Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 vizi
Čestitke vsem udeležencem!

Županov tek mi bo ostal v lepem spominu :) Odtekel sem po svojih močeh in še dokaj svež v cilju dosegel zelo dober rezultat. Navkljub malo pretečenim km v tem letu. Trasa odlična, lahko bi dejal, da sem imel mogoče pred nekaterimi rahlo prednost domačega terena 8)

Še ena prošnja: Na okrepčevalnicah si v prihodnje želim bolj bogato ponudbo vode! :?

Se vidmo naslednje leto!
Uporabniški avatar
 milan
gorazd napisal/-a:Ja res lepo, res so se potrudili in popravili cesto. Kot vedno pa so imeli težave s pobiranjem prijav, tko da se je štart zavlekel in je bil po 10.20 uri in za razliko od prejšnjih let, se letos niti niso trudili, da bi tekmovalce spravili za štartno črto.

Ja štart je bil ob 10.30, kar je katastrofa s strani organizatorja.
Lahko bi se organizirali in postavili več prijavnih mest, opozarjali
tekače in pohodnike k pravočasnejšim prijavam itd.
Na štartu ni bilo nikogar da bi tekmovalce postavil vsaj za štartni balon, če že črte ni bilo! Tako, da je bila zmeda popolna.
Napovedovalec se je trudil vendar brez redarjev pač ne gre.
Pa še gledalci so se postavili po progi(ob štartu) tako, da dobro da ni bilo padcev. Ko je tek stekel je bil pa užitek predvsem kot čista rekreacija ne pa kot resna tekma. Sam tekel nisem ampak sem bil gledalec, bil sem že na mnogih tekih ampak takega kaosa še nisem videl.

Ampak večina tekačev je bila pa vseeno zadovoljnih kar pa tudi nekaj šteje.
Uporabniški avatar
 Junc
Jaz sem vseeno zadovoljen, ker je bil to moj prvi tekmovalni tek.
 Roberto1
Ja takole z moje strani;
vreme lepo,za mene malenkost pretoplo. Prijave na tekmo so bile malo moteče, ker se dekleta niso ravno znašla. Štart je bil primer kaosa. Sem se znašel nekje v sredini, pred mano in za mano mame z nahrbtniki in pohodniki in tekači. Če bi folk saj poslušal Kondija ki je lepo razložil, da naj se pohodniki in tekači na 2000m postavijo za tiste , ki bodo tekli na 8500m.Naenkrat pa samo pok in štart. Pred mano mama z ruzakom,ki sem jo komaj preskoču, ker je zadaj že en lezu čez mene.
Ampak na začetku gneča potem pa se je lepo razporedilo in je bilo prav super.
Cilj pa za mene čudn, saj je en borc tik pred prihodom v cilj skoču pred mene tako da bi kmalu oba padla. Sem mu namenil ene par sočnih :D tako da mi je bilo pol kar malo :oops: ...je bilo pa zelo nešportno.
Drugače sem pa mojo uro ustavil šele po končanem predavanju o nešportnosti in je kazala 44min....tko da mislim, da sem šel okoli 40.
Ampak saj ni važeno..sem se imel super in še bom šel.
Sem se pa drugeče skušal držat enega forumovca...vem ker je imel majco TF samo mi je na zadnji ravnini malenkost ušel.

Drugače pa super.

LP Robi
Se vidmo na Brdu...smer urinega kazalca
:D
 Kozina
Roberto1 napisal/-a:Sem se pa drugeče skušal držat enega forumovca...vem ker je imel majco TF samo mi je na zadnji ravnini malenkost ušel.

Jaz sem imel majico tekaskega foruma, al si mene lovil:)
Uporabniški avatar
 NatašaB
No, županov tek je za mano. Zelo očitno je bilo, da je tek samo stranska dejavnost te prireditve. Verjetno organizatorji niso pomislili, kako se počuti tekač, ki pripravljen in ogret čaka na štartu pol ure. V vsem kaosu komaj slišen pok za štart in potem skoraj drug čez drugega... No, ko so je pot ločila in so šli tisti na 2km po svoje, je bilo pa že malo boljše. Zame precej naporen tek, komaj sem prilezla do cilja. Rezultat slabši kot na čisto navadnem kroženju v pogovornem tempu.

Nataša
Uporabniški avatar
 GaGa
Priseljenka napisal/-a:Zame precej naporen tek, komaj sem prilezla do cilja. Rezultat slabši kot na čisto navadnem kroženju v pogovornem tempu.

Tud jaz sem se v Zalem Logu s težavo privlekla do konca, šla sem pa k polžek :lol: ... lahko, da je to posledica četrtkovega Cooperja :?: , možno je tud, da je kriva polna luna :wink: , al je pa utrujenost :? ?!
 Roberto1
Kozina

Čist možno....rdeče bele barve brez rokavov. Poudarek je samo da sem te lovil....ujel pa na cilju .. :D :D
ampak prou daleč za tabo pa vseeno nisem bil.....
Lp
Robi
Uporabniški avatar
 Vlajko
Evo, tekačica, tko si se bala zadnjega mesta, da si jo ucvrla proti cilju kot blisk ter sebi ter :TF) pritekla bronasto medaljo. Čestitam. :laola
Ko se bova srečala na Sorškem, bi te poprosil za avtogram. :wink:

PS: Čestitke seveda tudi vsem ostalim, ki ste tega dne kakorkoli migali po in okoli Brda. :clap:
Uporabniški avatar
 tekačica
Živjo!
A mogoče kdo tukaj gori mogoče ve, kam se more jit po bronasto medaljo iz županovega teka? (ker jas nisem počakala do konca...nujno sem morala domov)
 Kozina
tekačica napisal/-a:Živjo!
A mogoče kdo tukaj gori mogoče ve, kam se more jit po bronasto medaljo iz županovega teka? (ker jas nisem počakala do konca...nujno sem morala domov)

Bravo tekacica, dobro ti je slo na teku (3. od 263-ih). Pa tako paniko si zaganala, da bos zadnja:)

Glede bronaste medalje: nagrado dobi samo zmagovalec in sicer pokal. Medalje pa ne obstajajo na Brdu. Nisem pa cist preprican; naj me kdo popravi, ce se motim.
Uporabniški avatar
 tekačica
Kozina
hval, nisem vedela, ker sem se teka okoli brda udeležila prvič.
Bom poklicala pase pozanimala.
Uporabniški avatar
 tekačica
Vlajko napisal/-a:Evo, tekačica, tko si se bala zadnjega mesta, da si jo ucvrla proti cilju kot blisk ter sebi ter :TF) pritekla bronasto medaljo. Čestitam. :laola
Ko se bova srečala na Sorškem, bi te poprosil za avtogram.

Ja ja maš kar prav, vseh tam sem se tolk bala, da sem se potrudila, in pred njimi hitro zbežala do cilja. Strah dela čudeže.

Avtogram pa....(ne vem kaj ti sicer predstavljata dve kraci, ki se ju komaj da razbrati, samo če ti pa tolk pomen, pa lahko)
Uporabniški avatar
 gorazd
tekačica napisal/-a:Živjo!

Sigurno samo prvi dobi pokal. Drugo in tretje uvrščeni pa dobita golaž :D :D :D tako kot ostali udeleženci (to šalo je trosil uradni napovedovalec)

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA