Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 bigfrik
Tako kot je blo ze napisano,vse enkratno res hvala domacinom za organizacijo na nivoju!!!Mal me pa ze skrbi da vedno koncam zadnji na analizi! :roll: :shock:
P.S.
Vanja tist tvoj kuzek ma pa tud nekam velika usta ane? :wink:
Uporabniški avatar
 primus
Tudi jaz se ne bi ponavljal; res, luštn je blo !
Sem pa kasneje ugotovil, da sem imel srečo s placem za sedet - nasproti nadine potice (njami) in poleg simi. S polnimi usti sem lahko neumorno težil in minilo je kot bi mignil, he, he.

primus

p.s.: hm, jabolčnega štrudla s primorske sem pa samo en kos...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Poprosil bi kakšnega navzočega fotografa, naj kaj na galerijo vrže ter naredi kakšen link za povezavo. :D Vem, da ste kar precej bliskali po nas pred, med in po teku. :wink:
 Nataša
primus napisal/-a:sem imel srečo s placem za sedet - nasproti nadine potice (njami) in poleg simi. S polnimi usti sem lahko neumorno težil in minilo je kot bi mignil, he, he

Simi so kasneje na partizanskih nosilih odnesli domov.

primus napisal/-a:hm, jabolčnega štrudla s primorske sem pa samo en kos...

pa ne moreš ČIST ZMER ti vsega pojest, je blo ful enih pur pipl za nahranit (npr. mene :lol: ).
Uporabniški avatar
 Manika
Super ste, organizatorji! :cast:
Kljub temu, da nisem bila udeležena pri tekaškem delu :( , mislim, da ste imeli vse pod kontrolo :clap:. No, ja, pomagala sem vsaj vodo natočit v kozarčke. Sem pa tekaško nedejavnost nadoknadila potem pri čvekanju :oops: . Pa cukrpekarce so se spet odrezale kot ponavadi :) . Rožica je pa že doma na polički :).

Sem pa letos "špricala" že oba teka tekaškega foruma (spomladanskega in poletnega). Mi tisti moj nesrečni padec pozimi še zdaj nagaja in sem včeraj prišla v Logatec še vsa mehka od spretnih rok arabskega maserja 8).
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
ja zadnje čase me kar pogosto pot zanese v Logatec. :lol: Na tek ali pa na kolesarjenje. Tereni so res več kot ugodni za oboje. Pa sigurno bom kmalu spet prišla, saj moram še po nagrado - sladoled. :wink: No pa bom zopet imela en izgovor :!:
Sicer pa, pridružujem se vsem pohvalam organizatorjem- res ste mislili na vse. :juhuhu:
Še za Soleo: ja kakšan dan ne boš kazala kolenčkov v minici, pol bo pa že dobr. :D
Vsem želim lepe poletne dni, pa saj se kmalu vidimo :!:
Uporabniški avatar
 Tomaž Adam
Martin napisal/-a:Čestitke in zahvala organizatorjem, posebej še Staši.

Največ je gotovo pretekel Tomaž, ki nas je slikal med potjo. Bil je spredaj, zadaj, na strani, zgoraj, spodaj, levo desno, prvi, zadnji .... Bo gotovo prava reportaža dogajanja med tekom.

Brez analize bi bilo pa vse skoraj brez veze.

No ja res sem kar pretekel, ampak reportaža bo pa bolj slaba. Ravnokar sem gledal slike . . . no pa kakšna bo vseeno za ponucat, no vsaj upam.

Bom dal slikce eru na CD , pa jih bo on gor dal, ker jih bo najbrž lažje pregledovat :lol: , nism še nikol to delal :roll:
Uporabniški avatar
 pettr
...lepo, fajn, prijeten spomin!

Organizacija- vsa čast! Mnogo bolje kot pri marsikaterem teku na sončni strani Alp.
Proga razumljivo označena, ogrevalno nostalgična fizkultura za štart in Mariji še 1x res hvala za varstvo Vala. (hehe, si bom moral omisliti še varstvo za analizo da bom lahko kakšno rekel z vami, ne pa samo mulca okrog lovil :D )

Fotr je tolk hudo spesnil svoje občutke in jih prelil na papir, da ni kaj dodat; samo še stisnem solzo in upam da bo jesenski tek TF kmalu!

:juhuhu:

Kje hudimana vam je uspelo še nagrade zrihtat?! Vsa čast!
Uporabniški avatar
 tamy
Moja mami je bla pa takoooooo vesela,da je lahko pazila na VALA :wink:

p.s. za razliko od nje je bil pa zato ati tolk bl zmatran :wink: :roll:

v glavnem, zelo lepo je blo videt vse,ceprav nisem tekla!!
 Lučko
Hoj forumci :lol:
Je Vlajko reku, da moram najprej fotke loudat, pol pa lohk kej druzga povem 8)

Ja saj res, kaj naj povem če nisem teku :roll: sem pa marsikaj vidu 8) Videl sem veliko forumcev :lol: videl njihove zadovoljne obraze :lol: videl sem zadovoljne in ponosne obraze organizatorja 8)
Čestitke TF Notranjska, čestitke Staša, Erika, Kunc, Simon, Veselko...enkratno je bilo :clap::clap::clap:

:oops: PS :oops:
Kva pa nisem vidu :?: nisem pa vidu, kdaj se mi je Špik z mikrofonom približu :shock: pa skoz sm ga mel na uč :evil: fnt moj, tolk kse mi je pa včeri žulca tresla :oops: jz sm mislu, da bom skp padu :oops: ma Jezersk, pa Plitvice niso nč napram Špiku, če ma mikrofon v rok :evil:

Š dons ne vem kva sm povedu :?: A sm sploh kej povedu :?: A sm slučajen forum bicikl.com opisu :?: :oops:

Oblubm Špik, slej ko prej boš ti pršu na moj teren :twisted: se bo teb tud žulca tresla :-- :wink:
Nazadnje spremenil Lučko, dne 22 Jun 2005, 05:12, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 Lena
Z Alešem sva se na hitro odločila, da greva, ko je opravil s študijskim popoldnevom, pa čeprav se nisva prijavila. Tekaški del sva zamudila, a nič hudega po težki nedelji. Pa kdaj drugič. Glavno, da nisva zamudila sladkega dela in pa žrebanja, seveda.

Kot vedno - prijetno v vaši družbi. Veliko znanih obrazov, skoraj toliko ali še več neznanih - ampak pet novih na en večer je kar dovolj.

Vsa čast logaški ekipi za dobro organizacijo srečanja še v mojem imenu. In hvala za rožici.

Pogrešana oseba (že od nedelje): Tjaša. Lučko, kje jo skrivaš? Pa ravno obletnica je bila.

Lp,
Lena
 Ninocka
Smrk, smrk, smrk....zamudila tole prijetno teka teka druženje :?

Kje pa so slikce? :wink:
Uporabniški avatar
 *Darja*
Hojla,
bravo za slikce Lučko :lol: Kje ste pa ostali fotografi :?: Saj smo pozirali pred, med in po teku :?:
Uporabniški avatar
 primus
Ninocka napisal/-a:Smrk, smrk, smrk....zamudila tole prijetno teka teka druženje ..

Ah dej no Nina, sej je blo prov brez veze.
Reeees. Smo se samo zmenil, da bomo mal naložil, pa drugim skomine delal. Saj veš kakšni smo... 8)

Lučko napisal/-a:...fnt moj, tolk kse mi je pa včeri žulca tresla :oops:...

Lučko, kaj je to žulca ?
Pa lepo prosim, ne mi Špika poslat z mikrofonom, da bi sam ugotavljal !

:D :D :D

primus

p.s.: Nta, a Simi že okreva ?
Nazadnje spremenil primus, dne 22 Jun 2005, 07:44, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
tamy napisal/-a:....v glavnem, zelo lepo je blo videt vse ...

????? :roll: :roll:
Kar nekaj navzočih sem prosil, če te lahko predstavi. In vedno dobil odgovor, da te še ni (trening). Pa sem bil skoraj do desetih tam. :wink:

PS: Lučko, slikce so svetovne. :cast1:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA