Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 gorazd
Matevz napisal/-a:Žica je bila moj prvi kao tekmovalni tek, ko sploh še nisem vedel da v teku kdo tekmuje. Prvič leta 85 ali 86 ko kratke razdalje sploh še ni bilo. In do danes, ko sem tekel kakšnih petnajstič. In prvič sem bil najšibkejši člen.

Evo Matevž petnajstič, jaz pa danes z njim prvič na teku trojk. Bilo je res lepo, a o najšibkejšem členu bi se dalo razgljabljati. :D Po mojem se je Matevž le šparal za jutrišnji advenčer v Kranju. :D :D
Uporabniški avatar
 Bor
-zanimiv tek......he he (sploh po nočnih dogodkih :D )
-odlične uvrstitve TF-jevcev, -Čestitam :cast:
-velikoooo novih obrazov

....hvala ministricama za vleko do cilja....

ps:definitivno najboljša analiza-vsaj zame
Uporabniški avatar
 Lena
Moja druga tekma, prvič ob žici. Krasno jutro, super vzdušje, veliko znanih nasmejanih obrazov. Če bi bil kakšen klanec manj, bi bilo pa že kičasto.

Pomagalo, da sem v torek pretekla večji del poti (hvala spremljevalcem Pii, Eru, Pegazu in Alešu za prilagojem tempo). Vesela, da me moji hitrejši sotekačici nista pustili zadaj.

S časom zadovoljna, zopet utrujena, a zadovoljna in ponosna. Še ostalim sodelavcem dale misliti, mogoče bo naslednje leto še kakšna šolska trojka več.

Analiza O.K. Borovi štruklji odlični.

Čestitke vsem, ki ste pretekli, še posebne čestitke pa najboljšim!
Uporabniški avatar
 pegaz
"Nina, Ben in Pegaz so v črni gozd zašli.
Je puščic blo veliko, nobena prava ni.
Do hišice iz lecta prišli so lačni vsi,
A revčki ne vejo, kdo v njej tiči."

Dan velikega tekanja ali Kako je Pegaz razpadel na 28km

Kaj takega. TF-Sončni tekači pod vodstvom Ninočke, navigatorstvom Bena in Pegazovim Krmarjenjem smo pogumno stekli v krasni novi svet 28-ke in ga po mnogih peripetijah in zapletih tudi pretekli (?), vselej z dobro voljo in pravim tovarištvom. Nina, Beno, res sta carja! Hvala vama.

Rabite vedet več? Sočne podrobnosti? Kri, znoj in solze? Ha!

Ob stalnem gremlinsko-podprtem tempu smo šparali moči za drugo polovico in prikruzali do Fužin, ko se je začela drama a la Pegaz - vse po vrsti (vneta stopalna kita, vrtoglavica, bodec, krč v mečih), ne moreš verjet. Moja partnerja sta to sprejela s humorjem, skrbela za hidracijo in dobro voljo. Tek se je na vzponu na Orle prevesil v hitro hojo, pa spet tek po praznih brezpotjih Golovca, dokler mi ni na 21km dokončno spustila noga in smo samo še hodili. Ves čas me je skrbelo, da se bosta prehladila (predvsem Nina), a se nista dala odgnati.

Na zadnji okrepčevalnici je bilo še cel kup hrane in so nam dali dodatne spodbude. (Eden od prostovoljcev pa je ob 12.00 prepričeval druge, da naj kar pospravijo, saj če še kdo pride, bo itak izven limita in je teka že konec. Ob 12h! Zanimivo je, da na vprašanje, kolikšen je limit na tem teku, ni znal odgovoriti.) :evil:

Najhujši je bil spust. Nekako smo prišli skozi Prule - MihaPR in Binch sta to lepo fotodokumentirala - do šentjakobskega mostu, počakali na semaforju, potem pa v tek! Ob gromkem navijanju iz Zlate ladjice in ostalih gledalcev smo z roko v roki pretekli ciljno črto. Bilo je nepozabno! V cilju nam je čestitala Benova družinica in seveda stari tovariš Oranžni Slon. Kaj naj še rečem! Hvala vam, najboljši ste!

Biti TF Hardič je težko, a lepo.

Lep let, Pegaz :)

Dopisano: Barb, super izbira lokacije za Analizo, najedli in napili in načvekali smo se po mili volji! Živela Mama Šefla! :cast:
 žuža
Tudi nam je uspelo... Do prešerca sem prikrmarila dva fesjt desca: oranžnega slona in Karla. :D
Začelo se je pri živi meji :lol: , no da si ne bo kdo kaj mislil, tam smo si le pripeli štartne številke. Sledilo je super ogrevanje in potem štart in "izgorevanje" do naselja Orle. Ni bilo hudo, prav prijetno, mal po gozdu, videli smo tudi veverico, celo progo nas je pa zabaval slonček. Eden izmed njegovih komentarjev: "Nisem vedel, da hosta tako diha." Karl je bil kot nekakšen zajček v ekipi, ki je tekel par korakov vzpredaj. Tako mi je vlival moči, da sem se še bolj trudila za trojko. Slonček pa me je na drugačen način vzpodbujal. Parkrat mi je rekel: "A gon'š? (beri: A bo šlo?)" "Gonm (super gre)" "Potem pa kr gon (Pejt, kolkr lahko.). :lol:
Pred ciljem sta me prijela za roke in šprintal smo do cilja. Če bi tekla kot posameznica, ne bi iz sebe stisnila takega šprinta.

Množica pohodnikov in navijačev v Ljubljani je res nekaj nepozabnega. Nepozabne so tudi trojke, ko eden diha za vse in vsi za enega. Tudi naslednje leto grem.

Hvala Oranžni slon in Karl, da sta me vzela za krmarjenje po žici. :wink:

Čestitke tudi vsem, ki ste se udeležili tega teka in tistim, ki ste dosegli še kaj več. :D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Vsi TF borci, ki ste včeraj jurišali po hostah okoli Ljubljane...... ogromen bravooo......
:laola
 laufar
Lučko napisal/-a:Hoj forumci,
res je, tek trojk je nekaj posebnega. Zase in za svoj rezultat ne bi nikdar in nikoli iztisnil toliko moči kot sem pripravljen iztisniti za svojo trojko. Ne vem no, človek ima neko (neobvezno) obvezo, potrudiš se bolj kot sam zase. Še se bom/o trudil, a ne Bigi :wink:
Drugo leto pa mio.% Hardić varianta :oops: Vi ne veste, kolk bo Laufar ponosn name 8)

U madona, nism mislu da bo tista u hecu napisana pripomba na tako plodna tla padla! :lol:

Zdej pa, upam da zarad unga heca pr modrčkih nauš Tjašo čez kolen dal.............. :?
 Lučko
:D :D :D dej, dej Laufar nč bat :wink:
Sicer pa eno hardić vprašanje :arrow: bi tekel Hard žico 06 z mano :?: 8)
Uporabniški avatar
 Manika
Čestitke vsem!

Tokrat sem v vlogi navijačice doživela tisti čudni občutek nevoščljivosti vsem tistim, ki ste z nasmeškom in dobro voljo pritekli v cilj. Res vas je bilo lepo videt.
 iqfree
še mojih pet centov....

Po rahlem oklevanju sem se letos odločil, da poskusim tole žico.
S Thomasom sva ravno preko TF našla 3/3 za včerajšnji tek in moram rečt, da se bolje ne bi moglo izteči. Gospod Miro je bil pravi kolega in naju je spodbujal, ko je bilo potrebno, midva pa sva se trudila po najboljših močeh. Čas 2:24 je bil na koncu vsem v zadovoljstvo.....

Tek sam je izredno lep pa razgiban :lol: , jaz sem bil prijetno presenečen nad progo, ki je sploh preko Golovca zelo fajn. Odziv ljudi je bil tudi zelo pozitiven skratka ta del je brez pripomb.
VELIKA črna pika pa organizatorjem zaradi premalo vode, jaz pa bi jih okaral še za km oznake. Takim, ki ne tečejo prav pogosto pridejo oznake prav za orientacijo...

Seveda pa nasvidenje v naslednji žici.

Tone
Uporabniški avatar
 vanja
Tudi jaz ne bom nic novega povedala: najdaljsa razdalja doslej tudi zame, bil pa je odlicen tek, predvsem zaradi vzdusja, druzbe, heca,... Simi, se enkrat cestitam zaradi hrabrosti (res, dam vsa pokrivala dol; upam le, da sva te dovolj vzpodbujali), Stasa, fajn je blo tect in cvekat :D ; cestitam pa za to, da si se zahvalila prav vsakemu, ki je navijal za nas, to je bilo res lepo!

Tisti obcutek, ko se tam ob Ljubljanici blizas cilju, pa miljavznt navijacev, pol pa skup priteces v cilj, je pa sploh nepozaben!
In ce si zraven prisluzis se en soping v Hervisu... :D :D :D
Uporabniški avatar
 klaudi
Super so tele trojke. Sem prav pomislila na lansko leto, ko sem bila prvič na trojkah in nisem na štartu nikogar poznala, razen svoje trojke, letos pa poznani obrazi na vsakem koraku. Kok je to fino.
Analiza je bila tudi ena boljših. Hrana in družba- vse je bilo super.
Uporabniški avatar
 Barb
klaudi napisal/-a:Sem prav pomislila na lansko leto, ko sem bila prvič na trojkah in nisem na štartu nikogar poznala,

Ja Klaudi tudi jaz sem imela v mislih tole...........
................letos pa sem tako s ponosom tekla v cilj, saj sva s kolegico ministrico in seveda najinim nepogrešljivim (:cast1: po nočnem dejanju :wink: ) bodygardom nosili nekaj najlepšega :arrow: srce :TF)

Bilo je lepo, nepozabno, predvsem zaradi 2/3 naše trojke, ki sta me lepo zabavala že od priprav na štartu.
Bor še enkrat hvala, da si se uspel "ogreti" in še pravočasno prispeti na štart :wink:
ter seveda hvala tudi kolegici ministrici, ki je celotno pot lepo skrbela, da me je spoznal še vsak tisti, ki me do sedaj ni :wink:

Hvala vama.

Čestitke pa tudi vsem ostalim.

Ana -liza pa itak :P Tako kot sem rekla :arrow: jaz se bom v Via Bono še z veseljem vračala :!:
Uporabniški avatar
 bigfrik
Krasen tek z dvema odlicnima sotekacema,Srecko bi reku,kapo dol,Analiza pa tud super,ceprav :shock: .....,Ales tole pa ne vem no :oops: ,ma ja no,pa tud nadaljevanje Analize :bum: !Bo treba ponovit!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA