Hhhmmmm, saj sploh ne vem kje naj začnem.
Tek v Sežani je bil etos mooja obletnica lanske prve uradne tekme. Sicer lani v Sežani še nisem tekla za TF

Takrat še nisem vedla
Kaj je oz. Kdo ste Tekaški forum.
Ko pa sem se danes vozila domov,hhhmmmm

, sem razmišljala, kaj vse se mi je
zaradi TEKAŠKEGA FORUMA v enem letu, v mojem življenju spremenilo in kaj vse sem zaradi njega in vas že doživela.
Na seznamu, ki mi ga je v soboto poslal Bot-sub
vas je bilo 114.
Ja in vseh 114 članov tako rekoč poznam. 114 novih ljudi, novih prijateljev, novih poznanstev v enem letu

Poleg tega vas je še nekaj, ki vas včeraj ni bilo v Sežani. Ja tudi vi ste v mojih mislih.
In če zaradi ničesar drugega(da izvzamem tek, druženja, izkušnje,...), sem vam hvaležna, ker ste mi s svojim jazom, vsak zase, obogatili moje življenje.
Na koncu mi je v šotoru kar zmanjkalo časa, da bi lahko z vsakim spregovorila. Do TF Savinjska sem komaj prišla

.Pa še dobro da sem, ker ste bili na analizi pogrešani
Sam tek je bil včeraj zame nekaj tako, no ne vem.Tekma kot tekma. Koliko se obremenjujem s časom naj vam povem to, da sem na svojega Polarja na roki povsem pozabila,...pa toliko sem si želela dobiti graf iz ene tekme
No, potem pa sta bili svojevrstni doživetji tek z MajdoPR v
kontra smer tekačem na 21km

.Kolk sva se pa narežali z Majdo. Sploh nisva opazili, da sva pretekli lepih 5km, ki pa jih je bilo potem potrebno seveda preteči še nazaj.
No in potem je sledil en res, zame lepših 5km-trski tek z Natašo. Hvala
No in čeprav sem tudi jaz, tako kot TomazNY "molila" za sonček, me je v cilju 18kilometrskega treninga pošteno opralo. Ampak mi je tako pasalo, da b tam kar stala in stala
Potem pa še analiza, ki je bila tokrat svojevrsten šok
Jaz rezerviram za cca. 30-40 ljudi.

aaahhh, pa saj jih ne bo več,...sem si mislila, ko sem delala rezervacijo,..prazniki, pa utrujenost,.....aaaa,pol sem pa dobla
70 članov na analizi-hhmmmm,mislim,da nas niti na pikniku in v Logarski ni bilo toliko.
Se pa opravičujem vsem, ki so morali sedeti/stati na "koru"
Poskrbeli ste tudi zopet, da se je blagajna TF, zaradi ostanka na analizi, nekoliko obogatila. Pridno polnimo račun TFja.