Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 firbec
Bravo vsem! Iz prve roke si lahko ogledate slike.
Tekmovala sta še Iztok in Tomaž.
Tekma je bila zelo težka zaradi velike vročine. Organizacija super- švicarska.
LP
Uporabniški avatar
 poldy666
PIA iskrene čestitke.
Mateja in Poldy
 SPRINTER400
Z Bikfrikom sva do zdele analizirala tvoj uspeh in sva enotna, da si TA GLAVNA !
Uporabniški avatar
 pegaz
Pia, včeraj sem na plavanju od Obija izvedel. NORO!!!
(In mi se bunimo, če je treba v bazenu kako dolžino več tisti visoki komolec vlečt, ko roka čaka roko.) :roll:

Moj poklon. Res. :cast:

Popolne čestitke tudi Nadi in Mojci.

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 TANJAO
Kaj sploh še ostane velikim, k že tamali tko razturajo ???!!
Čestitke!
Kdor zmore je taglavni!
Tanja O :lol:
Uporabniški avatar
 vanja
Hoj, sem sele zdej prebrala.

PIA, BRAVO!!!!
:laola
Uporabniški avatar
 INOT
Vsem skupaj :clap: :cast1:
 Ninocka
IRONGIRL PIA!!!! :P :P :P
Čestitke tudi vsem ostalim puncam in fantom!
Uporabniški avatar
 potepinko68
Iskrene čestitke, BRAVOOO!!! :laola

.. pa nč mi ni jasn.. kako je to sploh mogoče..
Uporabniški avatar
 pia
HVALA VSEM za SMS-je, ki so kar leteli po švicarskem zračnem prostoru.

Začelo se je sredo dop, ko smo se vozili tja:DRŽI SE IN NEKAJ SI ZAPOMNI: TI TO ZMOREŠ. (by dragons)
in v petek: DRŽIM PESTI! PAMET V NOGE! ZAGOTOVO TI BO USPELO! ENAKO TUDI NADI IN MOJCI! BABE, NE GA PREVEČ SRAT! (by Matjaž)

in še vmes in potem by: Matej, Tini, Gaga&Miha, MatjazV,Nada,Roki, Špela, Nataša, Gorazd... upam,da nisem koga pozabila.

Hvala za pošiljanje pozitivne energije! Bil je IM z nasmehom!

potepinko68 napisal/-a:.. pa nč mi ni jasn.. kako je to sploh mogoče..

Prijaviš se, plačaš 350€ štartnine, verjameš vase in tistim, ki verjamejo vate, si sposodiš manjkajočo opremo, imaš prijetno družbo (Ero, Mojca, Simon) in si zadaš samo, da uresničiš svoje sanje.
Še prej pa tečeš v družbi TF, nekaj malega kolesariš (kkšnih 180km v kosu- z Nado) in pozimi plutaš po bazenu...

Saj naredit IM ni težko, težko je pa doseč nek zgleden rezultat... Za to pa že rabiš dolgoročni mesečni/tedenski/dnevni plan.

O doživetju na dirki pa takrat, ko bom imela dar pisanja... kmalu...

!
Uporabniški avatar
 Kunec
Bravo, bravo pia in ostale, neverjetne ste :cast: !
pia napisal/-a:

Saj naredit IM ni težko, težko je pa doseč nek zgleden rezultat... Za to pa že rabiš dolgoročni mesečni/tedenski/dnevni plan.

Men se pa zdi, da je kar težko in je potrebno veliko truda da sploh vidiš cilj in preživiš, zato še enkrat bravo, bravo...
Uporabniški avatar
 runner
Piiiia boginjo! Svaka cast .... joj a ti lahko kupim pivo? (vsaj 6pack)
Uh svaka ti cast! Bravo!
 IWca
Še enkrat čestitam PIA RES SI TIGRICA!!! S tem biciklom po taki vročini... uf, še izkušenim ni bilo lahko! Peljala si ko raketa z nasmeškom na obrazu, laufala tudi. A si se v vodi tud smejala?! Za regeneracijo 11ur šofiranja do doma. Ej, maš več jajc kot večina dedov. Brez zamere pubeci - Pia je res neuničljiva.
Uživaj v slavi!
 Iztok-SAM
Prisrčne čestitke Pii za uspešno zaključen ironman oz. ironwoman, kakor so se naše uspešne tekmovalke poimenovale. Tudi rezultata Mojce in Nade sta izredna. Od kje jim le čas za trening?
Iztok
Uporabniški avatar
 Lena
PIA, ČESTITAM! Čestitke tudi ostalim!

Navadnim rekreativcem je to nedoumljivo. Že en -atlon je nedosegljiv, kaj šele tri...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA