Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Ja v Berlinu je lepo še posebno sedajle na kavču :lol: , no tudi tek je bil OK, kilometri so leteli,........no rezno tam po 37 so se začeli nekaj kisati, trma je naredila svoje :), z razultatom sem pa tudi zadovoljna.
Zdaj pa še malo turizma, jutri popoldan pa proti domu.

:wink:
Loni napisal/-a:Par TFjevcev nisme včeraj omenila, gre pa za Hojco, Misha76, Kairosa, Anito... Seveda so vsi uspešno prišli v cilj :laola

Pa ne pozabiti na Cormi, ki je v cilj prišla že dan prej - na tekm z rolerji. In se odlično odrezala, potem pa včeraj še navijala ob progi! :clap:
Moj 2 Berlin in obakrat dosežen WR...včeraj je res kar letelo...odlični pogoji, če odštejemo malo vetra...ogromno navijačev in odlično vzdušje ob progi. Čeprav nisem dosegel PR, sem s časom 4:08 zadovoljen. Izvrstna organizacija...
Hvala vitezi, za še eno odlično ozganizacijo in prijetno družbo...tudi ostalim sotrpinom na busu.

Sicer pa je tudi
Aleš Žontar dosegel odličen čas: 2:39:35.
Evo sam tok na hitr, ker letim na masažo :D Moj prvi maraton oddtečen, cilj teči pod štiri ure dosežen => 3:59:47 :D Blo je pa res super in oh ter sploh fino fest fajn :laola Kaj več kasneje. lpM
Nazadnje spremenil Misho76, dne 01 Okt 2013, 09:08, skupaj popravljeno 1 krat.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA