Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

member12 napisal/-a: Hudimana sem se vprasal, al me psiha daje ali sta res bila dva zajca za isti tempo. Razmak med njima ni mogel biti vec kot 2 minuti.

Res, da je bil moj čaj nekoliko armiran, ampak sem tud jaz vidla po dvojne zajce. Bi rekla, da je bilo preveč ruma, pa sem jih k sreči videla dvojno tudi pred čajem. Tako da.....s tvojo 'komodo' je vse v redu. :lol:
zibko napisal/-a:In znova ni rezultatov online. Jim je res tako mar za nas 20.000 rekreativcev, kakor se hvalijo. NI! Važen jim je denar. Od nas so pobrali 35 €, zdaj pa bodo rezultate za mastne denarje prodali Dnevniku, da jih bodo premierno objavili. To jim je mar za nas rekreativce, ki bomo lahko le čakal na online rezultate. Želijo biti najboljši maraton v Evropi, a jih je sam denar.

Naj še prijave zbirajo preko Dnevnika. Ga bodo še več prodali :twisted:
Pa jutri ga bodo še tujci, ki so tekli, na veliko kupovali.

Za silo se da pomagati s tem: http://www.siol.net/novice/dobra_vest/2 ... acija.aspx

Sicer pa so se me najbolj dotaknile godbe na pihala in rock band na Cesti na Brdo. Hrup name nima posebnega učinka, ta glasba je bila pa res blagodejna. Hvala!
Rezultati so letos tukaj:

http://live.sporthive.com/event/1204/Live

Tudi med tekmo je aplikacija baje delovala brezhibno. Všečna pridobitev! Odlična pomoč navijačem, ki jih zanima kdaj bo njihov tekač prišel mimo.

Malo je šepala edino ponudba hrane in pijače med tekmo in predvsem po tekmi (voden energetski napitek, ponekod je zmanjkalo sladkorja in čokolade, niti mrvice beljakovin na cilju ...)

TRIKRAT HURA ZA VSE NAVIJAČE!!! Še posebaj bobnarje.
matej2 napisal/-a:Rezultati so letos tukaj:

http://live.sporthive.com/event/1204/Live

Tudi med tekmo je aplikacija baje delovala brezhibno. Všečna pridobitev! Odlična pomoč navijačem, ki jih zanima kdaj bo njihov tekač prišel mimo.

Malo je šepala edino ponudba hrane in pijače med tekmo in predvsem po tekmi (voden energetski napitek, ponekod je zmanjkalo sladkorja in čokolade, niti mrvice beljakovin na cilju ...)

TRIKRAT HURA ZA VSE NAVIJAČE!!! Še posebaj bobnarje.

A le za prvih 15 posameznega teka, ostalih 20.000 pa ni nikjer vidna, kateri so bili.
Jejžeš, kaj vse ene moti :shock: . Hrup na startu, recimo. Stroj Machine so zame sinonim za start na LM, dajo ta pravi štimung dogodku, lepo pregoslajo jetra in umerijo bitje src. In tudi ves pomp in glasen napovedovalec me ne moti, prav je, da je prireditev živa in poskočna.
Da je bila gneča pravzaprav na vsakem koraku, tudi ni nič presenetljivega, a ne. Kljub temu sem garderobo oddala v petih minutah, (gotovo bi jo še prej, če ne bi tekači z desetke pomotoma rinili v vrsto za oddajo. Še dobro, da je bila gospa redarka krepkih pljuč in jih je uspešno naganjala desno na prevzem), na WC je bilo res treba počakati kako minuto več, ampak če malo poklepetaš levo in malo desno, se da preživet.
Če pa kdo res ne more prek vseh teh strahot, ki jih nekateri opisujete, naj gre na maraton v Zagreb, denimo. Obljubim, da ne bo nobene hude gneče, nobenega pompa in rjovenja, bogvaruj celo razbijanja po sodih, ki nima nič opraviti s tekom in če uberete ravno pravi tempo, boste lahko tekli tako rekoč sami. Nobenih navijačev, plehmuske, in malčkov, ki zbirajo "petke" ob trasi, lahko boste odtekli svoj sanjski tek in trpljenje z Ljubljanskega maratona se bo zdelo kot slaba (pozabljena) šala.
Torej takole, pod (mojo) črto: odlična množična prireditev, marsikoga je spravila v tekaške copate, kar je ne nazadnje tudi njen namen. Super navijači in prostovoljci :clap: , organizatorji se trudijo, tekači bi morali pa uživati. Tako to gre!
Bravo, Darja! :)

Samo dodajam en komentar dveh Zagrebčanov, ki sta nekaj časa tekla blizu mene. Ona ugotavlja, kako da je tu v Ljubljani veliko lepše teči kot v Zagrebu. In pri tem pokaže na navijače, rekoč: "Poglej, nihče ti ne j... mater." :D

Meni je bilo super, oddaja in sprejem garderobe sta potekala brez težav, vreme je bilo idealno, navijačev v drugi polovici proge sicer precej manj kot lani, ko je bil maraton prvič speljan tam, zato pa več tekačev. Vesela sem bila vseh znanih obrazov, ki so me spodbujali ob progi (in res jih je bilo veliko), pa tudi neznanih, ki so prav tako navijali. :clap:

S svojim tekom se zadovoljna. Do 35. km sem lovila še za kakih 7 minut boljši čas, takrat pa me je začelo zategovati v mečni mišici in sem za nekaj časa precej zmanjšala tempo. Vseeno pa v cilju osebni rekord. :wink:
In v cilju ... odlična kavica! :) :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA