Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Vlajko
NatašaP napisal/-a:... kar pa vidim, da je možev rezultat., namreč niso spremenili imena,sem pa možu naredila dober razultat....!

Kar naj mu ostane ta rezultat, saj je bil daleč najboljši navijač. V drugo sem ga bil pa sploh vesel, ker je nato sledil samo še ciljni šprint. :D

Drugače pa, moja najlepša velikonočna nedelja doslej :D . Pa ne mi zamerit, ker nisem tekel za ekipo, za katero sem navijal. :TF) :wink:
Uporabniški avatar
 ero
hojla,

hitro (preden me mine navdušenje in vnema) sem snel podatke s tehnične ropotije in jih za vas objavil v galeriji.

takole gre...

trasa proge (po Garminu)
Slika

2x višinski profil (Garmin in Polar)
Slika
Slika

v galeriji pa še povzetek in moj utrip srca, tempo, ...
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Evo Vlajko pa sem za računalnikom :) ! Zadnje čase sem malo manj aktiven na forumu, mi nekako ne znese.
Preživel sem en lep dan danes, veliko prijateljev, znancev srečal, neznancev spoznal in bil prijetno presenečen ob množični udeležbi na analizi - TF se nezadržno širi in to mi je všeč :D .
Vreme je bilo lepo, kakor sem zaželel pred tekom zjutraj - bil sem uslišan (če bi vedel bi si zaželel zmago :twisted: - pa saj je to zmaga, da so vsi zadovoljni vsaj z vremenom :arrow: počasi bom še res verjel, da je to moje maslo z manj maščob :shock: ).
Z rezultatom sem nezadovoljen :shock: , ker vem, da sem sposoben zmagati, a kaj morem: slab dan, ki pa me je takoj, ko sem prišel v cilj dal spodbudo za naprej :arrow: z vso zagnanostjo novim treningom naproti. Pač je bila konkurenca bolje pripravljena in čestitam jim vsem trem.
Čestitam vsem, ki so danes opravili z svojo razdaljo tako ali drugače ter vsem želim veliko uspehov in užitkov ob teku v sezoni, ki je pred nami - šele začela se je. :) Vesel sem, ker je nekaterim uspelo sanirati poškodbe in so spet na svoji poti. :)
Lep pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 žine
Hmmm...Fotr, če bi ostal pri svojem popolnoma emocionalnem dojemanju tegale teka in celotne prireditve, bi si rekel, OK, prijeten tek, v sicer soparnem vremenu, vendar v celoti gledano je bilo fino. Po tvojem dokaj kritičnem postu, se moram kar precej strinjati s tvojimi ugotovitvami. Morda pa je bila dosežena tista kritična masa tekačev, ki jo pač težko kvalitetno pokriti?
 mojA
Skoraj v zadnjem trenutku je padla odločitev, da gremo v Sežano kljub slabi tekaški pripravljenosti. Pravzaprav nas je vzpodbudila kolegica, za katero naj bi bil to tekaški krst. No, žal so jo premamili pirhi, šunka in potička, nam je pa le naredila velikansko veselje, da smo se pravočasno prijavili, saj smo se prvič res vsi štirje odpravili na Sežanski tek. Tale Velikonočno tekaški praznik je bil res odličen. Žal mi je le, ker se nismo udeležili analize! Ampak na napakah se učimo ! Na startu smo se srečali s Fotrom, prav na hitro sem videla TanjoO, Erota, Pio, Barb, Stašo (na Orleku mi sploh ni kapnilo, da si to ti: na tvojo opombo me je pa doma opozoril Fric :–) . Bila je na mestu, he, he he) in še nekatere bolj in manj znane obraze TF. Žal se je ulil dež skoraj takoj po prihodu v cilj in prav na hitro smo se spokali. Tako na hitro, da sem čisto pozabila na majice pri Erotu. Mu že pišem ZS.
Rezultat ? Pričakovala sem slabšega, tako da ugotavljam, da dejansko forma le ne pade čisto na dno tudi po daljšem pavziranju. Sem pa hudo ponosna na Nino in Urško, ki sta zaključili 8 km tek z menda silovitim finiširanjem. Najbolj sem pa vesela in navdušena, ker sta bili tudi sami neskončno zadovoljni, ker sta zmogli. Organizacija? Osebno me ni prav nič motilo. Bilo pa je manj navijačev ob progi verjetno zaradi praznika. Škoda, ker se je pokvarilo vreme, verjetno bi se zaključek prireditve drugače zaključil, če nas nebi začeli tako vneto tuširati. Na koncu naj še vsem enkrat čestitam za udeležbo in močno voljo. Bodite mi zdravi in srečni !!!
:D
Uporabniški avatar
 nikec
Ja skratka blo je lepo in mal smo se namatral :lol: Ta hitri smo dežju ubežal, moja Barbi pa je bla mokra :cry:
Midva sva najbolj pogrešala avtohtone pijače in jedi, Teran in pršut :wink:
Še bomo pršli v Sežano
Uporabniški avatar
 GaGa
Postavila osebni rekord v dolžini analize :toast: :wink:, zamenjal smo kar tri lokacije :shock: in na koncu pristali v Logatcu pri Mariotu :wink:
... pa tud tekaški rezultat se mi po dalšem razmisleku, glede na moje zdravstveno stanje, ni zdel tko slab.

TF družba, hvala za prijetno nedeljo :laola

... pa enkrat za spremembo sem imela možnost, da sem vas pričakala v ciljni areni :D ...
Uporabniški avatar
 gregorb
Bilo je fino, vreme nam je zares prizaneslo.
Družba super, moja kondicija malce slabša kot lansko leto, skratka overall krasno.
Na spodnjem linku je nekaj fotk:

http://community.webshots.com/user/gregorb102
Uporabniški avatar
 mihaperme
Tud men je blo dons zlo fajn :D . S tekom sm zadovoljen čeprav sm se moral mal šparat. Z vremenom zadovoljen :D Med tekom srečal tko k vsi ostali malo žab in lisico, ki mi je prečkala pot 1m pred nogam :!: . Sm jo mogu skor preskočt :lol: :lol:

Analize so bile supr, množina zato ker smo bili na treh koncih. Debata je zabredla tudi o pišancih :shock: :shock: in njihovih bivanjskih prostorih :lol: :lol:

Hvala Gregorb in Pegazu za prevoz :wink:
Uporabniški avatar
 davor123si
Aloha,

evo sele zdej sm prkrevsou domov (Pegaz se enkrat hvala za vse); Dons je blo dbest, vzdusje je blo od samga zacetka ful fajn, umes je blo sicer mal nejevolje, k je pa hitr zginla in potem smo se pognal novim dogodivščinam naproti; Eni prej kot drugi, ker sm sam zamudil uradni start (klinc k najprej recejo minuto kasnej pol pa startajo dve minuti prej, k se gre clovk se zadnjic mal segret :))
Ampak potem smo se pognal, stisnl zobe in pretekl svojo prvo uradno dirko :)

Dons sm bil prvic v vasi druzbi in morm rect da je blo ful fajn; Tele analize sekajo in kr nekak jih ni hotl bit konc, bolj ko smo se trudl it domov, bl smo se na konc nekje ustavl :)

Ja MIha, tist o piščancih je bla ze res tema ko smo bli ze vsi v zadnjih vzdihljajih in zeljni tople postle;

U glavnem ful fejst dan, vreme nam je slo dobesedno na roko in mel smo se super; Pa se kdaj :)

lp,
Davor
Uporabniški avatar
 MatjazV
Že četrtič uspešno pritekel v cilj Kraškega MM. Če analiziram vse dosedanje nastope, sem vsako leto pridelal za približno minuto časovnega pribitka. Strinjam se z ugotovitvijo, da termin, glede na praznike morda ni bil najbolj posrečeno izbran, je pa zato bilo malo manj gužve na štartu. Vremenski pogoji so bli pa tokrat najboljši.

Danes sem nastopal za barve SV, sem se pa zato po tekmi z veseljem pridružil TF-jevski analizi. V pivnicvi se nas je zbralo več kot 60. Če bo šlo tko naprej bomo že teško našli primeren prostor za naše analize.

In moja ocena organizacije tekme. Nimam posebnih pripomb. So se pa, po mojem mnenju, organizatorji na Italijanski strani veliko slabše odrezali kot naši. Okrepčevalne postaje so bile slabše založene z vodo in napitki, brez plastenk, samo v kozarcih. Tudi ureditev prometa je bila slabša tako, da smo se na posameznih mestih morali prebijati med vozili. Res škoda, da organizator še vedno vstraja na makadamskem delu proge, ki bolj spominja na kros stezo. Je pa bilo nekaj lukenj na novo zakrpanih.

In še nekaj FOTK

MatjazV
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Bil je zopet en fantastičen dan za druženje, kot jih je bilo že nekaj do sedaj.Čeprav smo sprva nameravali analizirati ne preveč dolgo, se je zavleklo dokaj pozno.
Bilo mi je v veselje spoznati Sunnyday, z Vlajkotom in TomažNY smo preživeli zopet en super dan.
Z samim rezultatom sploh nisem zadovljen, ampak za začetek sezone je v redu, nekaj je osnova za naprej.Do konca leta mora iti pa samo navzgor rezultatsko.V Tomaju smo se ustavili v eni zidanici, kjer so zopet imeli fantastičen Teranov liker, ki je kar tekel po ustih čeprav samo en dcl, ampak ga je bilo dovolj.
Sedaj pa gremo novim zmagam naproti, in novim dosežkom.
Sedaj prihajajo tudi novi izzivi, nove tekme, ki pa se bojo v aprilu začele kar vrstiti naprej pa vse tja do konca leta.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Barb
Hhhmmmm, saj sploh ne vem kje naj začnem. :roll:

Tek v Sežani je bil etos mooja obletnica lanske prve uradne tekme. Sicer lani v Sežani še nisem tekla za TF :!: Takrat še nisem vedla Kaj je oz. Kdo ste Tekaški forum.
Ko pa sem se danes vozila domov,hhhmmmm :roll: , sem razmišljala, kaj vse se mi je zaradi TEKAŠKEGA FORUMA v enem letu, v mojem življenju spremenilo in kaj vse sem zaradi njega in vas že doživela.
Na seznamu, ki mi ga je v soboto poslal Bot-sub vas je bilo 114. :shock:
Ja in vseh 114 članov tako rekoč poznam. 114 novih ljudi, novih prijateljev, novih poznanstev v enem letu :roll: :roll: Poleg tega vas je še nekaj, ki vas včeraj ni bilo v Sežani. Ja tudi vi ste v mojih mislih.
In če zaradi ničesar drugega(da izvzamem tek, druženja, izkušnje,...), sem vam hvaležna, ker ste mi s svojim jazom, vsak zase, obogatili moje življenje.
Na koncu mi je v šotoru kar zmanjkalo časa, da bi lahko z vsakim spregovorila. Do TF Savinjska sem komaj prišla :roll:.Pa še dobro da sem, ker ste bili na analizi pogrešani :evil:

Sam tek je bil včeraj zame nekaj tako, no ne vem.Tekma kot tekma. Koliko se obremenjujem s časom naj vam povem to, da sem na svojega Polarja na roki povsem pozabila,...pa toliko sem si želela dobiti graf iz ene tekme :roll:

No, potem pa sta bili svojevrstni doživetji tek z MajdoPR v kontra smer tekačem na 21km :roll: :shock: :rol: .Kolk sva se pa narežali z Majdo. Sploh nisva opazili, da sva pretekli lepih 5km, ki pa jih je bilo potem potrebno seveda preteči še nazaj.
No in potem je sledil en res, zame lepših 5km-trski tek z Natašo. Hvala :wink: :wink:

No in čeprav sem tudi jaz, tako kot TomazNY "molila" za sonček, me je v cilju 18kilometrskega treninga pošteno opralo. Ampak mi je tako pasalo, da b tam kar stala in stala 8) 8)

Potem pa še analiza, ki je bila tokrat svojevrsten šok :D
Jaz rezerviram za cca. 30-40 ljudi. :roll: :arrow: aaahhh, pa saj jih ne bo več,...sem si mislila, ko sem delala rezervacijo,..prazniki, pa utrujenost,.....aaaa,pol sem pa dobla :lol: 70 članov na analizi-hhmmmm,mislim,da nas niti na pikniku in v Logarski ni bilo toliko. :clap:
Se pa opravičujem vsem, ki so morali sedeti/stati na "koru" :wink:
Poskrbeli ste tudi zopet, da se je blagajna TF, zaradi ostanka na analizi, nekoliko obogatila. Pridno polnimo račun TFja.
:wink:
 Lučko
Hoj forumci :lol:
saj ne vem kaj bi napisal, ker se mi je v teku včerajšnjega dneva tolk dogajal. Ja, res drži ugotovitev, da takšno število forumcev še ni bilo na eni prireditvi. Ma vam povem, da sem bil čist zbegan (sm še dons mal zbegan :oops: ). Z vsemi bi se rad spoznal, vse bi rad pozdravil, z vsemi bi rad rekel besedo ali dve, ampak žal časa pred tekmo je malo, na Ana-Lizi pa sem žal pogrešal nekatere »nove« TF člane, ki sem jih na kratko videl pred tekom. Lepo je bilo tudi videti TF-ce v novih dresih, ki so meni osebno zelo lični in na daleč prepoznavni 8) Vam povem, te rdeče pike bo narod sanju :cast: Skratka, bilo mi je kratko ampak sladko :lol: :wink:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA