Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 miro
Ninočka proga ista ,kot lani samo start in cilj sta bila drugje, verjetno zato, da je bila razdalja v skladu s predpisi.
Drugače pa je bilo vse "standarno" odlično , predvsem po zaslugi dobre druščine TF-ja.
Tudi jaz sem se imel lepo! Pero hvala za organizacijo in vso skrb , ki si jo imel z nami.
LP
Miro
 Leon
Zdravo, najprej čestitke Perotu za super organizacijo in Damjanu, ki mu je skoz pomagal(upam , da sem drugo ime prav napisal), s punco sva se prvič udeležila teka s forumci in sva oba navdušena, Nejka je tokrat sicer le navijala.
Čestitke vsem udeleženim in seveda super navijaškemu timu, ki so ga gor držale punce iz Vrhnike.
Svoj čas sem tudi sam izboljšal za šest minut.Tudi v osmici je bilo super, le pri teranu sva se morala držat bolj nazaj, ker sva še imela kar nekaj vožnje proti Štajerski.
Glede na to, da je bilo vzdušje po najinem okusu, se še sigurno srečamo na naslednjih tekih.

Leon
Uporabniški avatar
 primus
Fino je blo. Občutki pa mešani:

Vreme super, čisto po mojem okusu - hladno in sončno. Zjutraj še pasje mraz, potem se počasi ogreva - še pet minut pred štartom sem šibal na avtobus zamenjat dolge pajkice s kratkimi hlačami, kar je bila jako pametna poteza (ne da bi se hvalil :D ). Tečt je bilo čudovito, kar letelo je - ok, na kakšnem 5 km se mi sicer nekaj oglaša mečna mišica na levi nogi ampak to sigurno ni nič posebnega. Na 10 km se res sprostim in grem tudi 10 sek/km hitreje kot prej - se počutim kot bi kvihte odložil – no ja, tista mišica že kar boli ampak itak da bo. Nekje med 15 – 16 km pa zatulim, pekoča bolečina (kdo ugane kje :D ), skačem po eni nogi, se ustavim, nekaj masiram, raztegujem in hodim. Mi je jasno, da bo počasi konec teka zame, no ker je ravno okrepčevalnica, popijem in počasi počasi probam stečt in čim manj obremenjevat levo nogo (vinetu kje si ?). Tako z bolečinami in krevsanjem še kar sestavim nekaj teku podobnega in spačenega obraza nadaljujem do cilja. Srečam še Natašo, ki jo, namesto da bi me zbrcala v cilj, najbolj skrbi, če bom ok za analizo :D . Kljub vsemu ji malo pojamram (zelo pomaga) in končno se prikaže cilj, kjer zahvaljujoč najglasnejšim navijačicam v Palmanovi (a bogami i šire :D ) tudi v velikem stilu zaključim.

Čas pa kljub vsem težavam (ali ravno zato ?) zame odličen. Izboljšanje osebnega rekorda za debele 4 minute, s tem, da nisem bil v cilju, izvzemši levo nogo (runneru ?), prav nič utrujen. Neverjetno. Ne vem a je tam zrak drugačen, ali kaj ?
Na avtobusu me Vilko oskrbi s kremo, Igor pa z masažo boleče noge, ki jo moško zdržim brez trzaja mišice na obrazu, kaj šele da bi tulil (vinetu, uči se :wink: ).

Moja prva tekaška poškodba (se počutim kot bruc, ki je padel prvi izpit in zato postal študent) mi zapoveduje zimski spanec. Ni problema. Dosežen čas me bo vmes prijetno grel in če bo vse po sreči, se vidimo na Dolskem.

primus

PS: zdaj pa le na plano z ustreznimi plemiškimi nazivi za Perota, ki je uspešno zvozil vso organizacijo - mi mu je z vsemi odpovedmi in spremembami nismo prav nič olajšali. Za isto ceno smo dobili še nočni (vodeni :wink: ) ogled Vrhnike ! :D

PPS: nekaj se bo treba spomnit še za navijaško ekipo – to je bilo enostavno potrebno doživet !
Cankarjeva mama - naša prva polmaratonka (v gumijastih škornjih) ali pa 'Yeah ! Štau !!' - to je le nekaj izmed nepozabnih... :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Malce pozno a vendarle, čestitke vsem udeležencem za dosežene rezultate, ostalim pa več sreče prihodnjič, tako in drugače!
ČAO!
Uporabniški avatar
 Demck
Ja bilo je res fino čeprav je bila moja vloga letos drugačna kot lansko leto. Letos sem špilal zajca in pomagal dvema (Perotu in Lenartu), da sta pozabila na vso tekaško trpljenje, ki ga prinaša pehanje za osebnim rekordom. :roll:
Vse kar sta morala storiti je to, da sta me gledala v rep, ki ga je za to priložnost naredila ena od tako opevanih vrhniških navijačic (sanči) :lol:
Vreme super kot lani, v cilju pa veliko bolj spočit kot lani.

Zahvalil bi se še enkrat Perotu za ves trud in pa vsem navijačicam :cast:
ki ste v cilju bodrile prav vse nastopajoče in pa vsem sodelujočim za res lep in družaben dan.

Se vidimo sigurno še na kakšnem poskakovanju.
Uporabniški avatar
 Pero
Oj! Malo pozno, ampak še vedno iz srca!
Najprej bi se rad zahvalil vsem ki ste se udeležili izleta v Palmanovo. Brez vas namreč tega sploh ne bi bilo.
Čestitam tudi vsem za svoje dosežke, se posebej tistim, ki so Tekaški forum lahko zastopali na stopničkah.
Letos res nismo bili najštevilčnejsa ekipa, venda pa sigurno najbolj vesela in nasmejana. Mislim, da v celem mestu ni bilo tako glasnih in razposajenih navijačev, kot so bili naši - HVALA ZA TISTE DODATNE MOČI, KI STE NAM JIH VLIVALI PRED STARTOM IN V ZADNJEM KROGU NA STADIONU.

Hvala Demčku za pomoč, še posebej za kvalitetno izkoriščanje znanja italijanščine na prijavah; brez njega bi bi bilo vse skupaj veliko težje! Tudi vlogo zajca je odigral odlično, čeprav me po 16-17km noge niso več nosile, kot bi morale. Ampak še vedno za 4 minute izboljšan čas iz Ljubljane... Zame je bil to idealen zaključek tekmovalne sezone!

Hvala vozniku Jankotu, ki je skrbel za udobno in varno vožnjo. Sicer vem, da tega ne bo nikoli prebral, ampak vseeno.

Še enkrat hvala vsem skupaj! Zaradi takih izletov si človek želi čimprej organizirati še kakšnega. NAJBOLJŠI STE!!! :cast1: :cast1:

:TF)

PS.: Nataša ... Stric Google je reku, da je bila naša prva polmaratonka (v gumijastih najkicah) Cankarjeva mati Neža. :roll:
Uporabniški avatar
 pershing
Ninocka napisal/-a:Bravo vsem! Super rezultati :P :shock: :P .

Proga bila ista kot lani?

Ja Ninočka ista je bla in na koncu zadnji krog na stezi...

Sicer pa res, da nas je bilo enkrat manj kot pa lani, vendar smo bili pa mnogo glasnejši, no vsaj naše navijačice(Vrhniške) so ble zlo glasne
:juhuhu: :clap:

kar je pohvalno. Tko zagrizeno so navijale za nas, pa še sploh niso bile članice TF, tko da bravo punce, vstopnico za vstop mad nas ste si priborile zato kar korajžno tako kot Sanči, ki se je kot vidim že včlan'la :wink: .

Kot rečeno vzdušje enkratno, udeležencev 881 od tega 145 deklic, rezultat 1.33.46 kar je sicer 3 minutke in nekaj sekund slabše kot lani, toda zadovoljen, ker mi je bil letos prvi cilj uspešno premagati prvo maratonsko razdaljo v Ljubljani. Drugo leto pa ponovno v Palmanovo po pokal za najštevilčnejšo ekipo...

Aja analiza uuuuuu, prima osmica na Krasu, kjer smo planil na vse njihove dobrote. Vse je bilo odlično, jota, kruh, pršut, panceta,sir, da o teranu ne govorim!!! :toast:

Odlična postrežba, cena zelooooooooo ugodna, mi pa seveda eden bolj razigran od drugega, seveda kasneje na avtobusu dogajanje še bolj veselo, saj smo s seboj imeli 2 plastenki vzpodbude...

Na koncu zahvala vsem za prijetno družbo, Pero čestitke za organizatorski ognjeni krst, ter vsem čestitke za dosežen rezultat!

:laola :TF)
 Nataša
Pero napisal/-a:PS.: Nataša ... Stric Google je reku, da je bila naša prva polmaratonka (v gumijastih najkicah) Cankarjeva mati Neža. :roll:

hja...vidm...bo treba še mal preverjat ... :roll: :cry:
Uporabniški avatar
 Sanči
Hojla! Prvo Pero thanks, jest se tud potrudila nisem, da bi sploh počekirala do danes :oops: !! Maraton me je utrudil!! :shock: Fotr tudi tebi hvala!! Na tej strani http://www2.arnes.si/~ljzkovr3/english/6_eng.htm je pa vse pojasnjeno... IN A MISERABLE COTTAGE THAT STOOD
ON THE FOUNDATIONS OF THIS HOUSE
THE SLOVENE WRITER
IVAN CANKAR
WAS BORN ON MAY 10, 1876
AS THE EIGHT OF TWELVE CHILDREN
IN THE FAMILY
OF TAILOR JOŽE CANKAR AND NEŽA, BORN PIVK

:laola

Kakor koli že, Nataša sej ne sijem, ampak smo mele pa Vrhničanke prov!!

Lep tekaški pozdrav!!!! :P
 Nataša
Sanči napisal/-a:Kakor koli že, Nataša sej ne sijem, ampak smo mele pa Vrhničanke prov!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Uporabniški avatar
 klaudi
Če je imela 12 otrok, po moje na konc še sama ni več vedla, a je Neža al Francka :shock:
 Nataša
klaudi napisal/-a:Če je imela 12 otrok, po moje na konc še sama ni več vedla, a je Neža al Francka :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Klaudi, vsaj mal si mi razvedrila ta depresiven dan :wink: (ostala brez torte PRESS)
Uporabniški avatar
 Dule
Nataša napisal/-a:
klaudi napisal/-a:Če je imela 12 otrok, po moje na konc še sama ni več vedla, a je Neža al Francka :shock:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Klaudi, vsaj mal si mi razvedrila ta depresiven dan :wink: (ostala brez torte PRESS)

Jaz se tud režim že od nedelje naprej kot pečen maček..ma super ste :lol: :lol: :laola

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA