teoo napisal/-a: A obstaja kaka skica trase?
Poglej tukaj http://www.crna.si/klub24/index1.html
Dorica napisal/-a:Pozdravljeni!
Ko sem avgusta spremljala Jožeta, ki je v spremstvu Janija in Staneta opravil s K-24, se po Janijevih navodilih vozila iz kraja v kraj, se vmes povzpela na Raduho in ko so mi kazali od kje so pritekli in kam bodo še tekli, sem misel, da bi se jaz letos tu preizkusila, kar opustila.
Opravila sem GM4Ox2 in Jani, ki se je par dni prej pri nas preizkusil na GM4Ox3, me je takoj povabil še na K-24. Kmalu sem dobila še datum in se po nekaj dneh odločila ZA.

teoo napisal/-a:Zdravo,
Kaj lahko prosim kdo malo bolj opiše K24, ter pokomentira zadevo. A obstaja kaka skica trase?
jan_jan napisal/-a:Na Raduhi pričakujemo še družbo Maratona 100.
. Mrzel veter in »belina« vse naokoli, nas hitro preženeta z vrha. V želodcu se je začelo tisto znano oglašanje, torej - potrebno se bo podpreti. Z Matejem glasno razmišljava o kebabu in hamburgerju spodaj pri Križanu, a se moramo zadovoljiti z malico iz nahrbtnika in nato v drncu nadaljujemo proti Slemenu. Vse gre po planih, razpoloženje na višku
da sta trasi K24, da je stvar resna in da naj se za hudiča posvetita projektu.
. To je to, sedaj samo še navzdol. Vreme se nas je usmililo, dež se je usmeril proti Uršlji. Še dobro, da smo izbrali »pravo« smer kroga (najprej Uršlja), sicer bi bili mokri.
. Vseskozi smo bili dobro usklajena ekipa. Čestitke fanta in hvala za druženje.

jan_jan napisal/-a: Peter in Matej![]()
. Vseskozi smo bili dobro usklajena ekipa. Čestitke fanta in hvala za druženje.
. Sam sem pred kočo na Loki razmišljal o tem, da se mi Škofjeloški vrhovi in 24 ur Primoža nekoliko poznajo. A kava na Loki je vse spremenila.
AVI napisal/-a:Bravo fantje...to ste izvedli suvereno...![]()
...ampak ob taki družbi je vse enostavno...
![]()
...in če malo izpostavim PetraM, saj je bila to njegova že tretja 24 urna preizkušnja v zadnjih 10-tih dneh....
...bravo Peter...

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA