Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
ja saj je že vse povedano!! Prava eksplozija pozitivne energije :laola
Organizacija super, vreme lepo, kaj hočemo še več :P Prav prijetno se je bilo družiti in urice so kar letele. Tudi na analizi smo dobro voljo nadaljevali. :toast:
 Lučko
Ja kva naj rečem, kva naj napišem :roll: Resnico bom napisu 8) Število 700 udeleženk je pa res fascinantno :cast: Tolk ene zdrave, naravne lepote na enem mestu, lahko človek v Sloveniji vidi samo še na dveh prireditvah :shock: :arrow: v arboretumu Volčji potok in na raztavi cvetja Mozirski gaj :lol: ) S ponosom in zadovljstvom sem vas čuvu in vas nameravam tudi v bodoče 8) ne glede kdo je ali kdo bo organizator (kar je meni osebno najmanj pomembno, pomemben je namen tega teka :idea: ).
Bravo punce, čestitke :wink:
Nazadnje spremenil Lučko, dne 27 Maj 2005, 05:47, skupaj popravljeno 1 krat.
 laufar
Ejga, škoda k nism mogu pridt! Če b bil ta mau laufarček doma (šola v naravi) bi pršla 100%, tko sm pa omenu da je ženski tek v Lj, pa da bi šu, je pa žena koj glas povzdignla: Koga? Ženski tek? Nkamr nauš hodu, boš kr lepo doma! :twisted: :lol: 8)
 Lučko
:oops: :oops: :oops: U tvojem slučaj, bi blo pr nm duma isto :oops: ... jz bi jih še okol kepe dubu :--( ...fnt maš ti srečo :roll:

FOTKEEEEEEEEEEEEEEE 8)
Uporabniški avatar
 pettr
Zmaga!
Res je bilo odlično.
In moj mali Val je končno odtekel svoj prvi "otoški tek", kot je danes razlagal v vrtcu.
Po koncu otroškega teka so organizatorji naredili dobro potezo - ker je dobil vsak mali tekmovalec nagrado - jogurt. In na to je bil zelo ponosen. :lol:

Potem smo še malo prepevali s čuki in je bilo zelo fino... le Val je bil tih ko rit, dokler se nismo malo oddaljili; je le bilo popolnoma preglasno in preveč ljudi na kupu za njegovi dve leti in pol. Potem pa še trikrat po toboganih, malo zaploskat in pomahat druščini na teku za dobrega irca.....in dan je bil popoln :laola

Še takih dogodkov!!! :clap: :clap: :clap:
 dpop
Ker sem včeraj (samo) gledal kako se ves cvet
slovenske lepote trudi in znoji... sem se še jaz
potrudil in "obdelal" nekaj SLIKIC

1552 Darko

P.S. Faca tale Erwan... ni kej 8)
Uporabniški avatar
 TANJAO
Fotografi, dobri ste vsi po vrsti!!
Slikce jako krasne... tako kot fotomodeli se razume!
PS: Moj Mirč je pokomentiral, ko sem prišla domov s teka, če sem Irca ne letališče pospremila- glede na čas bi verjetno res lahko do tja in nazaj
pretekla!
Tanja :oops:
 Lučko
:shock: :shock: :shock: Zamudo letala mu nisi omenila :oops: :idea:
:lol:
Uporabniški avatar
 bosin
Še moje pohvale in zahvala vsem tekačicam in tekačem TF,ki ste dali svoj prispevek na ženskem teku, še posebno pa fantom, ki so si utrgali tisto urico ali dve in prevzeli redarske dolžnosti.

Pa še nekaj slikc, z zamudo;
[url]http://www.novice-extreme.com/gallery%20ženski%20tek/index.htm[/url]
 laufar
Lučko napisal/-a::oops: :oops: :oops: U tvojem slučaj, bi blo pr nm duma isto :oops: ... jz bi jih še okol kepe dubu :--( ...fnt maš ti srečo :roll:

FOTKEEEEEEEEEEEEEEE 8)

Auuua! Ejga, pa nism dobu vtis, da bi bla tvoja taka, mater tele ženske pa znajo skrivat! :cry:
 zef
Povsem strinjam se z ocenami prireditve. Ne bi hotel motiti lepih vtisov, žal pa je meni dogodek pustil zelo boleč vtis.
V času prireditve mi je bilo namreč ukradeno kolo, ki sem ga pustil tik ob vhodu na prireditveni prostor (desno gledano od spodaj). Kolo sem zaklenil s kvalitetno ključavnico, s kolesom pa je izginila tudi čelada mojega sinka. Je moški treking 28", proizvajalca CULT, model Mercury 2003, št. okvirja FDTK 03895. Je črne barve, napisa Cult in Mercury 2003 pa sta sreče siva in izpisana na veliko na okvirju. Kolo ima dosti dodatne opreme (ogledalo na levi strani, nosilec popotne torbe na krmilu,...), ker sem ga uporabljal za potovanja. Vrednost ocenjujem na 170.000 SIT. Izginilo mi je med 18.30 in 19.15 uro.
Saj se zavedam, da svet ni popolen in so ljudje tudi pokvarjeni, a si ne bi mislil, da to lahko naredi nekdo tudi na taki prireditvi. Pa čeprav profi v svoji 'stroki'.
Če je kdo dogodek videl ali mi lahko pomaga z nasvetom, ga lepo prosim, da se mi javi na 031/242-409aali pa preko e-pošte. Prosim tudi za pomoč pri širjenju informacije, saj upam, da bo s tem upanje, da ga še dobim nazaj, večje.
Hvala.
 Lučko
Hoj forumci,
ura je "že" dve popoldne pa nobenega odziva na današnji prispevek v Poletu...če pa že ne na prispevek, pa vsaj na fotke na katerih je kar nekaj znanih "bejb" s TF pikami!
Mislim (vem), da bi bila reakcija, recimo prejšnje leto, čisto drugačna! Kakšna? Že ob šestih zjutraj bi se o tem kaj pisalo!
Kaj se zgodil s TF-jem? Za razmislek!

Super ste, TF ženske iz Tivolija!
Lučko' ma vas rad.
:wink:
 mojA
Res je Lučko! Kot vsak četrtek sem zdirjala ven po časopis, da vidim kaj je novega v Poletu. BUM! Ženski tek in tek dobrega Irca, Barb in TanjaO na sliki-ostalih nisem razpoznala ali pa jih še ne poznam, časa prebrat žal še nisem imela - bom popoldan doma v miru. Kaj naj rečem? Fascinantno vse skupaj - me je pa kar malo stisnilo, ker nas ni bilo. Kljub dobremu namenu. Kaj več pisati pa ne upam, bom najprej vse lepo prebrala. Kakorkoli - namen je bil dosežen meni je pa še vedno žal, da me tam ni bilo. Škoda.
Zato ste vsi tisti, ki ste bili, lahko resnično zadovoljni in vzneseni. Čestitam in bravo !!!!
Uporabniški avatar
 primus
če bo vse po sreči, bom današnji (jutranji) časopis videl ''že'' ob 18h. :?

pa takrat s tolk večjim užitkom, knede. :D :D :D
Uporabniški avatar
 MirkoPR
Na tem teku smo se poslovili od dobrega Irca Erwana Fouereja. Pred tem smo z njim tekli na mnogih tekih, na primer tudi v Štanjelu. Potem se je udeležil še Rokovega teka 2005.

Tu se je pričela tudi tale zgodba in menim, da je prav, da vas z njo seznanim. Nekaj časa je tekel z nami. Po dresih je videl, da smo člani Tekaškega foruma. Zanimal se je za forum, bil navdušen nad tovrstnim druženjem in nam želel še naprej veliko veselja pri teku.

Spomladi, ko smo zopet nabavljali tekaške drese foruma, sem zanj nabavil dva kompleta (majica brez rokavov in majica z rokavi in pripadjoče hlače) z napisi foruma in njegovim imenom. Z vednostjo Era sem mu jih poslal z naslednjim pismom:

Spoštovani g. Fouere,
Tekači člani Tekaškega foruma smo z velikim veseljem tekli z vami na tekaških prireditvah v Sloveniji. Občudovali smo vaš smisel in pripravljenost za druženje z ljudmi v mnogih naših krajih. V znak priznanja za vašo dejavnost v Sloveniji in v spomin na tekače vam pošiljamo skromno darilo – oblačila Tekaškega foruma. Upamo, da se nam boste v njih še kdaj pridružili.

Lepo vas pozdravljamo!
V imenu Tekaškega foruma:
Ervin Šramel
Miroslav Pregl

Če bo letos prišel zopet na Rokov tek, predlagam, da se forumovci slikamo z njim.

Odgovoril je z naslednjim pismom:

Slika

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA