Forum za opise in izkušnje iz tekaških prireditvah. Povejte, kako je bilo. Lahko ali težko, da gremo prihodnjič še mi zraven :)

Moderatorji: ero, AVI

Uporabniški avatar
 tekačica
Katrin napisal/-a:Motilo me je, da ni bilo nič označeno. Jaz sem bila prvič tam, kam lahko parkiram, kje je obljubljena garderoba, grem lahko kam na WC kot človek al moram lulat za smreko, kakšen je program? Jaz imam rada te stvari malo označeno, da mi ni treba za vsako stvar spraševat mimoidoče.

Sej je bilo označeno... Mi smo bili tudi prvič v tem kraju, pa smo vse našli. Če pa oznake niso zadostovale si pa vprašal kakšnega, ki je sedel v bližini :D ...
Ponavadi še toliko ni označeno (se zgodi, da si moraš WC tudi sam poiskat v kakšni bližnji gostilni :wink: )...
Uporabniški avatar
 LILA
No naj se oglasim še jaz.
Super organizirana tekma, proga razgibana. Najbolj pa sem bila navdušena nad domačini, ki so navijali in nas stregli z vodo na najbolj sončni strani.
Analiza super in še enkrat hvala fantje za dobro družbo.
Fotr tebi pa hvala za vzpobudo v tistem klancu.
 tae
zajc napisal/-a:
Prva 2 km sta šla zelo hitro (3:15). Za "zajčka" sem si izbral Tae-ja, ki je po klancu DOL mimo mene švignil kot raketa in sem takoj zaostajal za kakšnih 75 metrov. Stisnil sem zobe in mu sledil po klancih GOR. Ker sem mu tako vneto sledil, sploh nisem gledal na uro in sem samo tekel (in divjal).

Drugi krog. Če bi imel čas :twisted:, bi popil vso vodo v ciljni ravnini, ki je bila na mizi. Vendar ni bilo časa, Tae je že divjal po klancu DOL, jaz pa za njim, da mi ne bi preveč ušel. Takrat sem opazil, da mu popuščajo moči in sem ga že v klanec GOR prehitel in sem švignil kot "polž" mimo njega.

Ja, to je moja klasična napaka vseh tekov, da se prehitro zaženem, čeprav v teoriji vem, da to ni dober in me zato na koncu zmanjka. Po klancu dol je še nekako šlo, ampak gor je pa too much. Ko si me prehitel, ti niti pod razno nisem mogel več slediti, ker sem bil že čisto out. Iz tega sem se naučil, da bi bilo za naslednjo tekmo bolje, da si jaz tebe vzamem za zajca (aja, saj to že si :P ). Vseeno sem pa vesel, da sem nekomu lahko držal tempo in mu je to pomagalo do boljše uvrstitve.
 tae
DuleKTKV napisal/-a: očitno sem res zelo prosojen, tudi na fotografijah se ne najdem :cry:

Dule, dokler nisem imel jaz dresa TF je bila pri meni enaka situacija, zato ti predlagam, da si ga čimprej naročiš. Saj veš rdeče pike bolj izstopajo in so zato zanimivejše za fotografe. Zagotavljam ti, da bi te takoj, ko bi se pojavil v oblačilih TEKAŠKEGA FORUMA, na eni tekmi večkrat pofotkali.
Uporabniški avatar
 tmp
DuleKTKV napisal/-a: očitno sem res zelo prosojen, tudi na fotografijah se ne najdem :cry:

To je le del slik, ki so bile poslikane v Kropi, na njih so pač tisti, za katere sem vedela, da sodelujejo na TF, tudi tvoja slika obstaja, sigurno, ker so bili vsi tekmovalci pofotkani. Žal, pač ne vem kdo si. Če napišeš svojo startno št.
pa bom poskušala kaj urediti.

:D :D

Lp, Tjaša
Uporabniški avatar
 Matiček
Meni je blo isto vroče, malo bil zjeban od Dirke na Sorco, ki je bla dan prej, drugač pa fajn, če je kje 22 pofotkana, pa le prlimejte! Hvala, čao!
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Hvala tmp, sem že dobil kar sem si želel in se nehal sekirati :D
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
No pa da se še jaz ponovno oglasim izza računalniškega zaslona.Končno mi je uspelo usposobiti računalnik da sem lahko na spletu.
Slike bodo na spletni strani lahko rečem z zagotovostjo tja do srede, ker bodo obdelane po rubrikah, malce bolj natančno pred štartom in tako podobno.Ja za prvo leto organizacije sem kar zadovoljen da je tako potekalo.Seveda bi se našla še kaka stvar, ki bi se je dalo izboljšati.Ampak pustimo se presenetiti za naslednje leto.Letošnje leto smo postavljali mize pri Jarmu do pol 4zjutraj, ja točno tako.Tako da sem na koncu spal tisti dan samo eno uro in pol.
Tudi fotografije boste dobili po pošti tako kot je bilo obljubljeno.V ponedeljek jih odpošljem in pa seveda vaš končni rezultat, ki ste ga dosegli na omenjeni razdalji dolgi ali krajši varianti.
Že sedaj bomo startali v organizaciji za tek naslednje leto, da bo tek še bolj privlačen in seveda poleg tega pestro dogajanje okoli njega in pa po njem.
V glavah se nam rojeva veliko super idej a vse se suče okoli denarja, na žalost :cry: .Ampak tam kjer je volja tam je pot pravijo.
Ob tej priliki bi se ponovno zahvalil vsem pomagačem, ki so na kakršen koli način pomagali pri organizaciji in vsem ostalem.Darkotu našem super fotografu pa za slike ki jih je naredil s svojo boljšo polovico :lol: .Se vidi da je tudi ona postala prava fotografinja.Skratka vidimo se naslednje leto na 2.Teku po ulicah Krope 2007.
A ja kar se tiče prehrane me veseli da vam je ustrezalo saj večini.
Naslednje leto pa bomo poskušali organizirati tudi športno zabavno popoldne, ki bo ostalo vsem v Velikem spominu seveda.
Edina žalostna novica pa je, da Tek na Vodiško planino letos odpade zaradi organizacijskih težav, ki so se pojavile in zaradi zopet osnovnih financ, ki vsaj minimalne, so nujno potrebne.
Ampak z eno besedo lahko rečem, da pa naslednje leto zagotovo bo 100% zagotovljeno.
Proga je pa tako ali tako že določena, in lahko rečem da je prav pestra v pravem pomenu besede.
Lahko noč!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hja sem še to pozabil, da je na majici pisalo SKOZI KROPO V EVROPO :lol: .
Ja JANEZ POTOČNIK je bil povabljen ampak kakor mi je bilo znano je potoval v Rusiji kjer je bil na službeni poti.No naslednje leto pa upam, da se bo dogodil kak tak obisk.
Lahko noč!
:lol:
 tae
Čeprav je od teka v Kropi minilo že kar nekaj časa, mislim, da je pomembno da to javno povem in hkrati pohvalim. Po pošti sem dobil fotografijo iz tega teka, česar sem bil ful vesel, čeprav je bilo že obljubljeno, da bomo to dobili, vendar sem že čisto pozabil na to. Skratka zelo pozitivna poteza organizatorja. Tomaž, hvala. Upam da je bilo to všeč tudi drugim udeležencem tega teka.
Uporabniški avatar
 tekačica
tae napisal/-a:Čeprav je od teka v Kropi minilo že kar nekaj časa, mislim, da je pomembno da to javno povem in hkrati pohvalim. Po pošti sem dobil fotografijo iz tega teka, česar sem bil ful vesel, čeprav je bilo že obljubljeno, da bomo to dobili, vendar sem že čisto pozabil na to. Skratka zelo pozitivna poteza organizatorja. Tomaž, hvala. Upam da je bilo to všeč tudi drugim udeležencem tega teka.

:D Tudi jaz sem se je razveselila (lepa poteza organizatorja):D
Uporabniški avatar
 hamlet
ZELO lepa gesta organizatorja! :D Se vidimo naslednje leto.
lep pozdrav vsem
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja končno sem spet priklopljen na internet pol sem pa po celmu svet.
S to stvarjo je pa takole.Mislil sem jo že precej prej poslati ampak sem enostavno za vse sam in upam da bo naslednje leto kaj bolje da boste fotografije dobili še kaj prej.
Ja fotografija je stvar ki te spominja na dogodke na samem teku tako ali drugače.Seveda se bomo potrudili naslednje leto da bo stvar tekla še veliko bolje in tekoče.Seveda z večjim številom organizacijskega odbora in podobne stvari.Tudi še fotografije bodo na spletni strani.Mi je zelo žal da niso mogle priti v enem tednu.Ampak človek se celo življenje uči in uči.
Me veseli da vam je bilo v večini všeč.Za naslednje leto pa bomo poskrbeli da bomo pripravili kako novo presenečenje.Človek ima najrajši presenečenja v pozitivnem smislu.
Imejte se lepo kjerkoli ste že.
ČAO!
Uporabniški avatar
 Tuareg
Po enem mesecu, a še vedno bolje pozno kot nikoli...

Tomažu in njegovi ekipi vse pohvale za odlično organizirano
tekaško prireditev. Tekači s(m)o dobili vse, kar si na tekaški prireditvi lahko želimo. Štartne številke, medalje, lepo vreme, malico, nagrade,
spodbujanje občinstva, na koncu še celo spominsko fotografijo po pošti.
Masaža po 10 kilometrih po mojem mnenju še ni bila potrebna.

Tomažu veliko uspeha pri organizaciji prihodnje leto in želja, da bi to
ostala tekaška prireditev in ne politična.

Bi pa rekel še besedo, dve o svojih občutkih. Lepo je bilo srečat spet
legende Tekaškega foruma (Fotra) in pa spoznat tekače in tekačice,
ki bodo to šele postali. V Kropi sem moral najprej s copat očistiti
prah in pajčevino, saj so počivali cela dva meseca. Občutke bi pa še
najbolje izrazil z besedami nemškega feldmaršala Erwina Rommla, ko je
po umiku iz Severne Afrike po nekaj mesecih počitka ponovno začel
izvrševati vojaške naloge v Severni Franciji pri gradnji atlantskega zidu,
rekoč: "Počutim se kot star vojaški konj, ko spet zasliši vojaško godbo."
Smiselno zamenjajte besedo "vojaško" s "tekaško", pa bo.
Uporabniški avatar
 Tuareg
Po enem mesecu, a še vedno bolje pozno kot nikoli...

Tomažu in njegovi ekipi vse pohvale za odlično organizirano
tekaško prireditev. Tekači s(m)o dobili vse, kar si na tekaški prireditvi lahko želimo. Štartne številke, medalje, lepo vreme, malico, nagrade,
spodbujanje občinstva, na koncu še celo spominsko fotografijo po pošti.
Masaža po 10 kilometrih po mojem mnenju še ni bila potrebna.

Tomažu veliko uspeha pri organizaciji prihodnje leto in želja, da bi to
ostala tekaška prireditev in ne politična.

Bi pa rekel še besedo, dve o svojih občutkih. Lepo je bilo srečat spet
legende Tekaškega foruma (Fotra) in pa spoznat tekače in tekačice,
ki bodo to šele postali. V Kropi sem moral najprej s copat očistiti
prah in pajčevino, saj so počivali cela dva meseca. Občutke bi pa še
najbolje izrazil z besedami nemškega feldmaršala Erwina Rommla, ko je
po umiku iz Severne Afrike po nekaj mesecih počitka ponovno začel
izvrševati vojaške naloge v Severni Franciji pri gradnji atlantskega zidu,
rekoč: "Počutim se kot star vojaški konj, ko spet zasliši vojaško godbo."
Smiselno zamenjajte besedo "vojaško" s "tekaško", pa bo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA