Tudi moje čestitke vsem, ki ste dosegli zmago sami s seboj
Meni je bil to tretji maraton in moram reči, da sem z rezultatom kar zadovoljen

. Hvala bogu da nam je bilo vreme naklonjeno, saj ob kakšni 30 stopinjski pripeki močno dvomim da bi jaz prišel skozi 42 km.
Prvi krog sem se počutil odlično, ves čas sem se bremzal, da ja nebi bil prehiter

, saj veste v drugem krogu se tekma dobiva ali izgubi

.
Bil sem prvič v Radencih in sem prijetno presenečen, proga zanimiva, prevsem mi je dajalo dodatnih moči, ko se s sotrpini srečujemo in bodrimo na progi in s tem spoznaš da nisi sam na široki cesti. No v drugem krogu, ko se končajo srečanja (vmes sem srečal prvega s trenutnim časom 2:08

, ki je že drvel proti cilju, jaz pa šele dobro v drugi krog

) , pa se znajdeš sam na široki cesti in takrat mora začet delovat glava in se lahko zatopiš z mislimi čisto nekam drugam
Imel sem občutek, ko nisem imel ob sebi nobenega sotekača, kot da sem na dolžinskem treningu
No pa je prišlo odštevanje samo še 5km, 4 km, 3km, vmes že kar težke noge in bodrenje samo ustavit se ne smem, nato pa že bodrenje ob progi (hvala vsem navijačem

), ki te spet ponese in pozabiš na utrujenost in nato najlepša slika: CILJ
Nato prvi zasluženi počitek, kramljanje in izmenjava čestitk s sotekmovalci in seveda nato sledi zaslužen pir
Seveda moram pohvalit organizatorje prireditve za odlično organizacijo, kljub temu da niso imeli celostranskih reklam v poletu, pa se bomo prav gotovo radi vračali na to prireditev