Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 gorazd
NORO!!! ČESTITAM
Uporabniški avatar
 žure
HUDOOOOO!!!!!!!!!!
Tomaž, dijo mijo, res si car.
Kdo na TF je 'poklican' za podeljevanje titul (von,...) :lol:
 marjan
Tomaž prejmi čestitke še od Simone in mene.

"Se vidi da si bil Simonin sošolec" :wink: :wink: :wink:

Dobro se spočij in lep pozdrav

Marjan
 And®ej
Tomaž čestitke tudi z moje strani. Ma na teku trojk boš pa tekel malo počasneje, drugače bom dušo spustu :shock:.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Super !!!

:laola
Uporabniški avatar
 gorazd
GaGa napisal/-a:Bravo, Tomaž :clap: :clap: :clap: , tud jaz sem se že spraševala, če so te ugrabl :lol:.

Aleš, a mogoče kej veš, kakšna je bila njegova uvrstitev, s tem časom???

To je bil lani čas za stopničke. Počakajmo na letošnji izid.
 dragons
:clap: :clap: :clap: :clap:
Uporabniški avatar
 pershing
color=cyan]Mat'r, 's pa res kaveljc-yeeeeeees!!![/color][/size]

:laola Pershing
Uporabniški avatar
 Barb
Kot mamaŠefla,ki mora skrbet za svoje otroke :wink: ,sem tudi Tomažu poslala prejle sms, v katerem sem napisala,da naj že pove,katero mesto je zasedel, ker smo ful radovedni in da že komaj čakamo vsi kakšno poročilo.No in sedaj je prišel sms z naslednjo vsebino:
Tomaž napisal/-a:Ha,ha,ha,kva sem se pa sedaj nasmejal nad podpisom MAMA SEFLA.Ja ze dolgo ga nisem videl.Po tistem kar sem videl med samim tekom, kdo je tekel pred menoj sami profiji,ki tečejo samo za keš.Sem pristal med absolutno prvo petnajsterico, če se ne motimsem bil 13ti.Ker na samem cilju nisem zasledilabsolutnega razporeda.Samo sem takoj iskal air condition ha,Ha.Kar sem obiskal imam zabeleženo na digitalcu.Zaradi mesta pa vem, ker sem štartal z njimi.Čao.

:laola
Uporabniški avatar
 potepinko68
Ja! Tud jaz čestitam!!! Neverjetno!! Kapo dol! ...

.. ko bi jaz kdaj 3 ure pa 41 minut.. ampak sam na 42 km... bi se pa pocutu ze..
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Kapo dol pred tem rezultatom :D :!:
Sedaj so se poplačali vsi tvoji ultra-treningi in tako je tudi prav! Upam, da boš čimprej strnil in posredoval svoje vtise 8) .
Uporabniški avatar
 gregorb
Dijo , mijo Marathon Kapo DOL! :shock: :wink:
Uporabniški avatar
 GTA
Tudi z moje strani vse čestitke, rezultat pa je za na steno :clap: :clap: :clap:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA