Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 Matej
Res, edinstvene razmere in prav tako vzdušje je bilo včeraj. Veliko smeha in dobre volje, ampak ko smo se borili s štoparico je šlo pa zares.
Postavil sem PB in če bi lahko tekel še malo bolj po notranjem krogu, bi bilo blizu 40. :D :D

Bravo Aleš in familija.

P.S.: Analizo sem moral pa spustiti in se še sedaj sekiram. :evil:
Uporabniški avatar
 miro
Še v mojem imenu Bravo Aleš in Familija, bravo tudi vsi malo "premaknjeni" tekači, bilo je enkratno , resnično sem užival , žal sem moral le skrajšati anlizo.
Se vidimo tudi drugo leto!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 2MUCH4ME
Nepozaben dan. Enkratno doživetje. Če bi sijalo sonce, bi bilo pol toliko zanimivo, kot je bilo včeraj.

Naj začnem s zgodbo, ko sem kolega T1 včeraj zjutraj vprašal, če se bo udeležil teka, pa mi je v šali rekel, da se tekov, na katerih sem prijavljen jaz, on ne udeležuje več, ker kot za stavo tisti dan vedno dežuje. :evil:

Seveda se vreme tudi tokrat ni izneverilo tradiciji, lilo je kot iz škafa, zato smo tisti, ki smo na kraj dogodka prišli med prvimi, hiteli sestavlajti gadafija in glede na našo ročno spretnost je bilo kmalu videti, da je to kar zahtevna naloga. :wink: No, nekako so se nas tiste čudne palice z oznakami 1,2 in 3 usmilile, zapisnikarji, časomerilci, Fotrova škatla banan, lepo število 6-packov in ostale dobrote so končno imele streho nad glavo.... :clap:

Po obveznem tehtanju (vaga je seveda pokazala preveč kot vedno :evil: ), smo se 2much-i skupaj s Fotrom postavili na startno črto in se kot prvi odpravili na mokro tekaško ekspedicijo. Sam sem se odločil, da bom tekel v pogovornem tempu, saj je bili to moji prvi km po neprijetni poškodbi, ki sem jo staknil v Varaždinu in jo še vedno čutim :cry: .Anže in Aljaž sta se odločila, da mi bosta sledila, Jana pa je delala družbo Fotru :roll: . Lepo lahkotno smo premagovali prve km, zaradi obilice vode pa sem se počutil kot gosak, ki pelje svoji mali rački na izlet :? . Tam nekje na 6km so nas prehiteli prvi šprinterji, ki so startali daleč za nami, Aljaž se je takrat odločil, da bo malo zmanjšal ritem, Anže pa je še vedno trmasto vztrajal (le po kom ima to??? :oops: ) v zanj že visokem ritmu in prišprintal v cilj v času svojega osebnega rekorda, kar je za take razmere kar mali podvig. :cast1:

Na cilju sva počakala Aljaža (tudi on je odtekel osebni rekord :cast1: ) in mami, potem pa se nismo dolgo zadrževali, takoj smo se odpravili domov, se posušili in preoblekli, potem pa urno v Brunarico, kjer se je že sušilo nekaj TF duš, ostali pa so počasi prikapljali v res ne kaj preveč toplo sobo. :x

Organizatorji Barb (prav direktorsko je izgledala za tistim laptopom :wink: ), Nataša, MihaPR in Aleš so hiteli pripravljati stvari za zaključno podelitev, Bor je urejal formalnosti s skupinsko prijavo za LM, ostali pa smo se zapodili med dobrote, ki jih je pripravil ženski del udeleženk teka (pohvala vsem, res je bilo okusno :cast: :cast: ). Analizi se je pridružil še tini ( btw: SPYDER je res carski :roll: ), vsi smo nestrpno čakali razglasitev rezultatov, ko je kot strela z jasnega padla odločitev, da je organizacijski odbor izbral naju z Jano kot podeljevalca nagrad :oops: . Takšne časti si v tako kratki TF karieri res nisva zaslužila. Upam, da sva nalogo opravila dobro (to boste ocenili vi :idea: ), vsi tekači (kaj tekači, to so junaki, heroji,... :clap: :clap: ) so dobili zaslužena priznanja (Vlajko, tudi jaz sem dobil prvo tekaško diplomo v življenju, ki pa je še toliko več vredna, saj mi jo je podelila žena :oops: ), sledila je skupinska zahvala organizatorjem, še posebaj pa Alešu, ki se je res žrtvoval, da smo mi lahko uživali... :cast: :cast: :cast1:
Seveda je že vse dogovorjeno za izvedbo 3.Fotrovega teka čez leto dni.... :!:

Sledilo je nadaljevanje analize, 2much-i pa smo jo zaradi (za otroke) pozne ure kar počasi ucvrli domov, tako, da ne vem, do kdaj ste analizirali, sem pa prepričan, da vam ni bilo nič hudega.... :wink:

Prav lep tekaški pozdrav
Vilko B.
Uporabniški avatar
 Lena
Čestitke vsem, ki ste se včeraj prostovoljno tuširali okoli Brda! Res ste Tekači, od najmlajših Božičev do najpoznejših Pr-jev. Upam, da ste še vsi zdravi.

No, ja, malo se pa tudi mora razlikovati Fotrov tek od medicinskega.

Če sem čisto odkrita, mi je že malo manj žal, da včeraj nisem imela časa za tek. Veseli pa me, da sem se lahko udeležila vsaj dela analize in sem bila zopet v vaši družbi.

Lp,
Lena
Uporabniški avatar
 Bor
ALEŠ :clap:

ps: n kol nisem dobr govorc.....
Uporabniški avatar
 ales
Tule so še rezultati po kategorijah...

Slika

Kaj je manjkalo..fotoaparat, sem se spomnil tm nekje na Kokrici, a ko sem zagledal nestrpne tekače na štartu nisem imel jajc za še 15 minutno zamudo..saj smo z učki poslikal!

Tule pa so rezultati v uteženi absolutni vrednosti, prvi trije pa:

Janez Vovk 69,6 17:42:00 18:16:55 4,1853 0:34:55 B
Milan Jeler 83,4 17:07:00 17:46:10 4,2888 0:39:10 D
Aleš Jurančič 86,6 17:35:00 18:15:49 4,3861 0:40:49 D
(ime, teža,štart,prihod, indeks(dosežen čas/sqrt(teže)), čas teka, kategorija)

Prihodnje leto bomo naredili lestvico, kjer bodo v indeksu čiste kile, če še ne bo dovolj, obstajajo še kvadrati, pa kubi,...
Uporabniški avatar
 Vlajko
Moj nickname je, kot kaže, že ponarodel .... :shock: In postal uradno ime. :roll:

Rojstni list pravi drugače. :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Uh imate to neko komplicirano lestvico nerazumljivo neukemu človeku.
Ja neke povezave pa vidim... :idea: Večina se jih je po teku zredila.Se pravi,da se je dobro jelo in pilo :D
To so prave prireditve!Naj se je in pije!Ljudstvu kruha in iger! :wink:
Uporabniški avatar
 Junc
Večina se nas je zredila, ker smo bili kakor spužve. Prepojeni od dežja in zato težji kot na štartu. Jedača pa je bla tudi :cast:
Uporabniški avatar
 runner
Prihodnje leto bomo naredili lestvico, kjer bodo v indeksu čiste kile, če še ne bo dovolj, obstajajo še kvadrati, pa kubi,...

... pa ABC kosarice ...
Uporabniški avatar
 Junc
He he, gledam rezultate in ugotavljam glede na svoje prejšnje teke, da sem tekel v tistem dežju celo svoj personal best :lol:

Komaj čakam da se podam zdej kak dan v dir okrog v lepšem vremenu, če ne prej pa v četrtek.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

no vidim da ste se imeli FUL KUL neglede na vreme mi je kar mnogo žal da nisem mogla priti tudi jest na "stiplčez" ali morda raje kros country.
pa še vaganje je bilo javno . nema nič laganja aaaaaaaaaaaaaaa
Pa drugič.

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
 marjan
Pa še moj pogled na četrtkovo hudo uro.

Bilo je lepo, da pa ni bilo lepše sem poskrbel sam, ko sem si precej močno zvil gleženj na 5 km. :( :( :(

Kaj pa zdaj? Se ustaviti, iti naprej počasi, počasi teči ali pa teči kot se še da.

1 km sem malo upočasnil, dvakrat vmes shodil, da je najhujša bolečina popustila, potem pa na zrušitev osebnega rekorda, kar mi je tudi uspelo. :D :D

Pa smo res mali "norci". :wink:

Analiza je minila brez bolečin za razliko od noči ko sem spal samo 2 uri. V petek pa celodnevni počitek, oteklina je še, vendar je že bolje.

Hvala Alešu in ostalim organizatorjem za vse.

Imejte se,
Marjan
 johnny
Še enkrat vse pohvale Alešu in ostalim prirediteljem za odlično organizacijo. Vzdušje je bilo fantastično vreme pa tud. Vsaka :cast: vsem k ste pršli na mokri stadion Brdo in kasneje na analizo :beer: v Brunarco.

Vidmo se, če ne prej pa v Ljubljani.

Ps: Junce kdaj prideš u četrtek?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA