Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Moki
Kdo so bili štirje srčni možje? :?

Staša bilo jih je pet: tvoj, Alan,Pegaz, Vlajko pa še myself, če nismo bili dovolj srčni smo bli tok bl srečni, v taki družbi :wink:

Tek mi je bil zlo všeč, sam še do dons nism razvozlov kako je Klavdi ratal met čiste superge :?: zihr kkšn nov Calgon
Mene je pa nadzorni za čistočo še enkrat v Bohinjsko J. beri svežino poslal :)

sum= bil je lep prijeten dan
Uporabniški avatar
 alan
Moki napisal/-a:...Mene je pa nadzorni za čistočo še enkrat v Bohinjsko J. beri svežino poslal :) ...

A se cudis??? Na nogi si imel toliko blata, da ko si mi opisoval boleco pokostnico nisem vedel ali mi nogo ali roko kazes! :shock:

....

Parkiranje... ob pol devetih neposredno zraven startnega mesta. Zraven bi lahko parkiral se 150 tonski sleper s 16 prikolicami :D (Upam, da se mi to ne bo kdaj mascevalo :roll: :wink:) .... kar seveda ne pomeni, da smo bili pravocasno na startu :roll: Kot ponavadi se je ritual prve jutranje kavice oz. cajcka zavlekel do 10 min. pred startom. Ob pravocasnem startu bi bilo malo napeto... :? :D

Proga fantasticna! V prvem delu preko korenin, kamnov in blata sem v racji koloni za pocasnejsimi tekaci prihranil nekaj moci, ki sem jih potem izkoristil v drugem sirsem delu proge in ciljnem finisu :wink:

Super odnos ob progi stojecih pohodnikov! Namesto da bi nas kleli, ker smo za eno uro ustavili prehod okoli jezera v smeri urinega kazalca, so nas glasno vzpodbujali s ploskanjem in vzklikanjem! Pohvalno! :D

O temperaturi vode ne bi prevec razglabljal... ko se s Pershingom veselo namakava v vodi, uzivava ob plavanju in razmisljava o tem, kaj ostali zamujajo.... ostali stojijo na bregu, v varni 20meterski razdalji od vode, razglabljajo o temperaturi vode in o neomejeni neumnosti ter norosti tistih, ki so v vodi... Brez komentarja... :D

O lokaciji analize smo se enoglasno :twisted: in nadvse hitro :twisted: zmenili... ter nato standardno poanalizirali v skupnem trajanju 4-5 kratnega trajanja teka... :wink:

Aja... nekaj sem se slikal, pa se slike nocejo same snet s fotoaparata... :cry: No, ko bo kaj cajta, bodo tudi slikce.... Mogoce kmalu... :roll:

Hja... pa je minilo...

:D
Uporabniški avatar
 Vlajko
Staša napisal/-a:... Kdo so že bili štirje srčni možje? :? ....

Morda je pa resno vprašanje....... :roll:

Torej, to so bili štirje prvopristopniki (v glavnem Bohinjci) na Triglav koncem 18. stoletja. 8)

Na začetku Ribčevega laza je njihov spomenik. :wink:
 TIC
VIDIM, DA VSI SAMO HVALITE ORGANIZATORJE. MISLIM, DA SE BODO MORALI ŠE DOSTI NAUČITI OD DRUGIH PRIREDITELJEV(TEK NA GRINTOVEC,TEK NA ŠPIČASTI HRIB,TEK NA MOHOR,TEK NA OSOLNIK...), KAJTI ZA PRIJAVNINO 3500 SIT :!: :!: :!: ZELO PRETIRAVAJO ZA TISTO MAJICO IN PAŠTO, KI JO DOBIŠ.KAJTI ČE BI VEDEL, DA BO TAKO VISOKA PRIJAVNINA ME SIGURNO NE BI BILO.
VIDIM, DA KADAR SO ZRAVEN PRI ORGANIZACIJI NOVICE EXTREME SE JIM GRE SAMO ZA ZASLUŽEK. ČEPRAV NE VEM OD KJE JIM JE USPELO PRIVABITI TOLIKO TEKAČEV, VERJETNO SO PRIŠLI ZARADI TRASE TEKA.
PRIJAVNINO SO TUDI POBIRALI SAMO TRIJE , NE VEM KJE SO TO VIDELI NA KAKŠNI VAŠKI TEKMI, NE PA TUKAJ , KO PRIDE TOLIKO TEKAČEV- 450, DA POTEM ŠTART PRESTAVIJO ZA 15 MINUT.

LEP POZDRAV
Uporabniški avatar
 bosin
Tic, ne poznam te, a če sklepam po temle tvojem tekstu, imam občutek, da nisem ravno veliko zamudil..
Prvič, ne bi ti škodilo malo več prijaznosti. Predvsem pa nehaj vpiti. Uporaba verzalk v mailu namreč pomeni prav to.
Drugič, par postov više sem se poskusil prav lepo opravičiti vsem, ki so (ste) imeli kake težave zaradi naših( organizacijskih) napak.Lepo sem povedal, da nas je presenetilo število tekačev (približno 200 več kot lani)!. Zato je bila tudi vrsta pri prijavah, zato smo tudi prestavili štart za 15 minut. Sklepanje, da je treba pač vse pokasirati, je napačno. Večina, ki je čakala v vrsti, je bila prijavljena že v predprijavi (se pravi, da je bila njihova štartnina že pokasirana !!) Štart je bil torej, premaknjen zato, da so se lahko vsi prijavili in pripravili na štart..Je tako težko počakati 15 minut?
In tretjič, štartnina je bila 2500 sit. V predprijavi, do 3 dni pred tekom.
Saj se ni pretežko odločiti 3 dni vnaprej, na kateri tek bi šel, ali pač?
In štartnina (kot že sama beseda pove) ni cena za pašto in majico. Pašto dobiš predvsem v gostilni, majico pa v trgovini. Cena in kvaliteta po izbiri..
Komur je višina štartnine odločilna pri odločitvi, naj si pač izbere kak drug tek. Tako, kot je to urejeno pri večini dobrin....
A mislim,da nekatere pač moti sodelovanje društva Novice Extreme in izrabijo vsako priložnost, da nas malo oblatijo....ne glede na kvaliteto našega dela.
Nazadnje spremenil bosin, dne 16 Avg 2005, 15:02, skupaj popravljeno 1 krat.
 tekica
uf, fantje, ne se kregat. Tekli smo zase, ne za startnino, po lepi trasi, s KOPICO somisljenikov, beri sotekacev, nekateri smo bili prvic, drugi Ž-tic in samo to je vazno, nekateri z mnogo izkusenj, drugi z nic, pa kaj, naokrog in skozi cilj smo prisli vsi, se kaksno rekli in pustili jezo odplavati po jezeru in v oblacke bohinjskih gora, a ne ???
 tripz
Dober dan, najprej me zanima ce so bile nagrade/pokali po kategorijah in če slučajno kdo pozna kasen kontakt kje najti organizatorja.

LP
Uporabniški avatar
 bosin
Da, pokali so bili po kategorijah.
Za kontakt pokličeš : Edi Arh, Apartmaji Mavrica, Stara fužina. tel 04/5746555
Nazadnje spremenil bosin, dne 16 Avg 2005, 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
tekica napisal/-a:uf, fantje, ne se kregat. Tekli smo zase, ne za startnino, po lepi trasi, s KOPICO somisljenikov, beri sotekacev, nekateri smo bili prvic, drugi Ž-tic in samo to je vazno, nekateri z mnogo izkusenj, drugi z nic, pa kaj, naokrog in skozi cilj smo prisli vsi, se kaksno rekli in pustili jezo odplavati po jezeru in v oblacke bohinjskih gora, a ne ???

Kako že gre: tekica, se podpišem pod tvoj post!!! :cast:

Sicer ste predhodniki že vse napisali, zato je brez zveze, da še sam kaj dodam. Na žalost sem iz objektivnih razlogov :wink: zamudil plavalne dogodivščine in analizo po teku, vendar sem se imel skrajno fino.

LP Vilko B.
 tripz
najlepsa hvala:)
LP
 TIC
Ja, delno ima organizator prav. Nisem želel biti nesramen, vendar menim, da so takšna tekmovanja predvsem zato, da pride čimveč ljudi, da se ukvarjajo z rekreacijo...
V današnjih časih pa je verjetno marsikomu težko dati vsak teden po 3500 sit, še posebno, če jih pride na tek več iz družine. Se vam ne zdi?
Uporabniški avatar
 THOMAS
Mene pa zanima, ali je mogoče kdo zmeril, kolk je dejansko dolga proga okoli jezera.
12 km sigurno ni, mislim, da je med 11 in 11,5 km?
Uporabniški avatar
 bosin
Mislim, da ni nihče popolnoma točno izmeril, vsaj jaz ne vem, da bi. Je pa res nekaj manj kot 12. A to se meni osebno na tej progi sploh ne zdi pomembno. Časi, ki jih lahko tu dosežeš, itak ne morejo biti primerljivi z drugimi progami enake dolžine (na severni strani je treba prehode čez hudournike prehoditi...). Za evidenco pa tistih par sto metrov tudi ni bistveno.
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Tek okoli Bohinjskega jezera je bila moja prva takšna tekma. Štart je bil zelo eksploziven, kar sem kasneje občutil na svoji koži, ko mi je zmanjkovalo moči pri teku čez korenine in skale. :evil: Na žalost nisem poznal proge in nisem racionalno porazdelil svojih moči. :? Sicer se pa učimo na lastnih napakah. Drugo leto bo bolje. :juhuhu:

O prireditvi pa tole: glede na to, da je bila to organizirana prireditev, bi lahko poskrbeli, da bi bila steza v času teka prosta, ne pa da smo se morali izogibati sprehajalcev. Nekateri med njimi so se nam umaknili in nas sodbujali. :cast: Glede malice bi se lahko Bohinjci malo bolj potrudili in pripravili bolj okusno juho. Še dobro, da obstajajo dobre pizerije. :wink:

Zadovoljen sem z rezultatom in da sem prebil led.
Uporabniški avatar
 bosin
:lol: Kako si si pa ti zamislil, da bi se resili sprehajalcev okoli jezera ? Fizicna zapora najbrz ni mogoca, z redarji sem preprican , da tudi ne bi slo... :? Sploh je pa vprasljivo, kdo komu lahko to prepove. Postavi se v vlogo sprehajalca. Mene je vedno blazno motilo na ljubljanskih tekih, da je bilo toliko ljudi tam okrog magistrata....

Za okus pašte pa niso krivi Bohinjci. Odgovoren za kuho je bil kuhar iz Ljubljane.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA