Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

HITRI
Pozdravljeni!

Kako smo kaj, odtekel prvih 21 km, cas 1:48:10, zelo zadovoljen, vreme lih ta pravo, organizacija razen pomanjkajocih sanitarij zelo v redu.

komi cakam radence.
 SamoZ
Na majčki pa piše 6.mali kraški maraton, 26.marec 2006, da se lepo na daleč vidi :lol:
 plezalka
Ciao, vreme ta pravsnje, jota bi loh bla boljsa, manjku meso, moj cas 46:50, 7 minut hitreje kot lani, naslednji teden Vipava in Slov. Bistrica, kdo gre?
Uporabniški avatar
 lojzeP
Fino, fino, in še enkrat enako :D

Z Matejem sva uletela v Sežano kot bi mignil. Znani obrazi ( nekateri že precej pogrešani ), good vibra bi rekel Runner, ...... Vse je kazelo, da se zna zgoditi nekaj prijetnega, že dalj časa pogrešanega.
Pred štartom znane napovedi zdravega rivalstva, nasmejanih obrazov pa vedno več in več. :D Zadnji čas, da se je končno začelo.
Vreme za tek skoraj idealno, rokavičke niso ostale v torbi, doseženi čas precej boljši od napovedanega, tuš pa je tudi zelo pasal.
Analiza ( sej smo tudi zaradi nje prišli v Sežano , a ne de ) standardno "aktivna" - baje je zmanjkalo tiramisuta :--(
Uporabniški avatar
 Bor
...bilo je lepo...
...z rezultatom sem več kot zadovoljen( bil je najslabši do sedaj)
...še nikol med tekom se nisem tolk nasmejal ( a ne Nta: " ooooo glej moje tastare" , rezultat tega je, da je unga pred nama skor kap...)
...najhujša je bila pa majica na koncu. No, ne sama majica, ampak dejstvo, da mi je ta velika XL majica čist prav -LOL-...
...aja rezultat: 21 km!

lp bor
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla!

Organizacija in vreme je bilo v Sežani prav super... Tudi sam tek je bil po presenečenju 10minut hitrejši kot lani... :lol: Na žalost pa se je sine zelo slabo počutil (klub odličnemu vrtcu!), tako da smo odšli po teku domov počivat.

Skratka začetek sezone več kot pozitiven! :wink:
Uporabniški avatar
 mil@n
Menda prvega ne pozabiš nikoli, tako da tudi jaz ultra zadovoljen sam s sabo. Pa hvala tudi vsem vam, za koristne informacije na forumu. Zdaj pa naprej
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tudi moj tekaško - navijaški tim je v Sežani ter kasneje ob naši miniaturni slani luži preživel en prekrasen dan. Bili smo tipični predstavniki kakšnega gradbenega podjetja. Eden dela (teče), trije pa medtem počivajo (navijajo zame). :D

S svojim tekom sem bil kar zadovoljen, lahko bi se tudi malo bolj potrudil, saj sem v cilj prišel preveč spočit. :nono:
Lanski čas sem popravil skoraj za dve minuti, lahko bi bil pa še kakšne pol minute boljši, vendar sem pomotoma menil, da je prva preskočena "žica" že cilj, zato sem se ustavil pri ograji, kjer so mi mahili ter vzklikali Silva ter prijatelji. K sreči mi je nekdo zakričal, da je cilj šele pod Hervisovim balonom pet metrov naprej, zato sem hitro smuknil še tja skozenj. :roll:

Pogoji za tek so bili idealni zame (prijetno sveže, oblačno in brez vetra), moji navijači pa so stokali, da jih je malo zeblo. Tudi ostale zadeve, povezane s tem dogodkom, so bile odlično speljane. Za razliko od mnogih med vami mi je najbolj všeč prav majica, ki sem jo prejel na cilju. Bravo, vrli kraški organizatorji. :cast1:

Svojo mini analizo sem s svojim spremstvom opravil v prijetno toplem in kasneje tudi sončnem Kopru, kamor smo se popoldan odpeljali na krajši izlet. Žal je zaradi tega odpadlo druženje z vami, vseeno pa upam, da ste se imeli lepo tudi brez enega "težaka". Se vam bom pa naslednjič zopet pridružil tudi na analizi. :wink:

Pravzaprav se bom z mnogimi od vas ponovno srečal že to soboto na Kališču. :D
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 27 Mar 2006, 11:02, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 IgorOK
Vse je ze povedano.

Vreme odlicno za tek, veliko nasmejanih tekacev, jota dobra, majice (pre)velike. :lol:

8km tek sem odtekel z 10-letno hcerko, cas 53:30. Njen prvi 8km tek. :lol:

Potem pa smo odsli se do Lipice, pogledali konje in se odpravili domov.
Skratka, lepo preziveta nedelja!

Pozdrav vsem!
Uporabniški avatar
 Snezinka
Ojla!

Pa smo jo oddelali, tole Sežano! :laola
Sem bila sicer celo zimo lepo pridna in tekla, ampak zamenjava »zimskih gum« (beri gore-tex superg) za »letne« na dan prireditve (in to skoraj deviške :oops: )…mah, kaj čem razlagat, itak da ni bilo glih najpametneje :nono: , kar sem kdaj naredila…in rezultat je bil EN OGROMOM VODEN ŽULJ :evil: :evil: :evil: .
Hvala ti Pegaz :cast: , da si celo pot vztrajal z menoj. Po 16km, ko se je moja vodena blazina formirala v vsej svoji lepoti, mi je dejansko morala čist padla :cry: (bolečine nekako še kar dobro prenašam, ampak psiha pa trpi) in če ne bi bilo Pegaza, bi moj neslavni rezultat bil vsaj še za pet minut slabši :--(
Ampak na cilju človek potem na endorfinih :juhuhu: pozabi na vse hudo (ne bom razlagala kaj je bilo ponoči, ko me je saniran žulj tako bolel, da nisem mogla spati :-(( …ampak to je druga zgodba…). Tuš s toplo vodo v garderobi je bil prava poezija :cast1: … in na sploh celotna organizacija Sežane je bila fantastična!
Na analizi pa klasično luštno :toast: ; spet spoznala par novih ljudi – Raziskovalca, novo pridobitev Golade … vidim, da se je moje moško spremstvo v moji odsotnosti prav razbohtelo in da je zadnji čas, da pridem spet uravnotežiti energije :ignore: . Sem že čist preveč zamudila. Slonči, prihajam!
Po dolgem času sem spet videla Lučkota, ki se je sicer nekaj pritoževal nad zimsko sezono, ampak jaz verjamem, da bo en-dva tri spet v formi…s Tjašo pa sva po lepi slovenski navadi hitro našli skupno znanko in nasploh luštno poklepetali.
Potem pa se mi je začel prikazovati kavč pred očmi in čas je bil, da grem domov. Joj, kaj se je bilo luštno uležt! 8) 8) 8)

Pozdravček vsem, super ste :!:
Snežinka
Uporabniški avatar
 5rca
Car napisal/-a::D aja..pa od laufarce polub sem dobil....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......

če sm mela pa polne roke vegi jote :oops: :wink:
Uporabniški avatar
 mazi
Ojla!

A je kdo zapazu kšne fotke iz Sežane...? :wink:
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj!

Krasen konec vikenda je za nami. V sežani je bilo vse OK: družba, vreme, organizacija in potek tekme, celo z rezultatom sem zadovoljen.

Žal mi ni uspelo, da bi vas zbral pol ure pred štartom, tako da smo ostali brez skupinske fotke.

Slika

Trije, ki so vendarle prišli na dogovorjeno mesto za skupinsko fotko

Prilagam FOTKE, pri katerih mi je pomagala Ninočka, hvala!

Še URADNI REZULTATI

lp

MatjazV
Uporabniški avatar
 5rca
mazi napisal/-a:Ojla!

A je kdo zapazu kšne fotke iz Sežane...? :wink:

v moji galeriji je ena 8) :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 mazi
Ja kje pa imaš to galerijo...? :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA