ni v nevarnosti :)
Uporabniški avatar
 lunca
Staša napisal/-a: NAGRADNO VPRAŠANJE*: KDO?, pa na horsa.

*V nagradnem vprašanju sodelujejo lahko TFjevci, ki niso prisostvovali včerajšnjem večeru.

OK, Staša, a sem jest tole narobe razumela :shock: , al je blo res nagradno vprašanje? :?: :idea: Namreč vsi ignorirajo tvoje vprašanje, ti pa ignoriraš moj odgovor! :--(

Dej povej že pravilni odgovor, sej sem itak zmagala, ne, če noben drug ne odgovarja :P :P
Uporabniški avatar
 Staša
sorči - sem imela tigra tisti dan! :) pol sem pa mal pozabila...

hja: aleš, tini in obi!!! kdo drug le.

bravo lunca! kdaj te lahko potem peljem na na ražnju popečeni KOS konjička z iskrivimi očmi in dolgo belo grivo, ki je še nedolgo nazaj veselo rezgetal na zelenem travniku, s čebulo, ajvarjem in kruhom?

Lunca, ampak res -dej pridi na petekdanzametek13.3.!!!
Uporabniški avatar
 lunca
Staša napisal/-a:1. 12.3. ponovimo!

Staša, kdaj zdej? :?: Imaš tri datume v dveh temah:11.3, 12.3, 13.3. :P Ampak petek je pa 11.3.!

P.S.
Sej do horsa mi v resnici ni, ampak je luštn ugibat, zdej ko je zgleda zmanjkalo starih fotografij! :wink:
 Nataša
Lunca, tale Staška je z mesca, a veš, pol pa vse pomiksa...11.marec je dan D, petek! prideš? dej nooo. pa mal hrane s sabo prinesi, za nas ta lačne. za v žep. ker zanč nam namreč tisti s horsa niso nič prinesli. samo okol ust so bli z ajvarjem namazani pa izdajalska sled zenfa se je za njimi vlekla. Samo Dpop pa ni šel na horsa, hej, on sploh ne je!!! No, samo včasih pol pice zmazne... :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 lunca
Tist petek, ki ga imate v planu, bi z veseljem prišla, ker Nataša, midve se še nisva srečali (čeprav sem te enkrat od daleč videla z Matejko na treningu Poleta), bi te pa rada spoznala, da vidim, če v živo tud take trosiš kot na forumu.... :lol: :P Poudarek je na BI, ker najbrž ne bom mogla, ker ima moja hčerka tekmo v umetnostnem drsanju v Zagrebu. Sicer bo pa kmalu Sežana, tam pa bom!
Ni kej, spet boste lačne! :P :P :P

P.S.
Itak se pa pol ne bi upala domov, če bi tok dolg žurala, kot ste vi zadnjič (Poročeni na špagci PRESS :lol: :lol: )
Uporabniški avatar
 pegaz
lunca napisal/-a:..., bi te pa rada spoznala, da vidim, če v živo tud take trosiš kot na forumu.... :lol: :P

Eh, napaka, Lunca. Nta v glavnem sedi u kotu in debelo gleda. Reče pa samo enozložnice, kot "Oh!" in "Kamlk." in "Bejš!".
Zadnjič sem jo zamenjal na analizi in ji po pomoti naročil dva pera. Očitno sem jo precej presenetil, saj je odgovorila s kombinacijo izrazov 1 in 3.
;)

Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Vlajko
lunca napisal/-a:... če v živo tud take trosiš kot na forumu....

Lunca, nope :wink: ,
ta deklič je pa v živo......kar malo preveč hmmmmmmm....sramežljiv :o
(my opinion)
Uporabniški avatar
 primus
po zadnjih dveh postih sodeč je tole poročilo zašlo v zelo zanimivo smer, he, he.
:D :D :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA