Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 MatjazV
Odlična tekaška prireditev. Organizator je lepo poskrbel za nas. Piva je bilo dovolj, kakšna dodatna okrepčevalnica z vodo pa bi bila v tej vročini tudi dobrodošla.

Forumovci smo spet iztopali kot najštevilnejša in najbolj markantna ekipa (dresi). Na štartu se nas je zbralo okoli 30, kar potrjuje spodnja gasilska fotka.

Slika

Naslednje leto zanesljivo spet pridemo.

MatjazV
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Kmalu bodo lahko poimenovali take teke, kar tek Tekaškega foruma po očitni udeležbi forumašev :lol: :wink: !
Glavno je da ste bili zadovoljni in veseli svojih rezultatov.Naslenje leto pa kaj se ve mogoče se pa vidimo, nikoli se ne ve, kajne! :wink:
Lepo je biti član Tekaškega foruma! :P
ČAO!
Čestitke organizatorju za odlično pripravljen tek, kjer je vse teklo kot podmazano in za nameček še ves čas v dolino po široki dvopasovni cesti, kjer lahko ob policijskem spremstvu brez strahu prehitevaš čez polno črto! 8)

Letos sem tekel že na več kot dvajsetih rekreativnih tekih, toda takšne množice in tako čudovitega navijaškega ambienta v ciljni ravnini še nisem izkusil! :D Res prijetni občutki in nagrada za vsak pretečeni kilometer.
Uporabniški avatar
 kustus
LP

No končno mi je uspelo dodati fotke iz teka na TF so v galeriji FOTOGRAFIJE. Tamaladva komaj čakata kakšen komentar na slike.

:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA