Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Barb
Mals em v zamudi :arrow:
Petek,25.02.2005 ob 17:18
Cist slučajno je v najetem avtu klima,...daleč najbolj uporabljen gumb.Sneg,kaj je že to?Tečt zdajle,pol pa lokalna kulinarika.

Sobota,00:12
K bi ti vidla tale arabski table dance.Tlele dobi live music čist drug pomen!

Dečkota uživajta,sam ne preveč, da ne bosta jutr preveč skurjena :!: :roll:
 Ninocka
Barb napisal/-a:Sneg,kaj je že to?

Sem včeraj v snežnem metežu opravila moj najkrajši tek:500m, bilo je res nemogoče tečt po nespluženih pločnikih.
V enih takšnih zelo zelenih podobah pa sem videla vaju, kako tečeta po plaži- :evil: :wink: :D .

Čimboljše še zadnje priprave vama želim! Jutri pa dober tek!
Uporabniški avatar
 Barb
Fanta,.....danes pa da pokažeta, kaj znata :wink:
Uporabniški avatar
 Matej
Aleš, Tini, srečno!!!!

2x gajba pira v pripravljenosti. :wink: :D
Uporabniški avatar
 Barb
Nedelja 12:14
Oba skozi cilj , Tini dobrih 1:35, jaz pa ene dve sekundi pod 1:30; noja plan b izpolnjen na dobrih 20 stopinjah kr zadovoljna; zdaj začenjava potekaške aktivnosti.

:laola :cast: :clap: :laola

čestitam :wink:
Uporabniški avatar
 Tjaša
Bravo TINI :cast: , bravo ALEŠ! :clap:
Uporabniški avatar
 lojzeP
bravo obema :clap:

argumentirano sta si prislužila B - substančno regeneracijo :drink - navali narod :wink:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
lojzeP napisal/-a:bravo obema :clap:

argumentirano sta si prislužila B - substančno regeneracijo :drink - navali narod :wink:

Hja je že LojzP povedal pravo besedo, za pravo regeneracijo :lol: :wink: .
Ja Aleš tak začetek še boljši konec sezone to je dejstvo.
Tini pa ti mi boš kmalu prišel pod 1h 30min.
Preostanek kar ga imata pa sprostita duši in telo :lol: :wink: .
ČAO!
Uporabniški avatar
 Manika
Bravo! :clap:

Ampak po prihodu domov vaju bo pa šokirala precej nizka temperatura in pa sneg, ki nas je zasul zdaj, ko bi morale že skoraj rožice cvetet :shock: .
Uporabniški avatar
 ales
evo naju tut na netu da ne boste rekl da sva sposobna sam smse posiljat... sva ze kr dobr k sebi prsla(saj pravzaprav sva se kr mal spararala). Ja tukaj se kr sonce nabija, tko k ves cas med tekom, le dobr veter je mal hladil ozracje da ni blo prevec vroce. Je pa super trening ce potrebujes ze februarja tek na +25 stopinj.
dost naporen del dneva naju se caka zadlje:izbor fotografij, cevapi, gines, lokalne animatorke...ampak sva utrjena. Kaj pravite..-18 v torek ko se vrneva? menda je avgusta na Malti spet maraton, pa ce slucajno koga zanima je v marcu tule 100tka v bazenu...

hvalezna za vse misli in zelje podpore, sva akumulirala soncne zarke tudi za vse vas...
Uporabniški avatar
 runner
BRAVOOOOO MOJSTRA...

zdaj mi pa se en malteski kriz/krst kupite pa nazaj na analizo v SLO.

:-)

Cestitke od dedica tudi!

:-)
Uporabniški avatar
 ales
Ma so hecni tile lahi..priletiva midva semle v rim in se greva cist slucajno takoj chekirat, k na lepem recejo tiniju da ga ni na seznamu potnikov. Frka, pol se pa spomnejo da je cez eno uro se en let v trst, ga vrzejo na cakalno listo in evo ga srecnez..ze leti proti domu. Mene pa se dobre tri ure postopanja po fiumicinu cakajo. No ja, saj bom zvecer pa tudi jaz ze pr domacih.
Vceraj zvecer sva spet zavila na cevape, so naju bli zemljaci zlo veseli, razlozili par lokalnih anekdot in prpravil odlicno hrano.Priporocava. Vsak svojo slikco na cilju sva se poiskala pol pa do polnoci v najinem dnevno-nocnem lokalu prezivela zanimiv vecer. Mal utrujena, ampak dobre volje in polno glavo, usta in usesa mediteranskih slik, ritmov in cist novih okusov.. Tek je tradicionalen!
 Nataša
BRAVO!!! :D Carja.

čeprav mi NKOL ne bo jasno, kako lahko s polnimi želodci čevapov in B vitamina laufata 1:30 in 1:35?! To ni pošteno, jest pa na jogurtih pa nkamr ne gre :cry: :wink: 8) verjetn glih zato...

zdej pa se pripravita na petek dan za metek 2. bo že kmalu. čez 14 dni :wink: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA