Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 runner
3 29 1944 LICOF MIRO 54:28.45 11:23.56

At'k bravo! 3. mesto v svoji kategoriji... BRAVO majstore!

:-)
Uporabniški avatar
 Kunec
Glede proge smo bili nekateri mnenja, da je bila letos malo podaljšana, pa tudi Robert je nameril 10,6km. Morda še kdo meril, da vidimo če to drži.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tokratna Kranjskogorska desetka je bila dobro organizirana. Sem pa pogrešal kakšen kozarček pijače v cilju.

Čestitke vsem forumovkam in forumovcem za dobre rezultate in udeležbo, še posebej tistim, ki ste se prebili med prve tri.

Jaz sem, kot je letos že prakasa, zaostal za lanskim rezultatom za več kot 1 minuto. Prvi del sem tekel preveč rezervirano, tako da so mi moji konkurenti pobegnili. V drugi polovici sem se priključili Kuncu in z združenimi močmi sva v malenkost hitrejšem tempu pritekla do cilja.

Analiza je bila krajša kot ponavadi, saj se je zvečer pošteno shladilo, pa še deževati je začelo.

Se vidimo na nedeljski 21-ki v Celovcu.

L.P.

MatjazV
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Tudi z moje strani čestitke vsem forumovcem za dosežene rezultate, še posebaj bi pohvalil MABE-ta, ki je edini v konkurenci uspel vsaj približno dokazati Špancu, da tudi Slovenci znamo teči in Fotr-u, ki je še enkrat dokazal, da leta za dober tek sploh niso ovira. :cast:

S svojim tekom sem kar zadovoljen, čeprav sem na začel preveč rezervirano, ker sem mislil, da je prvih 5km bolj strmih, po obratu na polovici proge pa sem samo omogočil mojim nogam, da so na podlagi moje teže dobile ustezen pospešek in se uspešno privalil do cilja! :wink:

Vzdušje enkratno, organizacija zelo zgledna, fino bi bilo samo, če bi nam bidone, ki smo jih za nagrado dobili že na začetku, razdelili po prihodu v cilj (seveda napolnjene z vodo), kajti tudi jaz sem pogrešal vsaj malo hidracije v cilju...

Kunec napisal/-a:Glede proge smo bili nekateri mnenja, da je bila letos malo podaljšana, pa tudi Robert je nameril 10,6km. Morda še kdo meril, da vidimo če to drži.

Malo sem primerjal rezultate tekmovalcev, ki so nastopali lani in letos, pa so zelo primerljivi, zato dvomim, da je bila proga daljša kot lani.... :idea:

Se vidimo na naslednjih tekih, najprej že v nedeljo v Celovcu... :)

LP Vilko B.
Uporabniški avatar
 bosin
V prejšnjih leti je bila proga večkrat premerjena. Od Štarta pred hotelom Prisank do ceste, ki vodi k skakalnicam v Planici je točno 5km. Če, torej, letos ni potekala kje drugje, je še vedno dolga točno 10km.
Uporabniški avatar
 ero
Darko, je Robert meril z Garminom? lahko pošlje datoteko?

če bi bila proga res dolga 10,6 km, bi to pomenilo 300 m več v eno smer. po tej logiki bi obračali nekje na pol makadamske ceste do Macesnovca, smučišča tik pred mejo. ne, je 10 km, verjemi!

ko že pišem, še pripombe in pohvale:

predvsem pohvala organizatorjem, da so se lotili izvedbe, čeprav so to malo pozno in po tihem objavili! pohvalno je tudi, da pri izvedbi sodelujejo lokalne firme (SportPoint, ...)

pohvalil bi tudi fante in dekleta na okrepčevalnici, ki so hitro in spretno delili vodo in enervit

zdaj pa pripombe:

1. ni bilo kilometrskih oznak
2. v cilju ni bilo vode
3. za 2000 SIT startnine bi lahko organizatorji pripravili kaj več. če berem Duletov seznam s teka na Veliko Kozje in vidim, kaj so tam pripravili za isto vsoto...
4. OK, v vrečki smo ob prijavili prejeli Hervisovo plastenko in rdečo zapestnico Get Movin' a kako krajše žrebanje nagrad ne bi škodilo

tek sam je bil zame zanimiv. gor grede sem spremljal Pio, ki ji včeraj ni šlo najboljše. očitno je bil nedeljski dolgi tek kriv za težke noge. tako sem na obratu pospešil in nazaj (in navzdol) pretegnil noge, kot je rekel že Vilko. drugi del je bil tako za štiri minute hitrejši od prvega s tempom 3:59 na drugih 5 km. za počasnega dolgoprogaša ni slabo :)
 žuža
Še moje doživljanje včerajšnjega teka... Poletno tekaško mirovanje je pustilo posledice, zato sem včeraj vseh 10 km lovila sapo, ampak je kar šlo. Turisti nam niso delali preglavic, saj so se s proge umaknili, tisti bolj pogumni, so tudi navijali. Čestitke vsem, še posebno pa tahitrim, MABEju, Pii in Fotru. :laola V deževno noč smo se kar hitro odpeljali, saj na Gorenjskem že kar pošteno zima zebe.
V cilju je pa res manjkala tekočina. Na srečo je tam pred SportPointom »vodnjak«, vsaj za en požirek. Ja še to, med tekom ne znam pit. Na okrepčevalnici se najprej nisem ustavila in zato takoj vdihnila Gatorade. :oops:
Uporabniški avatar
 kustus
LP

Čestitke vsem forumovkam in forumovcem za dobre rezultate in udeležbo, še posebej tistim, ki ste se uvrstili med prve tri.

Žal mi je da se nisem udeležil vendar sem TF zastopal na Hrvaškem v Bartonigli.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 Speedy
žuža napisal/-a: Ja še to, med tekom ne znam pit. Na okrepčevalnici se najprej nisem ustavila in zato takoj vdihnila Gatorade. :oops:

Ej, stisni kozarec pri vrhu, tako da narediš "lulček", pol pa vlij v usta... Med tekom zaliješ še kaj... a nos ostane na varnem :wink: . Previdnost pri plastičnih kozarcih, ker lahko preveč poči, če ga močno stisneš.
Uporabniški avatar
 tini
Se pridruzujem cestitkam :) !

lptini
Uporabniški avatar
 GaGa
runner napisal/-a:
3 29 1944 LICOF MIRO 54:28.45 11:23.56

At'k bravo! 3. mesto v svoji kategoriji... BRAVO majstore!

:-)

:clap: :clap: :clap: Eden je pa ornk treniral ta poletje!!! Bravo Fotr, tko se dela :wink: !

Čestitke tud vsem ostalim!!!
Uporabniški avatar
 Špik
Kaj naj rečem - nikoli več ne bom toliko fotkal...

Upam, da bo moj gleženj čim prej OK, da bom lohk rajš kaj odlaufal!

No slikice so naložene
Galerija - Kranjskogorska 10ka '05
Uporabniški avatar
 Kunec
ero napisal/-a:Darko, je Robert meril z Garminom? lahko pošlje datoteko?

če bi bila proga res dolga 10,6 km, bi to pomenilo 300 m več v eno smer. po tej logiki bi obračali nekje na pol makadamske ceste do Macesnovca, smučišča tik pred mejo. ne, je 10 km, verjemi!

Meril je z miško od polarja, pa smo prejšni dan doma malo merili, pa je kar točno meril. Sicer pa meter gor ali dol, škoda besed. Važno, da smo se imeli dobro.
Uporabniški avatar
 Manika
bosin napisal/-a:V prejšnjih leti je bila proga večkrat premerjena. Od Štarta pred hotelom Prisank do ceste, ki vodi k skakalnicam v Planici je točno 5km. Če, torej, letos ni potekala kje drugje, je še vedno dolga točno 10km.

Točno toliko sem tudi jaz namerila z Garminom.
Uporabniški avatar
 Speedy
Časi najboljših so bili vseeno tako slabi, da so se vsi spredaj ali popolnoma "sprehajali" ali pa je bila proga cca. 2 min. daljša, kar je ravno tistih 600m. Tako da dvom vseeno nekako ostaja...

MABE bi moral takole na pamet vedeti, ali je tekel cca. 3:30 po km (= končnih 35 min na 10km) ali 3:20 (= končnih 33:20 na 10km). Tolk pa že ima v nogah (občutek namreč).

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA