Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tekačica
Junce napisal/-a:Tudi tebe tekačica.

Kunec napisal/-a:Škoda da te nisem spoznal tekačica, a nisi mela dres TF, si pa mal gledala, sam nisem bil ziher da si ti.

Nimam dresa TF, ker sem naročanje dresov zamudila :roll: , potem pa obiskala trgovino in kupila dvoje tekaške hlačke...in s tem spraznila denarnico. Ko je bilo v naslednjo možnost naročiti drese je bila v denarnici tema. :roll:

Od kje me pa poznata??? Jaz sem gledala okoli pa mi (razen enega tekača in mojih staršev) ni bil nihče poznan. Se mi lahko predstavita vsaj za naslednič...
No priznam, da sem enega z belo rutko TF videla, ampak je zginjal pred mano (sem se počutila kot da se jaz nebi nikamor premikala :D ).
Uporabniški avatar
 kustus
lp

no mislim da imaš še čas da sedaj naročiš dres TF-ja EROtu.
Uporabniški avatar
 tekačica
kustus napisal/-a:lp
no mislim da imaš še čas da sedaj naročiš dres TF-ja EROtu.

Bom vseeno še malo počakala in obnovila denarnično zalogo, veš to gre pri toliko starih kot sem jaz zeloooo počasi...ker je treba kupiti avtobusno karto, malico v šoli, plačati telefon :!: :!: :!: pa še kakšna malenkost pride umes in za žepnono se pokadi. Bo treba verjetno na božička čakat :shock: .
Uporabniški avatar
 ales
..do takrat ti lahko posodim eno mojih TF rutk..pocukaj me za rokav na naslednji tekmi.
Sem oni, ki ga je mal več skupaj.
Uporabniški avatar
 tekačica
ales napisal/-a:..do takrat ti lahko posodim eno mojih TF rutk..pocukaj me za rokav na naslednji tekmi.
Sem oni, ki ga je mal več skupaj.

Hvala :D
Se bom potrudila čim prej dobiti dres TF...da ti ne bom preveč rutke obrabila :wink:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

No pa če sedaj naročiš en dres pri ERO-tu ti jest založim do božička 3.000sit. Pa bo dres že na ljubljanskem maratonu viden.
:P :P :P :P :P
Uporabniški avatar
 Junc
evo, dres mam naročen. tekačica, mislim da sem te videl že na kakšnem teku (medecinski tek). Saj imaš očala?
No majico sem naročil, tko da jo bom kmalu imel na sebi in ne bo dilem. 8)

A kdo ve kje se da vidit rezultate od teka?
Uporabniški avatar
 Vlajko
tekačica napisal/-a:..da ti ne bom preveč rutke obrabila :wink:

Komšinice, jaz ti eno celo podarim (pršparašjurjazaMobikartico Press), če sprejmeš, seveda. :wink:
Uporabniški avatar
 xxxxxy
Kje so rezultati?
Uporabniški avatar
 Kunec
tekačica napisal/-a:

Od kje me pa poznata??? Jaz sem gledala okoli pa mi (razen enega tekača in mojih staršev) ni bil nihče poznan. Se mi lahko predstavita vsaj za naslednič...

Poznam te ne, sem pa sumil da si ti, ko si gledala okoli, če se nisem zmotil :) . Drugič pocukaj za rokav če vidiš na hrbtu KUNEC :D .
Uporabniški avatar
 tekačica
Nadj@ napisal/-a:No pa če sedaj naročiš en dres pri ERO-tu ti jest založim do božička 3.000sit. Pa bo dres že na ljubljanskem maratonu viden.
:P :P :P :P :P

Kako ste tukaj prijazni... :D
Jaz drugače letos ne grem na ljubljanski maraton. Verjetno bo tek ob savi zadnji letošnji...me je zdravje zdelalo pa sem se odločila, da bom po teku ob savi zaključila z letošnimi tekmovanji. Do drugega leta mi bo pa uspelo dobiti dres. :wink: Nadj@ vseeno hvala za ponudbo :D

Junce napisal/-a:tekačica, mislim da sem te videl že na kakšnem teku (medecinski tek). Saj imaš očala?
No majico sem naročil, tko da jo bom kmalu imel na sebi in ne bo dilem.

A kdo ve kje se da vidit rezultate od teka?

Ja bila sem na medicinskem teku... pa tudi očala imam 8) Evo mojo slikico:
http://www.racunalnistvo-potocnik.si/du ... GP3759.JPG

A sem bila ta prava???

Vlajko napisal/-a:Komšinice, jaz ti eno celo podarim (pršparašjurjazaMobikartico Press), če sprejmeš, seveda.

:shock: :rol: :rol: :rol:

Kunec napisal/-a:Poznam te ne, sem pa sumil da si ti, ko si gledala okoli, če se nisem zmotil . Drugič pocukaj za rokav če vidiš na hrbtu KUNEC .

Bom drugič pozorna...čeprav tokrat je bilo bolj težko videti napise, ker so majčke s štartnimi številkami vse zakrile. :lol:
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

no prav če si se tko odločila , pol se pa vidmo na tvojem zadnjem letošnjem teku.

adio
Uporabniški avatar
 MARIOLINO
Si bla na bledu z očali ? Ker se ene spomnem.
Uporabniški avatar
 tekačica
MARIOLINO napisal/-a:Si bla na bledu z očali ? Ker se ene spomnem.

Očala so obvezni del moje opreme, ker brez njih preslabo vidim, da bi lahko tekla po takem terenu...ker ne vidim korenin, kamnov...in lahko grdo padem. Leč pa ne nosim.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA